Herkeze selam. Aracı satacakken satmamaya karar verdim Aracımda lpg vs. gibi performansı etkileyecek orjinalliği bozacak donanım yok. Araca plaka lambası ve geri vites lambası olarak beyaz led taktım. Ayrıca içerideki makyaj ayaları ışıkları ve tavan ışıkları beyaz led yapmayı düşünüyorum. Bagaj lambası da beyaz olacak :D Ayrıca sadece sürcü bölümünde ayak aydınlatması var onu da beyaz led yapacam ama diğer koltuk altlarına da beyaz led eklemek istiyorum.
ikinci part ise araca chip taktırmak istiyorum. Lambaları istanbul starsocket ten alacağım ama chip ile ilgili fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam elektrik aksamını kurcalamayın. Beyaz led bu arabaya gitmiyor gibi. Klasik duruşlu bir araba. Bir de 1.6 ise bence chip falan yüklenmeyin. Ama nefis duruyor. Bende de 2000 model 2.0 motorlusu var.
Açıkçası motor bloğu çok sağlam araba 1.6 motor ama iyi kullanımla kalkış hariç birçok arabayı alıyor :D o Yüzden chip yapsam mı dedim. Yada yazılım. Ledler de orijnal soket takıcam ekleme vs. yapmayacağım.
Fikir verebilecek olan yada arabada mod için tavsiye verecek olan var mı acaba? Arabada dış aksam modifiye yapmayı düşünmüyorum. Bir de motor modifiyesi için istanbulda uygun fiyatlı işini düzgün yapan esnaf bir yer arıyorum.