Şimdi Ara

VOLVO S40 1.6 D DİZEL YARDIMMM ACİLLL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar volvo s40 1.6 dizel almayı planlıyorum fakat çogu 100000 i devirmiş 150000 den asağı yok kafam karıştı bu kriterlerde bir volvo s40 alsam satarken sıkıntı olur mu? zaten 2 sene de 50000 yaparım tavsiyelerinizi bekliyorum...

• Bakımları duzenli yapılmıssa hic bi sorun olmaz 300 binde goturur sizi satisı agırdır malum türk piyasası ama satılır satılmaz diye bisey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum ama sanırım bu km takıntısı bizim ülkemizde var araba sanki insanı cezbediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çağlar2323 kullanıcısına yanıt
    Doğru sanirim aldim mi kapi mali edecez

• BİLMİYORUM DA ÇEVREMDE BİR KAÇ KİŞİ DE PASSAT 1.9 TDI DİZEL VAR 300 000 İ DE GÖRMÜŞ. ADAMLAR GAYET MEMNUN ACABA VOLVO NUN DİZELLERİ DE O KADAR KALİTELİ Mİ LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM........
  • kozanlı-0158 K kullanıcısına yanıt
    Dostum ben 250000 de bir volvo s40 1,6 dizel kullanıyorum . Maşallah saat gibi.. Cok memnunum.. Için rahat olsun .. Bir şey olacak olsa 40000 km de ki arabada da olur olmayacaksa 1.000.000 km yapmış araçta da olmaz

• Dızeldekı olay bakımlan alakalı kesınlıkle enjektör grubu mazot pompası, turbo olayı sabahları aracı bır uç dakıka kışın mınımum calısması lazım boşta hararet ortaya gelene kadarda beklıycen yuklenmıycen araca hıç dızelde oncelıklen olay bu temız yakıt temız motor yagı dıyorum ben ama 150 bın km. lerdede araclartın bır tamır takımı baz araç markalarında gerekebılıyor kesınlıklen yakıt olayı onemlı bır konu Dızelllerde helekı sımdıkı araçlar Coommon Raıl sıstemdır daha hasssas parçalar ve pahalı malıyettır Com. Raıl dıger dızel grublarına gorede verımı coktur derım ben ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLVO S40 1.6 DİZEL NASILDIR...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.