Şimdi Ara

VOLVO OZEL SERVIS (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
20
Favori
113.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorpionida

    quote:

    Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

    Maslak Atatürk sanayi sitesinde gençler servis Bülent usta'yı tavsiye edebilirim.


    internetten baktığımda BMW servisi olarak görünüyor burası?

    Konunun 2.mesajında hesheit hocam adres ve telefon numaralarını vermiş. Oraya bakabilirsin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo s40 1.8 aut 2000 model aracımvar yag degisimi yaptım şalter degistirdim hidrolik beyni temizlettim ama yavaslarken tam durma asamasın da vites hafif vuruntu yapiyor yardiminiza tskr ederim syglr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaziantepde iyi özel volvo servisi varmı
  • yeni aldığım 2001 Volvo s40 T4 otomatik aracımda yağ lambası yanıp sönüyordu tabi bu durum 100km yapıp motor rölantiye geçtiğinde oluyordu yani rölanti yükseldiğinde yağ lambası yanmıyordu. zaten sürekli yanma değil kesik kesik sanki kablo temas etmiyormuş gibi bir durum mevcuttu. bir süre sonra şunu farkettim lamba yanıyor ama aracın motorunda bir sıkıntı yok lamba yanıp sönsede bu şekilde araç çalışıyordu.
    şimdi bu problemi birçok kişi bilmeyebilir ancak işin ehli bir usta bu durumu anlar ve yağ müşürü der.
    ama bizde işlem şu şekilde oluyor;
    1- yağ, filtreler değişir 300 TL
    olmazsa ve lamba yanmaya devam ederse
    2- yağ karteli sökülür bi bakılır yapılır 400 TL
    olmazsa ve lamba yanarsa
    3- yağ pompasına bakılır tamiri varsa 500 yoksa 1000 tl
    olmadı yine yandı
    4- motoru indiririz 1500TL
    devam düzelmedi paraları saçmaya devam. epi topu toplam masrafı değişim ve işçilik dahil 100TL.
    işte gençler Bülent ustanın bana çıkardığı maliyet. ya sorunu tam olarak dinlemedi ve işine gelmedi ya da anlayamadı sorunu ve sıraladı.

    aracı kullanmaktan vazgeçtim en kısa sürede satayım ve kurtulayım dedim. midem bulandı açıkçası arabadan.
    sonra bu durumu internetten araştırdım direk karşıma sorunun ne olduğu geldi. bu problemi yaşayan birçok insana önce yukarıdaki fiyat tablosu çıkmış hepsini tek tek yaptırmışlar ama işin sonunda müşür çıkmış ve boşu boşuna binlerce lira parayı servise dökmüşler.

    benim nacizane tavsiyem siz siz olun açın ilk önce sorunu internetten araştırın kesin çözümü mutlaka vardır.
    daha sonra servise sorununuzu ve gereken parçayı bilerek gidin.
    benim sorunum halloldu şimdi aracıma binip keyfini sürecem...




  • Hocam iyi günler...
    yaklaşık 6 ay önce 2000 model 2.0t s80 aldım. İlk zamanlar gaza yüklendiğimde soğutma suyu arızası veriyordu. suyu tamamlayınca düzeliyordu. Daha sonra bir usta su haznesi kapağını gevşek bıraktı eksiltme kesildi. bir süre sonra uzun yolda arıza lambası yaktı araç ve teklemeye başladı. Bu arada araçta telefleks lpg kiti var. aracı benzinde kullanınca sorun olmadığını farkettim ve benzinde kullandım. yolda bir tamircide arızayı okuttum 2 nci silindirde ateşleme arızası veriyordu. sildirdik arıza geçti. bir süre sonra tekrar teklemeye başladı. ben memurum ve çalıştığım yerler genelde küçük yer olduğundan usta bulmak zor oluyor. Eskişehir volvo servisine gittim bana lpg takılı olduğundan yapar lpg yi tamamen sökmem gerektiğini söylediler. Mersine kadar gittim. Yetkili servis lpg olduğundan bakamayacağını söyledi. lpg servisine gittim bu telefleks 5 para etmez sana atiker takalım dedi :) bosch servisine 1 hafta gittim bobin dedi, buji dedi değiştirdi düzelmedi. çok iyi dedikleri bir ustaya gittim üst kapak yada sibop dedi, kompresyonu ölçtü conta sağlam dedi ama aracın suyunu boşalttı ve tam doldurmadı. o günden beri araç su eksitmeye başladı yeniden. Adanada münür e gittim arızayı bulamadı. özel volvo servisine gittim tüm bobinleri değiştirdi düzelmedi, bana elektronikçi tavsiye etti. elektronikçi beyin dedi tamire gönderdi düzelmedi. Ben bu arabayla çoluk çocuk Ordu Fatsa ya geldim :) Fatsa da elektrikci bobin tesisatını yeniledi yine aynı. Şimdi bana yine diyorlarki üst kapak contası lpg kullanımından çürümüş ısınınca kaçırıyormuş, kompresyon ölçüm cihazı bunun kaçağını göstermezmiş, çünkü bu araç volvoymuş ??? Bana bir akıl ver hocam. tayinim Ağrı ya çıktı orada hiç usta bulamam benim yapmam gereken nedir ?




  • Benim basima 98 model c70 t5 ile gelen bir sorunun benzerini andiriyor. Zav-o-li lpg takiliydi, lpg enjektorunun acik kalmasindan dolayi (muhtemelen uygun buji kullanmamaktan) hararet yapip 3 no'lu silindiri yemisti (silindir egildi, buji basi eridi vs), bence tavsiye edilen bir volvo ustasinda motoru indirmeniz gerekecek (kesinlikle volvo ustasi ama yetkili servis veya bosch vs degil). İstanbul icin maslak gencler ilker usta derim, ankara icin forumda olusmus bi konsensus mevcut, tel acip danisin derim once bu ustalardan birine.

    Saygilar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razi5000 -- 17 Ağustos 2014; 11:19:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar herkeze selamlar.Ben kendım Izmırlıyım fakat Hollanda dan katılıyorum.Sızlere Turkıye de bulamadığınız her model Volvo araçlarının yedekparca konusunda yardımcı olmak ısterım.Butun yedek parçalar çıkma fakat orıgınal dır.
    Sızlere küçük ornek vermek ısterım
    Volvo S80 D5 model 2007
    Orıgınal komple ABS Modüle yaklaşık 4000 TL ıken bırebır aynı orıgınal parcayı 1250TL göndere bılırım!
    Referans olarak Izmırde Serıf ustaya bı tel açmanız yeterlı olacaktır.
    Bana uzlaşmak isterseniz
    EPosta adresım
    Acem35@hotmaıl.com
    Telnmr:0031 645526921
    Hayırlı ıslerınızın olması dılegı ıle
    Saygılar Erdınc

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ACM Volvo Hollanda A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    2002 model xc70 ön amortisör takımı komple fiyat nedir. İyi durumda olmalı elbette.
    Iyi geceler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar selamlar
    En kısa zamanda Muradı77 arkadasımıza XC70 2002 model komple ōn amortısor fıyatı bıldırecegım.
    Sızden rıcaam bana e maıl adresım den yada cep Telf ıle WhatsApp gonderebılırsenız. çok daha hızlı bır sekılde sızlere yardımcı olabılırım.
    Herkeze ıyı akşamlar .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mersin'den olan varmı ?
  • Selam arkadaşlar,
    1999 model S70 T5 aracık var. Aracı yeni aldım ve gençler otoya kontrole götürdüm. Motordan gürültülü bir ses geliyordu ve usta problemi çözebilmek için tam gün bana bırakman lazım dedi. Triger kayışı değişmesi gerekebilir, açıp bakmam lazım dedi. Vaktim olmadığı için bırakamadım. 100 lira benzinle şu an şehiriçi 120km gidiyor. Çok fazla değil mi? Çözüm önerisi olan ya da usta tavsiyesi olan var mıdır?
    Burada yeniyim, yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bostancı oto sanayi özel volvo servis olarak volcity Mustafa ustayı tek geçerim
    daha öne çok itelemişler bize malum volvo pahalı
    sitesinden inceleyebilirsiniz yetkili servis ayarında diyebilirim
  • hesheit kullanıcısına yanıt
    Volcity Volvo-Saab Özel Servis
    Bostancı Sanayi Sitesi Yasemin Sok. No: 8/A İçerenköy - Bostancı / İstanbul
    Tel: 0216 572 71 15
    0536 516 35 33
    0538 771 28 43
    E-Posta:info@volcity.com.tr
    Fax:0216 572 71 15
  • volcity aslında özel servisler içinde pahalıdır. benim tavsiyem Maltepe S-car veya Kartal sanayi Hikmet usta Cındıl Volvo servis.
  • yandım eyvah dedirtmeyen :) baskı balata değişimini kaça mâl edebilirim sizce?
    arabam, 2010 c30 1.6d 130k km

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben Mersin'deyim. Adana servisi mi, yoksa Mersin servisi mi daha iyidir.
  • Ben de Gençler Volvodan memnun kalmadım.
    Önce sorunun nerden kaynaklandığını bulmak için heryerini tek tek söküp tekrar taktılar.
    Sonra söküp taktıkları herbir yer için de birer defa daha servise gitmek zorunda kaldım..
    son durumda iyi para harcadım, hala arabam sorunlu ve bende ne arabayla uğraşacak ne de düzgün servis arayacak keyif kalmadı..
  • Volvo Center Tavsiye ederim. Bakımlarımı yaptırdım. Cok ilgililer. telefon : 0216 574 94 24 veya mail adresleri : info@volvocenter.net
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volvo2015

    Volvo Center Tavsiye ederim. Bakımlarımı yaptırdım. Cok ilgililer. telefon : 0216 574 94 24 veya mail adresleri : info@volvocenter.net

    İlk mesajınız kendi reklamınız olmuş. Hayırlı işler...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni s60 aldım reklam değil adamlar ekspertiz konusunda herseyi açık açık söylediler . Bakımlarini yaptılar . Dürüst ticaret.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.