Şimdi Ara

Volvo c30 Donanım(Prime Edition)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir araba beğendim 2008 model c30 ama malesef prime edition yani en alt donanım.

Sitede falan baktım ama donanımla ilgili bir liste bulamadım.Araç oldukca boş gördüğüm kadarıyla hatta jant kapaklı falan sanırım.Bu s40, c30 vs araçların donanım listesini nerden bulabilirim ona göre gerçekten almayı düşüneceğiz

Not:Volvonun kendi bölümünde de hiç bir bilgi bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 5 Nisan 2010; 1:53:03 >

• Forumda c30 sahibi yok sanırım ama en azından s40 sahibi falan varsa bu donanımda bilgi verirse çok sevinirin
  • Bir Volvo bayisinden fiyat teklifi ve donanım paketleriyle ilgili bilgi rica ederseniz mail olarak yollayabilirler. Tabi Prime Edition halen satılıyorsa faydası olur.
  • Donanım listesi kendi c30 unu olustur var sitesinde volvo.tr de orda her donanım ve fiyatları var.Ortalama birsey olustmus olur kafanda ama sana söylim 65i bulur sağlam donanımlarla..Sakın dizel alma bildigin ford motoru hani su peugeot ve citroene yaptırdıgı,yada beraber yaptıkları diyelim.Surekli turbo hatası veriyor.Burda butun ford turboları mahvoldu.Ben olsam alcaksamda benzin tercih ederim.<İlla volvo diosan
  • quote:

Orijinalden alıntı: vtakmaz

Donanım listesi kendi c30 unu olustur var sitesinde volvo.tr de orda her donanım ve fiyatları var.Ortalama birsey olustmus olur kafanda ama sana söylim 65i bulur sağlam donanımlarla..Sakın dizel alma bildigin ford motoru hani su peugeot ve citroene yaptırdıgı,yada beraber yaptıkları diyelim.Surekli turbo hatası veriyor.Burda butun ford turboları mahvoldu.Ben olsam alcaksamda benzin tercih ederim.<İlla volvo diosan

Hocam 0 da baktık ancak fiyatlar korkunç uçuyor gerçekten.2. el denk geldi bir tane yarın bakmaya gideceğiz baz donanımlı.Benzinli zaten ama 100hp, sanırım hem yetersiz olacak hem de fazla yakıcak..
  • kaça buldunuz acaba öğrenebilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.