Şimdi Ara

Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.093
Cevap
24
Favori
58.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZveD

Merhaba,
    Bende ağustos ayı içerisinde teslim bekleyenlerdenim. Ancak halen alıp almama konusunda kararsızlığım var, sebepleri ise satış danışmanının donanım özelliklerini göndermemiş olması, bana sadece cam tavan yok demişti bu da çok kafamı kurcalıyor zira Türkiye'ye gelen xc40ların tamamında cam tavan var belkide gelecek olan bu postada sadece cam tavan olmayacak bu da muafiyetli alanlar için büyük dezavantaj. Zira aynı ücrete daha az özellikte araç alınmış olacak ve satışında da dezavantaj oluşturacak. Ayrıca yakıtından da biraz korkmuyor değilim. Araç binip gezmek için alınır bence. çok yakınca da insan soğuyor arabadan.
    Muafiyetli olarak ağustosta teslim alacak arkadaşlar yardımcı olabilirler mi. Kendilerine gönderilmiş teklif formu var mı acaba. ben daha fazla eksiklik ile geleceğini düşünüyorum. Ayrıca dediğim gibi cam tavansız olmasının dezavantajı olması ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum.
    İyi forumlar...
    Cam tavan ve metalik renk çıkması dışında başka bir değişiklik yok. Defalarca bunun üstünde durdum danışmanada söyledim sıkıntı yaratacağımı. Extra bizde adaptatif farlar ve sis farları geliyor. Ben defalarca bayiye sordum, donanım listesini karşılaştırdım. Başka bir fark yok. Cam tavan büyük bir opsiyon ancak alternatif ve Türkiye şartlarında alınacak başka araç kalmadı. Ocakta limit artsa bile cam tavanlı tekrar alınabilecek duruma gelmesi imkansız. Muafiyetli olarak son XC40 alanlardan olabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: brykkn

10-15bin gibi bir rakam olacak XC60 için.
    10 bine kadar yaptırırım sanırım. Ama üsttünü düşünürüm biraz:) yani sırf şu ülkedeki boya takıntısı yüzünden bunlar. Komple aracı boyatırız bu rakamlara. Bir yıl kullan boya renki soldu mu boyat o fiyata. Diye kendime soruyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZveD

Merhaba,
    Bende ağustos ayı içerisinde teslim bekleyenlerdenim. Ancak halen alıp almama konusunda kararsızlığım var, sebepleri ise satış danışmanının donanım özelliklerini göndermemiş olması, bana sadece cam tavan yok demişti bu da çok kafamı kurcalıyor zira Türkiye'ye gelen xc40ların tamamında cam tavan var belkide gelecek olan bu postada sadece cam tavan olmayacak bu da muafiyetli alanlar için büyük dezavantaj. Zira aynı ücrete daha az özellikte araç alınmış olacak ve satışında da dezavantaj oluşturacak. Ayrıca yakıtından da biraz korkmuyor değilim. Araç binip gezmek için alınır bence. çok yakınca da insan soğuyor arabadan.
    Muafiyetli olarak ağustosta teslim alacak arkadaşlar yardımcı olabilirler mi. Kendilerine gönderilmiş teklif formu var mı acaba. ben daha fazla eksiklik ile geleceğini düşünüyorum. Ayrıca dediğim gibi cam tavansız olmasının dezavantajı olması ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum.
    İyi forumlar...
    Hocam size dost tavsiyesi: sakın böyle bir hata yapmayın. Alacağımız araba efsane güzel. İnanın bana muafiyetli hakkımı satmak istiyorum deseniz volvo da buna müsaade etse ben zaten muafiyetli bekliyor olmasam size 40 bin tl hava parası vermeyi bile kabul ederim.
    Tamam cam tavan eksi, metalik renk seçeneği olmaması eksi ama araç tam dolu bir arac. Muadili mercedes bmw kalite açısından.
    Tekrar söylüyorum sakın vaz geçmeyin.

• kuleli160 K kullanıcısına yanıt
    Orası öyle tabi ama metalik renk olursa boyatırsan çok sırıtıyor ton farkı. Bir de son zamanlarda yeni arabaları çizme tekrardan başladı. Çalışıp kazanıyoruz , adamlar arabanı çiziyor boydan boya...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: server_

Hocam size dost tavsiyesi: sakın böyle bir hata yapmayın. Alacağımız araba efsane güzel. İnanın bana muafiyetli hakkımı satmak istiyorum deseniz volvo da buna müsaade etse ben zaten muafiyetli bekliyor olmasam size 40 bin tl hava parası vermeyi bile kabul ederim.
    Tamam cam tavan eksi, metalik renk seçeneği olmaması eksi ama araç tam dolu bir arac. Muadili mercedes bmw kalite açısından.
    Tekrar söylüyorum sakın vaz geçmeyin.

Alıntıları Göster
    Sizinle ayni dusuncedeyim. 4 aracta karar kilmistim mercedes gla200 bmw x1 volvo xc40 ve audi q3. 4 ude muafiyet disiydi ve yil sonu belki muafiyete girer diye bekliyordum.. yoksa qashai 3008 tucson cvr tiquan skoda hepsi muafiyet kapsamindaydi ama icim hicbirine isinmadi.. volvodan araninca hemen kabul dedim hemen geliyorum bekleyin dedim.

• Iyi gunler arkadaslar bundan onceki arkadaslar gibi gemi ismi alabilen var mi

• 24 ünde gelecek olan geminin ismini bilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Hapak

Iyi gunler arkadaslar bundan onceki arkadaslar gibi gemi ismi alabilen var mi
    Ben henüz aracın üretilip uretilmedigini bile biliyorum. St hic bir bilgi paylaşmıyor yasak olduğu için. (Temmuz sonu, ağustos başı teslim)

• quote:

Ben henüz aracın üretilip uretilmedigini bile biliyorum. St hic bir bilgi paylaşmıyor yasak olduğu için. (Temmuz sonu, ağustos başı teslim)

Alıntıları Göster
    Bizim st sali aksami ben yola cikmis deyince gemi yuklemede yazdi. Bana 15 agustos teslim demislerdi. Birden fazla gemi mi var acaba. Gemi yola cikmis olsa bile 5 agustosa anca gelir. 24 temmuza yetisemez. Gemi limana gelince haber verecegiz yasak diyorlar.sanki bilgi verse suc isleyecek ne vardi bizimde merakimiz giderilse uretildi mi uretilmedi mi ne zaman gelecek merak etmezdik.

• Önceki paylaşımlara bakarsak gemi şu anda yola çıktı tahmini gerçekçi bir tahmin olur

• Ayın 24 ünde Türkiye'de olması beklenen, içerisinde benim arabamın da olduğu bir gemi yolda şu an.
  • Ismi yok mu hocam geminin satis temsilcisine en azindan su gemide mi diye sorariz. Size ne zaman teslim demislerdi

• Bu gemiler ulke ulke araclari ispanya almanya italya...dagitipta mi geliyor yoksa transit mi

• İsim vermediler maalesef. sadece geminin geliş tarihini söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5RiZeLLi3

Ayın 24 ünde Türkiye'de olması beklenen, içerisinde benim arabamın da olduğu bir gemi yolda şu an.
    Ben 24 ünde geleceğini sanmıyorum, gelse bile bayilere dağıtım ve teslim bayram sonrası olur

• Yasin Hapak Y kullanıcısına yanıt
    Yasin Hocam, genelde birden fazla gemi yola çıkıyor. Çıkan geni direk Türkiye ye gelmiyor, 8 10 ülkeye ugrayabiliyor. Bu yüzden geminin yola çıktıktan sonra gelmesi yaklaşık 20 gün sürüyor.

Benim anlamadığım en azından geminin yola çıktığı veya aracın üretildiği bilgisinin neden verilmediği. İnsanlar muhtemelen st leri çok darliyor, her gün arayıp benim arac nerde diye st lere soranlar vardır diye tahmin ediyorum. Muhtemelen bu yüzden hiç bilgi paylaşıyorlar bu da bizim için can sıkıcı olabiliyor.

• zarabot Z kullanıcısına yanıt
    E tabii bunun daha gümrük işleri var, oradan yüklenip bayiye gelişi var, falan filan...

• quote:

Yasin Hocam, genelde birden fazla gemi yola çıkıyor. Çıkan geni direk Türkiye ye gelmiyor, 8 10 ülkeye ugrayabiliyor. Bu yüzden geminin yola çıktıktan sonra gelmesi yaklaşık 20 gün sürüyor.

Benim anlamadığım en azından geminin yola çıktığı veya aracın üretildiği bilgisinin neden verilmediği. İnsanlar muhtemelen st leri çok darliyor, her gün arayıp benim arac nerde diye st lere soranlar vardır diye tahmin ediyorum. Muhtemelen bu yüzden hiç bilgi paylaşıyorlar bu da bizim için can sıkıcı olabiliyor.
    Hocam bir sefer araciniz uretildi .... isimli gemi ile yola cikti Turkiyeye muhtemel gelis tarihi ....... deseler kimse aramaz tarihi bekler. Ham kendileri hem de musteri rahat eder.

• Bugun v60 cc icin 25.000 kapora verdim
    Araba gemide dediler
    Acaba kac gune gelir gemi
    Agustos teslim dediler

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Siz daha önceden de v60cc almamismiydiniz?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.