Şimdi Ara

volvo-40 audi-a4 bmw-316i seçim yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öcelikle kolay gelsin 50bin le 65bin arası bi bütçem var araba alıcam ama 3 araba arasında kaldım
    1. si bmw 316i 2009-2010 model
    2. si volvo s40 d2 2011-2012
    3. olarak ve hakkında hiç bişey bilmediğim audi a4 2009 ve sonrası düşünüyorum

bu arabaları hiç gidipte denemedim sadece yorumlardan okuduğum ve yorumlarınızdan gördüğüm kadarıyla biliyorum
    siz olsaydınız neden hangisini alırdınız ve aralarında ne gibi farklar var yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: erdalrahman9

öcelikle kolay gelsin 50bin le 65bin arası bi bütçem var araba alıcam ama 3 araba arasında kaldım
    1. si bmw 316i 2009-2010 model
    2. si volvo s40 d2 2011-2012
    3. olarak ve hakkında hiç bişey bilmediğim audi a4 2009 ve sonrası düşünüyorum

bu arabaları hiç gidipte denemedim sadece yorumlardan okuduğum ve yorumlarınızdan gördüğüm kadarıyla biliyorum
    siz olsaydınız neden hangisini alırdınız ve aralarında ne gibi farklar var yardımcı olursanız sevinirim

1. BMW fanatiği değilseniz o motordan uzak durun. Hem gitmez, hem fazla yakar. O araca 50-65bin TL fazla bana göre. Sadece BMW prestiji olsun diğer şeyler önemli değil derseniz zevk meselesi tabi karar sizin. Ben en azından 3.20i+LPG öneririm.
    2. Volvo S40 dizel olması sebebiyle yakıt açısından bu 3 araç arasında ön planda olur. Ama bu kasada otomatiği yok sanırım. Volvo S40 a C+ sınıfı diyebiliriz. aracı kullanmadım, detaylı bilgiyi bu aracı kullananlar verebilirler. BMW ve Audi arasında biraz düşük kalmış olabilir ancak kesinlikle kötü araç değil.
    3. Bu 3 araç içinde En konforlu, rahat olan, Performansı en iyi olan araç A4 dür. Tabi bahsettiğim araç 1.8 TFSI 160bg olanı. Zira 2.0 TDİ Dizelini o fiyatlara alamazsınız. Fiyatları 85.000-90.000 TL civarındadır. Ama 1.8 TFSI Benzinli olanları 65.000 civarına alabilirsiniz. Ancak eğer yılda 10.000km den fazla yol yapıyorsanız yakıt sizi üzebilir. Gerçi 3.16i ile aynı yakıtı yakar orası ayrı. 3.16 ya LPG oluyor ama A4 e olmuyor bu dezavantajı da var.

Bu üç araç arasında yakıt önemliyse Volvo S40, eğer yakıt sorun olmaz diyorsanız (şehir içi 9-12 lt - şehir dışı 6 lt) kesinlikle A4. Eğer İlla BMW diyorsanız da 3.20i alıp LPG taktırabilirsiniz. Bu şekilde BMW nin tadını daha iyi çıkarabilirsiniz. Tabi 2000cc olmasının MTV dezavantajını da unutmamak gerekir.

http://resim.donanimhaber.com/m_77798007/mpage_2/tm.htm

Bu başlıkta bir A4 kullanıcısı olarak merak edilen herşeyi anlattım burdan da okuyabilirsiniz. Onun haricinde A4 ile ilgili sormak istediğiniz soru olursa cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luti -- 23 Kasım 2013; 1:20:44 >

• Arkadaşın dediği gibi 160lık a4 konforlu ve performanslı araçtır, haliyle çok yakar dizel seçeneği olmadığından.
    e90 kasa 316i alınmayacak bir arabadır. eski model 320d lere bakılabilir e46 kasa falan ama onlar da yaştan dolayı riskli olurlar ve yıpranmış olurlar genelde. Temiz bulmak zor.
    s40 iyi araçtır. İçi biraz yavan kalır a4'e göre ama yakıt konusunda daha iyidir. Yıllık kullanım km'sine bakarak tercihinizi yapabilirsiniz hocam.
  • bmw 3.16i var bende 2009 model , prins lpg taktırdık yakıt çok iyi performansı idare eder, ama audi performansı yüksek yakıtı fazla bunu düşünün bide vergisini iyi düşünün , bmw de audi de iyi arabalar , ama ben her zaman bmw derim daha çok güven veriyor bana ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a3 1.6 tdi vs Bmw 116d
    10 yıl önce açıldı
    Audi a3 yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.