Şimdi Ara

VOLVO 1.6D POWERBOX MONTAJI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

internetten powerbox aldım.
    birazdan 2009 volvo v50 1.6 109ps aracıma kendim montajını yapmak istiyorum bu işlerde biraz elimden gelir ustaya taktırma gereği duymuyorum. takacağım soket yani yakıt basınç kütüğü soketinin bu modellerde nerede, neyin altında olduğunu nasıl ulaşacağımı bilen varsa tarif edebilirmi. sanırım biraz ters bir yerdeymiş bu arada araç s40 ile tamamen aynı yapıya sahip.

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• http://performanskiti.com/powerbox-montaj/

Sitede sonda Focus TDCI montaj videosu var,aracınızdaki motorlar neredeyse birebir aynı.Rehberlik edecektir diye düşünüyorum.Sormak istediğiniz başka bir şey varsa sorabilirsiniz.Önce hava filtresinin kutusunu söküyor daha rahat ulaşmak için.Kutunun etrafındaki tırnaklara dikkat edin hassastır.
  • teşekkür ederim bunu izledim. yine aynı tip hdi motorlarda soket çok farklı yerde bu videodaki gibi gösterdiği yerde ise sorun değil ama emin olamıyorum aynı yerde diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tifosi41

teşekkür ederim bunu izledim. yine aynı tip hdi motorlarda soket çok farklı yerde bu videodaki gibi gösterdiği yerde ise sorun değil ama emin olamıyorum aynı yerde diye.

Emin olun farklı yerde değiller,motorun yapısı komple aynı soketler de bu sebepten aynı yerde duruyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OceanMaster -- 28 Haziran 2013; 14:48:38 >
  • Focus ve volvoda durum nasıl bilmiyorum fakat fiesta 1.4 tdci aracına taktırmıştı arkadaş lifte kaldırmadan ve 1-2 parça sökmeden takılması imkansızdı o araçda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.