Şimdi Ara

Voltaj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd phenom ii x4 965 be işlemcim var. Anakartımda Asus M4A88TDM- EVO. Herşey default ayarlarındayken. Dirt 3 Nba 2k11 gibi oyunlarda nadiren mavi ekran alıyorum. İnternetten araştırdığıma göre mavi ekran voltajın düşüklüğünden kaynaklanıyor. Voltajı yükseltirsem de işlemci sıcaklığım 65-70 C ye çıkıyor. Ne yapmam lazım? Önerileriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onami -- 17 Eylül 2011; 19:08:35 >

• Her mavi ekran voltajın düşüklüğünden kaynaklanmaz . Voltajı arttırarak sorunu çözemezsin işlemcini yakarsın . Mavi ekran sadece nba 2k11 de ise mavi ekranın sebebi oyundandır . Eğer başka program ve oyunlarda da karşılaşıyorsanız , ramlar çift iste birini çıkarıp öyle deneyebilirsiniz . Mavi ekran hatalarının çoğu ram , ram slotu kaynaklıdır . Ama diğer bileşenler ve yazılımlarda mavi ekrana sebep olabilir .
  • Hatalı overclok yapıyorsun mavi ekran ondan kaynaklanır diğerlerini doğru yaptığından eminsen remlerin ayarını dikkatli yap yada outoya al öyle dene tabi remede oc yapmıyorsan mhz kısıp fsb arttır dene bakalım adım adım ama öyle sürekli voltaj vermeye alıştırırsan sistemde ileriki zmanlarda oc yapınca çakılmalar görürsün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ated90

Her mavi ekran voltajın düşüklüğünden kaynaklanmaz . Voltajı arttırarak sorunu çözemezsin işlemcini yakarsın . Mavi ekran sadece nba 2k11 de ise mavi ekranın sebebi oyundandır . Eğer başka program ve oyunlarda da karşılaşıyorsanız , ramlar çift iste birini çıkarıp öyle deneyebilirsiniz . Mavi ekran hatalarının çoğu ram , ram slotu kaynaklıdır . Ama diğer bileşenler ve yazılımlarda mavi ekrana sebep olabilir .

quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Hatalı overclok yapıyorsun mavi ekran ondan kaynaklanır diğerlerini doğru yaptığından eminsen remlerin ayarını dikkatli yap yada outoya al öyle dene tabi remede oc yapmıyorsan mhz kısıp fsb arttır dene bakalım adım adım ama öyle sürekli voltaj vermeye alıştırırsan sistemde ileriki zmanlarda oc yapınca çakılmalar görürsün.

@ated90
    Voltajı 1.5 veya 1.4 yapmıyorum. 1.28den 1.3e çekiyorum sorun düzeliyor. Sadece nba2k11 de değil dirt 3 bad company2 de de karşılaşıyorum (bunu zaten belirttim).
    @6clas
    o/c yapmadan(bunu belirttim) default ayarlarda oluyor bu sorun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EVDE VOLTAJ DÜŞÜKLÜĞÜ
    14 yıl önce açıldı
    VRM SICAKLIK SORUNU ?
    14 yıl önce açıldı
    +12V SORUNU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.