Şimdi Ara

voltaj ayarı yardm lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar işlemcimi oc yapcam fakat voltaj ayarlarında gelice 1.34 vs gibi değilde 0.0400 gibi rakamlar var bunarn ayarnı nasl yapabilirim matematiksel bi ayar varmıdır işlemci amd x2 5000 anakart msi ka780g

• bios updat yap sonra bidaha bak
  • dostum bios en son sürümünü yükledim acaba hatam ettim eski yoksa 3.0 sürümünü yükledim
  • azimle ..... eden tasi deler hesab buldum gine bu sorunla karsilasan arklar olursa cpu standart woltaj 1.310 siz voltaj verirken atiyorum 1.4 yapicaksaniz 0.090 volt artiracaksiniz bu kadar basitmis :D
  • Tam da cevap yazacaktım kendin bulmuşun. Evet bazı anakartlarda o şekildedir bios'dan voltaj vermek. Bu arada verdiği değer hakkında şüpelerin varsa biostan çıkıp wine girmeden tekrar biosa girdiğinde veridiği voltajı görmen de mümkün olacaktır. Bu arada belli bir işlemciye hangi değerde kaç volt vediğini de not etmekte yarar var. Böylece OC yaparken ne verirsem ne olur diye hesap yapmaya gerek kalmadığı gibi ufak tefek hatalar da ortadan kalkar.

Son olarak her olaya nane olup "bios update et" diyenlere de sinir olmaya başladım. Bu aralar çoğaldılar. Sorunun ne olduğunu anlamadan veya anlamaya çalışmadan papağan gibi "bios update et" deyip çekiliyorlar köşelerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEO_DRACULA -- 16 Mart 2009; 17:37:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fan Hızını Ayarlama Yardımm
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.