Bildirim
voltaj ayarı yardm lütfen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bios updat yap sonra bidaha bak -
dostum bios en son sürümünü yükledim acaba hatam ettim eski yoksa 3.0 sürümünü yükledim -
azimle ..... eden tasi deler hesab buldum gine bu sorunla karsilasan arklar olursa cpu standart woltaj 1.310 siz voltaj verirken atiyorum 1.4 yapicaksaniz 0.090 volt artiracaksiniz bu kadar basitmis :D -
Tam da cevap yazacaktım kendin bulmuşun. Evet bazı anakartlarda o şekildedir bios'dan voltaj vermek. Bu arada verdiği değer hakkında şüpelerin varsa biostan çıkıp wine girmeden tekrar biosa girdiğinde veridiği voltajı görmen de mümkün olacaktır. Bu arada belli bir işlemciye hangi değerde kaç volt vediğini de not etmekte yarar var. Böylece OC yaparken ne verirsem ne olur diye hesap yapmaya gerek kalmadığı gibi ufak tefek hatalar da ortadan kalkar.
Son olarak her olaya nane olup "bios update et" diyenlere de sinir olmaya başladım. Bu aralar çoğaldılar. Sorunun ne olduğunu anlamadan veya anlamaya çalışmadan papağan gibi "bios update et" deyip çekiliyorlar köşelerine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEO_DRACULA -- 16 Mart 2009; 17:37:24 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X