Şimdi Ara

volkswagen Vento alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
17.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orijinalden alıntı: ÇUMRALI

quote:

Orijinalden alıntı: tarafeyn

üstadım dikkat ettiyseniz ben 13000 e araç önerisi değilde vento hk konu açtım eğer bu alınmaz derseniz buna yakın alternatif ne olabilir diye sordum ilginize teşekkür ederim.

pardon....
    konunun yönü değiştiği için yazdım .
    yoksa tercih zaten senin..karışan yokkk.

ya arkadaşım dandik sümbül 2011 olsa ne yazar neyin jenerasyonundan bahsediyorsun bence wento her yönden 10 tane sümbül eder

Kaç tane Albea eder peki?

Albea= Sümbül x 1.2
    Sümbül=Accent Era x 1.3
    Vento= Sümbül x 10

Pi'yi 3 alınız.Süreniz başlamıştır.

• Bundan sonra çıkan Polo Classic'ten kat kat konforlu ve sürüşü keyiflidir bunu bizzat kendim kanıtladım... Aklına yatıyorsa kaçırma derim...
  • İlk söyleyeceğim söz o araca o para verilmez.

Nedeni ise madem 13-15bin paran var ve araç düşünüyorsun piyasada bol bulunan yedek parça sıkıntısı olmayan bir araç al.
    ne bileyim tempra al şahin doğan al biyeri bozulursa tornacıda bile yaptırırsın.tanınmayan bilinmeyen bir modele sırf vw kalitesi diye de satın alınmaz.
    bu benim düşüncem.
    saygılar.
  • Arkadaşlar yakıt konusuna kimse değinmemiş, ventolar lpgde ne kadar yakıyor acaba? motor hacmi büyük ve ağır bir araba ben de almayı düşünüyorum. 96 model 7000 TL ye 225.000 km de bi vento var fakat güvenemiyorum benim de ilk arabam olacak acaba sürebilir miyim ve yakıtı nasıldır bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi?
  • sanayide tanıdığın çoksa al tabi
  • Arkadaşlar bu arabadan bende var ve gerçekten çok memnunum yakıt yönünden 1.6 aft motor lpg km de yaklaşık 250 bin yakıyor ve performans olarakta hiç fena değil.. Bir kullanan olarak benim düşüncem piyasadaki araçlara baktığınızda çoğundan iyi olduğudur çünkü araç özellik olarakta full abs, airbag, 4 cam otomatik, elektrikli ayna vs.. pololarda bundaki özelliklerin çoğu yok ve sınıf olarakta bir alt sınıfı poloyla da aşağı yukarı aynı fiyat ve bu özellikler bazı pahalı ve yeni araçlarda yok.. clio da aynı şekilde poloyla aynı sınıfta ve konfor açısından ventoya göre bence 0..

Güvenlik açısındanda aracı kimse hafife almasın çift airbag var ve gerçekten yol tutuşu kaporta açısından çok çok iyi.. wolksvagen kalitesini bilen bilir megane 2 de ben bu aracı kullandığım kadar keyif almadım..

Parça yönünden gerçekten şu zamana kadar hiç ama hiç sıkıntım olmadı ankarada.. Çünkü golf 3 le a dan z ye aynı parçaları kullanıyor..

• 2 sene kullandım 97 modelini bildiğimiz 1.6 102 bg lik motor, çift airbag klima abs rahat konforlu taş gibi arabaydı. 100.000 km de almıştım 133binde iken canı sağolsun birader kafadan kocaman bir ağaca girdi ağaç kazandı, araba pert oldu. (İlk defa açık airbag i de o zaman gördüm) Parça problemi filan yok g..nüzden problem uydurmayın fakat yakıtı hem yaşından hem motorundan dolayı fazla olacaktır. Her türlü VW servisi bu arabaya bakabilir öyle özel bir durumu filan yoktur. Sonuç temizini bulursan piyasada az bilinen ve değeri tam anlaşılamamış güzel bir kupon araç sahibi olursun.
  • bence renault laguna alın
  • Şöyle bakıldımı aracı kullanan olumlu, kullanmayan olumsuz yorum yapmış. Ben 98den beri kullanıyorum 2. sahibiyim araç şu anda 300bin kmye yaklaştı araçla şöyle bir ilişkimiz var adam gibi servisime götrür benzinimi koy bende seni soluksuz parise kadar götüreyim, yani diyeceğim o ki örnek gösterilen renault vb. arabalar bunun yanında gerçekten hava civa kalır. not: acayip yakıyor arkadaş
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt
    senın o dedıgın Clio nun ustunden atlar bu araba 12 yıldır kullanıyorum tas gıbı araba 2-3 kere kaza yaptım ve dogru duzgun hasarı bıle yoktu. Kullanıcam dıyosan alınacak bı araba ama alıp satcam dıyosan tavsıye edemem cunku pıyasası olmayan bı araba Turkıyede az bulunan bı araba yakıtı tabıkı Clıo ya gore fazladır ama ARABAdır. ama dedıgım gıbı Guvenlıkte clıo degl reno nun butun arabalarının ustunden atlar cok saglam kaporta ya sayıp. @hasanmerto
  • tturkay T kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum arkadasa. yolda bırakmaz :D Sonucta ALMAN @tturkay
  • Utku kullanıcısına yanıt
    Fıat marea la o arabayı emın olkı kullandıktan ve kazasını gordukten sonra yan yana koyulmıcanı bıle anlarsın bırak kıyaslayamazsın bıle. @Utku
  • Javier kullanıcısına yanıt
    yakıt lpg de seyır ıcı 350-400 degısır kullanıma baglı sehır dısı 250 zor gecer tabı kullanım cok onemlı ama surusu konforu 10 numara @Javier
  • MaXi_06 M kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum kullanan bılır anca
    @MaXi_06
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep....

Fıat marea la o arabayı emın olkı kullandıktan ve kazasını gordukten sonra yan yana koyulmıcanı bıle anlarsın bırak kıyaslayamazsın bıle. @Utku

Alla alla
  • 95 CL 1.8 MOTORLU VENTO 12.000 TLYE ALINIRMI. ORJİNAL 93 BİNDE. TÜP YOK..
  • emay37 E kullanıcısına yanıt
    içim gidiyor benim de alınır alınmasına da,

yakıt da böyle bi kasa ve motora göre aslında normal.
    ama ikinci eli yok.

2 3 sene de ben binim satim desen iyice eskir elde kalma ihtimali var.

yada baya bi zarar edip satılır.

bir haftadır araba bakıyorum bütçeme uygun hala karar veremiyorum. Keşke bari yakıtı biraz daha iyi olsaymış. kesin alırdım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.