Şimdi Ara

Volkswagen, Türkiye'den yaklaşık 324 bin aracı gönüllü geri çağıracak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
7.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adamlar yalnız ne kadar zarar etti ya.. Arabaları satmasalar daha çok kar ederlerdi :)

  • sözde 10 numara yağ yasaklanmıştı. Nerdeyse servislerin çoğu bunu kullanıyor. Bazı servislerde duman otobüs ve minibüsün içine sızıyor.Duman da duman yani. Vw araçların değerlerine varasıya diğerlerine bi zahmet baksalarya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idombayci -- 17 Ekim 2015; 23:20:50 >
  • Geri çağırıp ne işlem yapacaklarını söylememişler, göz boyama bir halkla ilişkiler faaliyeti olacaktır.
  • Bazıları diyor ki güç ve tork düşümü olacağını nereden çıkarıyorsunuz.Eğer sorun sadece yazılımla çözülse idi , sorunu o zaman çözer firmayı da riske sokmazlardı.Bu iş güç ve tork düşümü olmadan olmaz.Bunu kafanıza sokun aksi bilime aykırı
  • Vw büyük pirma böyle hata yaparmi yahu:))) yapmiş işe bir hata düzeltir. Vw alma aldırma. Ğirrrrrr👹👹

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizden Çevre Temizlik Vergisi alıyorlar neden?kirlenen çevreyi temizlemek için. bu adamlar gizliden çevreyi kirletmiş. e bunlara niye ceza yok.birde gönüllülük olmuş çıldırıcam ya.saçmalıklar ülkesi ,dayatsana adamlara.tabi onlar ötv getiriyor.
  • cagirirlarsa gondermeyiz biz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • '' Firmanın da araçları gönüllü geri çağırmayı kabul etmesinin ardından cezai yaptırım uygulanmayacağı belirtildi. ''
    Yukardaki cümle her şeyi açıklıyor. Tüm dünya ceza üstüne ceza kesiyor. Bizim ülke adamların gönüllü olduklarını görünce plaket verecekleri tutmuş.

  • Engüseli dovalkaz.

    Sanayi Bakanlığı üzerine düşen görevi ve açıklamayı yapmış aslında. Benzer hassasiyeti Çevre Bakanlığı'ndan da bekliyoruz. Neticede çevre için de vergi ödüyoruz, öyle değil mi?

    Sorun sadece otomobillerdeki kusur değil. Aynı zamanda da şimdiye kadar çevreye ve halk sağlığına VW'nin verdiği hasar. Ülkece neden Euro 5'i kabul ettik, bunun ek maliyetine girdik? VW bunu planlayarak, cebren, mühendisliği ve teknik imkanlarını insanlığın faydası yerine, bilerek, zararına kullanarak yaptı. Bu bir hata değil suçtur. Bunun da ayrı bir hesabı olmalı. otomobilin sürüş güvenliğini etkilemiyor ama toplumu kanser ediyor. Avrupa'daki cezaların büyük olmasının asıl sebebi de bu zaten, yoksa hatalı üretimden kaynaklanan yaptırımlar değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58


    quote:

    Orijinalden alıntı: Thomassee

    Volkswagen'e sağduyusundan dolayı teşekkür ediyorum

    Adamlar araçlarının arkasında.

    keşke önünde olsa,yav adamlar sahtekar hala savunuyosunuznedir bu ülkedeki sahtekar sevgisi

    Arkadaş ironi yapmış hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yapılan açıklamada kan dondurucu şu paragraf

    Türkiye'de araç vergi sisteminin emisyona bağlı olmadığını hatırlatan Işık, "Bizim için önemli olan Türkiye’de emisyon değerlerinin çevre kirliliğine olan etkisi" şeklinde konuştu. Firmanın da araçları gönüllü geri çağırmayı kabul etmesinin ardından cezai yaptırım uygulanmayacağı belirtildi.

    1) firma türkiyede 324 bin müşterisini dolandırmıştır 2) üretilen ayıplı malları tüketiciyi koruma kanununa göre zaten almak zorundadır 3) yapılması gerekli olan bir iş yapılıyor diye neden cezai yaptırım uygulanmıyor bu ülkede okadar fakir insan varken onlara zorunlu sağlık sigortası abidik gubidik vergiler yüklenirken vw türkiye neden korunuyor acaba 4) bu araçlar kaç yıldır trafikte ve madem ülkenin hava kirliliği bukadar çok önemseniyorsa kaç yıldır nekadar zarar olmuş bunun faturası neden vw türkiyeye kesilmiyor bunlardan sonra gerçekten çok hayranlık duydugum ve güvenimi yerle bir eden bu firmaya hala nasıl hak veriyorsunuz anlaşılan siz kimseye gerçekten güvenmemişsiniz bir kere güven giderse bir daha asla yerine gelmez





  • Benim anlamadığım doğuş oto çıkıp araçlarımız sürüş ve güvenlik standartlarına uygundur diye açıklama yapmadı mı?? Yalancının önde gideni firmadan araç almak bile mantıksızdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

    gönüllü ne lan?

    eşşek gibi yapacaklar, gönüllü ne?

    vw gibi bir DEV 'e yakışmadı ha bunu ben söylemiyorum

    şimdi bulamadım ama bulan arkadaşlardan rica edeceğim böyle bir konu başlığı vardı yakın tarih

    şimdilerde tam zamanı geldi çattı.

    tarik tekerrürden ibaret.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CarBuyer

    Benim anlamadığım doğuş oto çıkıp araçlarımız sürüş ve güvenlik standartlarına uygundur diye açıklama yapmadı mı?? Yalancının önde gideni firmadan araç almak bile mantıksızdır.

    adamlar çalıyor ama çalışıyorlar öyle deme..

    tıpkı seçim sandığındaki karar mekanizması gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: linqs

    Şu hassasiyeti keşke bütün markaları gostersenizde bizde sizin gerçekten samimi olduğunuza inansak adamlar hava yastaginin içinde metaryel yüzünden 22 kişinin hayatını kaybetmesine sebep oldu bunu kabul etmedi mahkeme kullanıcıları haklı buldu bi dünya tazminat ödediler abd hükümeti ceza kesti şimdi hangi marka bu desem kimse bilmez gelmissiniz su konuda yaygara kopariyorsunuz tamam koparin ama objektif olun herşeyi konuşun bi tarafı konuşuyorsunuz diğer tarafta hiçbirşey olmamış gibi konuşuyorsunuz insanları yanlış yonlendiriyorsunuz , gerçi yorum yapanların çoğu daha 20 li yaşlara gelmemiş tecrübesiz insanlar ..

    sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama kendinden başlayabilirsin sende

    aynı duyarlılığa eğer birilerine hissedar ve ortak değilsen.

    bu ergen muhabbetlerinide herkese yapma gbt ye bakmıyoruz

    burda.




  • Doğuş grubu arkadaşlar, ne zorunluluğu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizelin ilk bir kaç dakikalık gürültüsünü sermiyorum, devrini almadığında motor zayıf kalıyor zaten birde bu salınım olayı için motorun gücünü kısarlarsa yandık. oysa benzinli araçta 1,4 te bile 150 bg güç üretiyor.

  • Vay be benim araçta etkilenmiş :(
    WVWZZZ1KZBP181999

  • Birde gönüllü çağırmışlar,şu tatlılığa baksanıza ne kadar iyi bi distribütör

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiye de emisyondan vergi muhabbeti yok ki arkadaslar. Yani neye gore vw e ceza vermelerini bekliyorsunuz ? Abd ve ab emisyona gore vergi aldigi icin ve bluemotion diye dusuk emisyon gosterilip bu sebeple dusuk vergilendirilen vw ler yuzunden ceza uyguluyor. Turkiye de ki araclari geri cagirmasalar bile olur bence araciniza uygulama yaptirmayin. Bizim yasal mevzuatimiza gore zorunlu degilsiniz neden tork ve beygir gucunu dusurucu uygulamalara maruz kalasiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.