Şimdi Ara

Volkswagen, Türkiye'de kurduğu şirketi kapatıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BuBBa123

volkwagen "pkk ya operasyon yaparsan fabrika kurmam diyor" kime söylemiş buna cevap olarak ne söylemişiz. arabalari iade edecekmiyiz merak ettim..

Alıntıları Göster

Harp meydanına yatırım yapmayacağız

Vw ceosu

Suriye sınırında operasyon yapmayın ypg ye karışmayın

Alman devleti

Siyasi sebeplerden iptal edildi alman hükümetinin bu kararına katılmıyorum

Vw ceosu

Araçları iade mi edersin naparsin bilemem ama açıklamalar bunlar

A habar yiheheaahuhee dersen bir soda resmiyle orijinalini eklerim buraya

Buraya gelip demokrasi hezeyanı okuyan troller de bunları alıp duvara çerçeveletsin,belki almanyaya sığınma çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 30 Aralık 2020; 8:56:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi yapmış vw başta ki zihniyet varken bu ülkeye yatırımda yapılmaz şirkette kurulmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim 19.500 liralık iş ne? Bak Türkçe yazıyorum.

Sayıstay raporlarının hepsine güveneceksek madem, aynı sayıştay "Ekrem'in sütleri usulune uygun almadığını, yani sonuç olarak paraları iç ettiğini" de söylüyor buna ne diyorsunuz? İşinize gelmeyen kısmı mı burası yoksa?

İnsana neden aynı şeyler tekrar ettiriyorsunuz madem anlamadınız sorulan soruyu atlamayın arkadaş ortaya, mecbur değilsiniz ki anlamadığınız soruyu cevplamaya?

Bir de kardeşim hani bu devletin kurumlarının hepsi Ak Parti ve "tek adam"ın elindeydi? Hani yargı, yürütme, denetleme bağımsız değildi?

Neden sayıştaya güveniyorsunuz, onu ele geçirememiş mi devlet?

Arkadaş bir söylediğiniz diğerini yalanlar nitelikte oluyor her zaman ne zaman vazgeçeceksiniz bundan bilmiyorum.

İşinze gelen kısım oldu mu cımbızla çekin alın "bak bu böyle, böyleymiş yaa."

Ama işinie gelmeyince "asla, kata, olmaz böyle şey"

Aynı zamanında Ergenekon, Balyoz ve futbolda şike davalarında "FETÖ'nün insanlara kumpas yaptığını" söyleyip konu Erdoğana gelince "bakın belgelendi, adam götürmüş çalmış" demeniz gibi.

Yahu kardeşim FETÖ güvenilmez ise orada da güvenmeyeceksin "kumpas yapıyor" diyeceksin diğerinde de.

İşine gelende öyle, gelmeyende böyle.

Böyle bir dünya yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 30 Aralık 2020; 10:36:16 >

• Tok kapı sesini şimdi daha net duyduk !

• Vosvos sevilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberde Suriye'deki operasyona tepki olarak geri çektiklerini söylüyor. O zaman bu fabrika Suriye'deki operasyonların yapılmaması için rüşvet miydi?

• Ülkenin geldiği duruma bak. Fabrika açacak adamlar bize pkk ya operasyon yaparsan kurmayız diye tehdit etmiş daha sonra da bunu uygulamışlar. Demek ki fabrika kursalar pkk ya operasyon kesinlikle yapılmayacaktı. Demek ki reno yarın çıkıp operasyonları durdurun yoksa tükanı kapatırız dese...

• Kapalı kapılar ardında ne olup bittiğini bilmediğimiz pazarlıklar olabilir, ya vergide bir şey koparamadı, ya başka bir ticari mesele gümrüklerin geleceği vs

Hem bu firma lütfedip fabrika kuracak neden? bizim ucuz işçimizi kullanmak için, hayrına değil yani

Adam siyasi dedi artisliğini yaptı geçti, sanki iki gün önce kurmaya karar verince hükümet farklıydı

Mesele bugün akp ile yarın chp ile olur , ne derlerse boyun eğersen veya ticari olarak mecburlarsa yarın hemen kurarlar, pazar biziz yahu, mal satacaklar bize

Adamlar kendine güveniyor teknoloji bizde diyor, keşke bizim de şu yerli arabamız çıksa da bunların ağız kokusunu çekmesek ne güzel olur

• olumlu bir gelişmede tabiki destekleyeceğiz olumsuz bir durumdada tabiki s.... edeceğiz bu kadar basit milli çıkarlarımız doğrultusunda hareket edeceğiz zaten yıllardır en çok arabayı bunların sattığını düşünüp bir gram yatarım yapmadıklarını görmüyorsanız sorunu başka yerde aramak gerekiyor

• VAG asla TR'de fabrikA açmaz... sadece reklam...

• Şaşırmamak lazım pandemi dünya ekonomisini zorluyor özel sektörün tek amacı kar haliyle babasını tanımaz bunlar koyar kapın önüne vurur kilidi.

• Alperk87 A kullanıcısına yanıt
    Parsayı paylaşmaz ki :) temiz para alıyor niye ortak etsin başkalarını :)

• Bizim eHonomi uçuyor ondandır,
    yetişemeyince kapatırsın tabi gevur ;)
    2023 de loĞzan bitince görün siz, 1 ocak sabahı herkese bor dağıtılacak, kaynaklar açılacahhhh...

• Milliyetçiyim diye geçinen Milletimiz yerli üretim yapan markalara ne zaman yönelecek?

• wv fabrika açınca insanlar seviniyor eyvallah istihdam olur ancak (Bir Ekonomik Tetikcinin İtirafları) kitapta buna bir örnek erecek olursak adam diyorki ilk borçlandırırz daha sonra fabrika kurarız ki istihdam sağladığımız görülür ön yargıları kırar kısa vadede fayda sağlamış gibi gözüksede uzun vadede aslında öyle değildir çünkü yerli üretim önüne geçmiş olurduk verdiğimizi fazlası ile geri alır kendimize daha borçlu yapardık yani kısacası yerli üretim olmadığı sürece kendilerini nimetten fazilet saymaya devam ederler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.