Arkadaşlar merhaba,75 bg lik Corsanın bile bizim arabadan daha performanslı olduğunu düşünürsek açıkcası ben Vw bu arabayı performanstan kesmiş diye düşünüyorum.Acaba soft yazılım düşünen ya da yaptıran oldu mu? Ne dersiniz ? Hafif yazılım önerir misiniz ? |
Volkswagen Polo impression (7. sayfa)
-
-
Emisyon skandalindan dolayi olabilir 😅 -
Yetkili bayi ile görüştüm life paketteki 15 inç jantları takabileceğimi söyledi
fiyat 65 bin tl jant+lastik.
-
Arkadaşlar merhaba. Ayrıca bir konu başlığı da açtım ama burdan da iletmek istedim. Önceki mesajlarda sizlere de somruş olduğum polo impression paket için kolçak sorununu orjinal kolçak ile çözmüş bulunuyorum. Ankara volkswagen servisinden temin ettiğim kolçağın montajını bugün yaptım. Bu arada kolçak seat ateca ve arone kolçağı olarak geçiyor. Resimleri ve konu linkini iletiyorum. Umarım faydalanırsınız. Saygılarımla.
Konu linki:
https://forum.donanimhaber.com/2023-polo-1-0-impression-orjinal-kol-dayanama--158422674
-
Seat servisini aradiniz mi. Ibiza jantlari da uygun olabilir hatta ascot griye, life jantlarindan daha cok yakisacagini dusunuykrum. -
Bi sorayım tavsiye için teşekkürler
-
Kesinlikle kötü niyetle yazmıyorum..Ama Impression alıp, bir sürü para, zaman ve efor harcayacağınıza ..aynı parayı üzerine ekleyip en azından Life almayı neden düşünmediniz??
-
Ben 750bin₺ye aldım biraz kredi kullandım param anca ona yetti. life 1milyondu.
Şimdi 12 aylık kredi taksitini yarıladım sayılır.
Keyfekeder işlemler yapmaya çalışıyorum umarım merakını gidermişimdir.
-
Şimdi hocam Polo ımpression ile alakalı şunları söyleyebiliriz aracın temel sıkıntısı motor.
Motoru saymazsak arabada yumuşak plastik göğüs var bu eski kasada sadece comfortline'larda başlayan bir şeydi ve makyajsız kasada sadece comfortline'larda vardı.
Bunun dışında Işıklı makyaj aynası var Işıklı makyaj aynası bazı donanımı korkutuyor Kısacası tek tek donanım donanım incelediğin zaman son derece dolu bir otomobil hayalet gösterge bile var.
Ben olsaydım bu arabayla LPG ile kullandırdım zaten motor yerinden zor kalkıyor En azından LPG ile bedava gezerdim benzinde binmeye değmez bu arabaya.
Aldığın Kolçak da Normalde üst paketlerde şey geliyor kumaş kaplama geliyor ama seninki deri herhalde ilginç olmuş
-
motoru bana gayet makul geliyo hocam 150ye çıktım düz yolda motor sesi bile yok ve gayet rahat ivmeleniyor
performans isteyen zaten turbolu almalı bence
yalıtım olsun yol tutuş olsu tatmin edici
uzun yolda 4.3 gördüm karma 6-7 arası makul geldi lpgye gerek duymadım daha ekonomi isteyen tercih edebilir tabiki.
-
Hayirli olsun hocam. B segmentin en iyi arabası.
1.0 atmosferik 2014'te ilk geldiğinde 75 beygire 95 Newton metre tork üretiyordu 95 Newton metre Torku da 3000 devirde üretiyordu.
0-100 14.3 saniyeydi.
Bu en son gelen kasada 15.4 olmuş. Torku da 93'e düşmüş ve 3750 devirde üretiyor.
Vites oranları da çok uzun.
1-2-3 sırayla 40-80-120 diye gidiyor.
VW Brezilya da Polo yu 1.6 atmosferik motorla satıyor. Gerçi 1.6 atmosferik gelse 1.0 TSi satamazlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CF4F8FFA -- 13 Nisan 2024; 17:11:27 >
-
Sağol hocam evin ikinci arabası zaten hanım kullanıyor şehir içi çok iş görüyor ileride turboluya geçiş yaparız ihtiyaç hasıl olursa..
-
Jant isini ne yaptiniz hocam, ben de dusunuyorum da. -
Seat poloya vermiyomuş hocam
çıkma bakıyom sahibindene denk gelirse ordan alıcam bakalım
-
Merhabalar, malum yaz aylarına girdik. Soğuk klimayı açtığım zaman araçtan farklı bir ses geliyor. Hatta klimalı kullanıp istop edip tekrar çalıştırdıktan sonra da farklı bir ses geliyor. Bunları yaşayan var mı? -
-
Herkese merhaba. 23 model düz vites impression aracımda motorun son zamanlarda biraz sesli çalıştığını fark ettim. Önceden titreşimli çalışıyordu 3 silindir olduğu için ama 15 bin bakımından sonra ses artmaya başladı. Yaşayan var mı acaba böyle bir sorun? -
Bakim fiyati alan oldumu
Sadece yag yag filitresi cam suyu tipa 8.125 tl dediler
Yazin sordugumda hava polende ekli iken 12 bin kusurdu nolduda bakimda havayi ve poleni cikarip fiyati dusurmus gibi yapiyolar
Hava polen degisimi icinde 11.375 tl istiyolar -
merhaba arkadaşlar yıllık bakım zamanı geldi 8125 tl diyor vosmer izmir. sizde durumlar nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X