Şimdi Ara

Volkswagen Polo 1.2TDİ 2012 Trendline.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bu araç alınır mı ne diyorsunuz? Yoksa emisyon skandalı sıkıntı çıkarır mı bize?
    Fiyat olarak en son 39.000TL konuşuldu.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-super-firsat-226431975/detay/

• Kardeşim bu emisyon pohu bizim ülke için geçerli olan bir şey değil...gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

Kardeşim bu emisyon pohu bizim ülke için geçerli olan bir şey değil...gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Hocam fiyat nasıldır sizce.
  • yerinde olsam sıfır ibiza bakardım hocam, belki bunun kadar ekonomik olmaz ama basmazsan gayet az yakar güvenlik namına birşey yok bu arabada, nasıl kullanıldığı resimlerden az çok fikir veriyor zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

yerinde olsam sıfır ibiza bakardım hocam, belki bunun kadar ekonomik olmaz ama basmazsan gayet az yakar güvenlik namına birşey yok bu arabada, nasıl kullanıldığı resimlerden az çok fikir veriyor zaten

Ne demek istediğinizi anlamadım hocam? Resimlerden derken.
  • Hocam mükemmel bir araba 1.2 tdi polo. Çok kaliteli, çok konforlu. Mükemmel bence kesin tavsiye ederim. O fiyata daha iyi bir araç imkanı yok bulamazsınız.
  • 4 teker 1 direksiyon bomboş polo.

Megane 3 veya Peugeot 308 bakın o paralara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: naim@gop

quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

yerinde olsam sıfır ibiza bakardım hocam, belki bunun kadar ekonomik olmaz ama basmazsan gayet az yakar güvenlik namına birşey yok bu arabada, nasıl kullanıldığı resimlerden az çok fikir veriyor zaten

Ne demek istediğinizi anlamadım hocam? Resimlerden derken.

ilan resimleri, far sis xenon saçma sapan koltuk kılıfı 200 ile fotoğraf vs. sıfır km araç 74 binde boyalı aracın yanında her türlü daha avantajlı olur sonuçta koltuğuna ilk siz oturacaksınız. illa 2. el derseniz yılda 15binden fazla yapmamış ilk sahibinden boyasız yetkili bakımlı birşey bulun derim
  • Yani tip olarak bence guzel araba hem de dizel. Alternatif olarak punto veya fiesta da bakabilirsiniz. Ozellikle dolu paket puntolara bakmanizi tavsiye edebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingeniarius kullanıcısına yanıt
    Fiesta istediğim bir araç Ama 1.25 trendleri nerdeyse bu fiyata satacaklar.
  • 1.2 TDI Bluemotion bak alacaksan onu al bari.

• O para bu araca verilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Hocam mükemmel bir araba 1.2 tdi polo. Çok kaliteli, çok konforlu. Mükemmel bence kesin tavsiye ederim. O fiyata daha iyi bir araç imkanı yok bulamazsınız.

O kadar iyi mi diyorsunuz?
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Öneriniz nedir?
  • İçiyle dışıyla inanılmaz kalitesiz bir araç.donanım olarak sıfır.
    Motor leş gibi gitmiyor. Çoğu yerde araba titriyordu zaten yüksek devirli kullanmak gerekiyor.

Acayip sekiyor araba. Uzun yolda amortisör olayını hiç sevemedim

Ses yalitimi falan tirt.

Yol tutuşu tirt.

Artıklarına gelirsek az yakıyor, modern gorunumlu, park sorunu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: naim@gop

Öneriniz nedir?

Sizin aradığınız araç nasıl bir araç ?
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Maksimum 40 diye düşünüyorum. Bulunduğum şehirdeki araçlar tercihim. İki ilan var onlar için yorumunuz ne olur?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-megan-3-navi-202131883/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-ogretim-uyesinden-satilik-2011-model-temiz-skoda-fabia-1.2-253199293/detay/

• bence o araç çok pahalı kardeşim.gidin 1.2 tsi alın boş alın ,sonuçta ikinci el.ve kabak gibi araba.yine kabak olsun dersen aynı fiyata anahtar teslim i20 veriyorlar 1.2 benzinli manuel.kabak ama sonuçta sıfır km.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.