Şimdi Ara

volkswagen plakalık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 golf mk6 için vw gökmen plakalık takmayı düşünüyorum serviste parayla mı satılıyor yoksa herhangi bir ücret ödemeden alabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok mu yardımcı olacak ?
  • Takip ne yapacaksin? Benimki App plaka ve plakalik yok. Su arabaya isteyecegim son sey plakalik bir de ozel istek Gokmen

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    hocam üstünde pleksi var şuan ve hosuma gitmiyor pek üstüne isim yazdırmak. görgüsüzlük gibi geliyor gökmen takmaya da hiç niyetim yok ama mecbur kalırsam takacagım gibi :)
  • plakalik dedigin su plastik ustunde servisin telefon numarisi yazan cerceve mi? Onlari zaten servis reklam olsun diye bedava takiyor.
    Gitseniz isteniz buyuk ihtimal takar.

Isin ilginci millet takiyorlar diye kizar (ki bende bana sormadan benim arabami reklam araci olarak kullaniyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 22 Temmuz 2020; 21:19:44 >
  • Gökmen plakalık nedir tam olarak?

Benim de ön plakalıkta sorun var, ara sıra ön park sensörü ötüyor, ön ızgara ile komple değişiyormuş sanırm

• quote:

Orijinalden alıntı: MertayKardes

hocam üstünde pleksi var şuan ve hosuma gitmiyor pek üstüne isim yazdırmak. görgüsüzlük gibi geliyor gökmen takmaya da hiç niyetim yok ama mecbur kalırsam takacagım gibi :)
    Valla aylik 500-600 TL vermezlerse hayatta taktirmam :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Honda araçlardaki gibi güzel sloganlı bir plakalıksa oem görüntü oluşuyor. Pleksi plakalık çok ucuz gösteriyor.

Gökmen Konya'daki VW bayi olması lazım. Bakıma vs gidiyorsanız plakalık ücretsiz verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxims -- 22 Temmuz 2020; 23:34:40 >
  • ücretsiz, isteyince veriyorlar bir çift.
  • Bakıma girince otomatik değişiyor o plakalık Benim de araçta VW Aydın Lena servisin plakalığı vardı, sonra Denizli Batı'da yaptırmıştım eve gelince farkettim plakalık değiştiğini çünkü sadece Lena yerine Batı yazıyor geri kalan tamamen aynı, hiç de bilgi vermediler değiştirdik diye şaşırmıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.