Şimdi Ara

--->Volkswagen in Genel Sorunu<---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Geçen Gün Passat Bakmaya Gittiğimizde Volkswagenin Tüm Araçlarında Olan Sorunlar Dikkatimi Çekti...

Şu Resime Baktığınızda Dikkatinizi çeken İlk Şey Nedir? Benim Gördüğüm Bolu Tüneli Gibi Olan Ortadaki Yükseklik Ayrıca Koltuk Rengi Güzelmiş

Arkadan İtişli Araçlarda Anlarımda Araç Önden Çekişli Ayrıca Satış Danışmanına Sorduğumda Aldığım Cevap Bu Araç Lüks Ve 4 Kişilik Dedi...

Şuan çoğu Araçta Artık Olmayan Bu Yüksekliği Volkswagen Lüks Olarak Tanımlıyorsa Vay Halimize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadeliyem -- 12 Şubat 2014; 14:53:48 >

• Çoğu araçta böyle, yadırgamamak lazım. Alçak olanların da alt tarafı kolay hasarlanıyor egsoz borularını saklayamayınca.
  • bolu tuneli benzetmesine ***** :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Çoğu araçta böyle, yadırgamamak lazım. Alçak olanların da alt tarafı kolay hasarlanıyor egsoz borularını saklayamayınca.

Sana Katılmıyorum Dostum, Cıvıc Ve Corollada Artık(uzunzamandır) Bu Yükseklik Yok Ve Bu İki Araç Ülkemizde En Sağlam Araçlar Ve Tutulan Araçlar Arasındadır, Ayrıca Bu Araçlarda Senin Dediğin Hasarlanmayı Hiç Duymadım
  • Belki passatlarda fazla sorun olmaz arka tarafı geniş olduğundan ancak bindiğim jettada arka koltuk diz mesafesini azalttığı ve konforu çok düşürdüğü bir gerçek.
  • karadeliyem kullanıcısına yanıt
    bencede çok gereksiz arkadan itişli değilki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passatin 4 motionlusu da ayni kasa uzerinde satiliyor.O sistem icin boyle bir saft tuneli gerekiyor olabilir.

Ama ilk defa boyle bir sart tuneli gordum, ya da dikkatimi cekmemis.Asiri yuksek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadeliyem

quote:

Çoğu araçta böyle, yadırgamamak lazım. Alçak olanların da alt tarafı kolay hasarlanıyor egsoz borularını saklayamayınca.

Sana Katılmıyorum Dostum, Cıvıc Ve Corollada Artık(uzunzamandır) Bu Yükseklik Yok Ve Bu İki Araç Ülkemizde En Sağlam Araçlar Ve Tutulan Araçlar Arasındadır, Ayrıca Bu Araçlarda Senin Dediğin Hasarlanmayı Hiç Duymadım

Evet, öyleler hasarlanmamayı duymaman normal her türlü altları yere vurduğu için egsoz içeride olmuş dışarıda olmuş fark etmiyor. İyi bir şey değil...

• quote:

quote:

quote:

Evet, öyleler hasarlanmamayı duymaman normal her türlü altları yere vurduğu için egsoz içeride olmuş dışarıda olmuş fark etmiyor. İyi bir şey değil...

Hasarlanmamayi duymamak derken?

• quote:

Orijinalden alıntı: atom239

quote:

quote:

quote:

Yav şey diyor işte, ben dedim ya egsoz dışarıda kalıyor yere sürtüyor diye o da demiş ki ben bu yüzden egsoz sürteni duymadım diyor. Duymaz tabi düşünmez ki ulan arkayı düz yapmışlar diğer markalarda neden böyle değil içinden ne geçiyor da bu yüzden ben egsozu patlattım.

• Bu şasinin 4 çeker, ordan şaft milinin geçtiği modelleri de var. Baştan üretirken bütün tipleri kapsayacak şekilde üretiyorlar şasiyi, bu bütün 4 çeker opsiyonu sunan önden çekişli modelde böyledir. Komple iç-orta konsol yüksekliği ve tasarımı, alt yerleşim ve modül yerleşimi 4 çeker versiyon baz alınarak yapılıyor.

4 çeker modellere ayrı, önden çekişe ayrı tipte bir şasi tasarlamak muazzam bir masraf demek.

Bu şaft tüneli yükseltisi olmayan modeller sadece önden çekişle üretilen veya üretimi sadece böyle planlanan araçlardır, Honda Civic, Corolla gibi.

Örneğin VW Polo'da 4 çeker opsiyonu yok ama altyapıyı A1le paylaşıyor ve A1'de 4 çeker modeller var, bu yüzden aynı şasiyi kullanan Polo'da da bu tünel olmak durumunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcohol06 -- 12 Şubat 2014; 15:23:01 >
  • 4 çeker Passat da aynı şasi üzerinde yükseldiği için bu şekilde şaft tüneli mevcut.
  • Porsche-Panamera da dağ var dağğğ Şaka bi yana 7. jenerasyon olan 2001'de üretimi başlayan Honda Civiclerde yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: netfriend

Belki passatlarda fazla sorun olmaz arka tarafı geniş olduğundan ancak bindiğim jettada arka koltuk diz mesafesini azalttığı ve konforu çok düşürdüğü bir gerçek.

Yerdeki yuksekligin diz mesafesini nasil kisalttigini merak ettim dogrusu.

Ayrica yanilmiyorsam butun audilerde de ayni yukselti var. Bu bir sorun mu bence bir sorun teskil etmiyor. Sen arka koltukta kosmadigin surece ayagina takilmiyor ki zaten. 98 model passat, 2003 model bora ve 2008 model a4 umuzde de ayni yukseltiden var. Hic ayagim takilip dusmedim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yav şey diyor işte, ben dedim ya egsoz dışarıda kalıyor yere sürtüyor diye o da demiş ki ben bu yüzden egsoz sürteni duymadım diyor. Duymaz tabi düşünmez ki ulan arkayı düz yapmışlar diğer markalarda neden böyle değil içinden ne geçiyor da bu yüzden ben egsozu patlattım.

Dostum Duymadım Derken Evet Öyle Bir Sebepten Dolayı Hasar Alanı Görmedim...

Ayrıca 1 Ay Önceye Kadar 2008 Cıvıce Sahiptim

Ufak Tefek Sürtmeden Başka Bir Kere Sert Vurdum Ondada Birşey Olmadı, Ayrıca O Arkada Oturan O Sürtmeye Aldırmaz Konfora Bakar, Son Olarak Uzun Yolda Arka Orta KoltukKta Oturmak Şartıyla Bir C Sınıfı cıvıce Bin Birde D Sınıfı Passata Bin Oranın Önemini Anlarsın...

Not: O Yükseklik İçinden Şaft Geçsin Diye Yapılmıştır, Diğer Yorumlara Bakabilirsin Ama Yok Benim Dediğim Her Zaman Doğrudud Dersen Sen Bilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadeliyem -- 12 Şubat 2014; 15:48:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AntiSoyaL ...

Porsche-Panamera da dağ var dağğğ Şaka bi yana 7. jenerasyon olan 2001'de üretimi başlayan Honda Civiclerde yok.

Benimde Şaşırdığım O Zaten Adam Direk Bu Araç Lüks Ondan Böyle, Bmw de falanda Böyle Dedi. Orda Aklıma Gelmediki Bmw Arkadan Çekişli... Ayrıca Resmen 5.20yle Aynı Kefeye Koyuyor Passatı . Ulan O Kadar Param Olsa Senin Passatına Bakarmıyım

• _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Herşey resimde gözüktüğü halde böyle bir soru sorulmasını anlayamadım. Dikkat edersen yükseklik yerde kalmıyor, açıkça gözüküyor, ortada ön koltukların bittiği yerden arka koltuğa doğru taşmış durumda yani bu şaft tüneli, havalandırma vb bulunduğu kısım, ön koltukların bittiği hizada bitmiyor, bunu da geçiyor. Bu da arka koltukda orta kısımda oturanlar için kapı kenarında oturanlara göre daha kısa bir diz mesafesi anlamına geliyor. Uzun boylu biri arka orta kısma oturur ve arkada 3 kişi seyahat ederse en konforsuz yolculuğu bu ortada oturanın yaşayacağı belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 12 Şubat 2014; 16:02:34 >
  • İşte üstün Alman mühendislerinin düşenemediğini, göremediğini bizim dh den karadeliyem görmüş

tebrik ederim arkadaşım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum Duymadım Derken Evet Öyle Bir Sebepten Dolayı Hasar Alanı Görmedim...

Ayrıca 1 Ay Önceye Kadar 2008 Cıvıce Sahiptim

Ufak Tefek Sürtmeden Başka Bir Kere Sert Vurdum Ondada Birşey Olmadı, Ayrıca O Arkada Oturan O Sürtmeye Aldırmaz Konfora Bakar, Son Olarak Uzun Yolda Arka Orta KoltukKta Oturmak Şartıyla Bir C Sınıfı cıvıce Bin Birde D Sınıfı Passata Bin Oranın Önemini Anlarsın...

Not: O Yükseklik İçinden Şaft Geçsin Diye Yapılmıştır, Diğer Yorumlara Bakabilirsin Ama Yok Benim Dediğim Her Zaman Doğrudud Dersen Sen Bilirsin...

Sana yazmadım zaten, atom anlamamış ne demek istediğimizi ona yazdım. O yükseklik sadece şaft geçsin diye yapılmıyor. Arabayı daimi beş kişi kullanmadıktan sonra bir problem teşkil etmez benim için, daimi beş kişi kullanacak olsam zaten gidip Civic almam, şuan C-Max kullanıyorum onda da alçak ama egsoz yere yakın değil , Civic'e de bindim.. Marka tercihidir, olmasa konfor açısından iyi olur ama memleket yollarında egsoz vuracağıma arkadaki bacağını biraz daha katlasın önemli değil. Senin gibi arkadaşlarla laf dalaşına girmeyi pek sevmiyorum hele ortada Civic belleyip vitek vitek diye gezen bir ironik tayfa var onlarla muhabbete girmek hiç hoşuma gitmiyor. Ne yapalım şimdi Civic'in orada tümsek yok diye D segmenti arabadan rahat mı ilan edelim. Hele bir de otomobil bilgimi sorgulamaya kalkıyorsun yok şaft geçermiş oradan şaft geçer de egsozu nereden geçirelim ya yere yakın olacak ya oradan geçireceksin, örneğini verdiğin Passat 4 motion normal o yükselti kendi ağzınla söylüyorsun şaft diye

Fotoğrafı açıp büyüğüne baktım şimdi senin Civic arkadan tahrikli mi de böyle saçma sapan konuşuyorsun nereden geçirelim şaftı? Yazarken fark ettim ben neden bunları sorup da senin kafanı düzeltmeye çalışıyorum ki; he he diyeceğiz ne yapalım neyin kafasını yaşıyorsun da bu aletleri karşılaştırıyorsun. Ortada bir kere üç farklı durum var araba önden çeker mi olsun, arkadan çeker mi olsun önden çeker olup ortadaki yükselti olup olmamasını mı tartışıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 12 Şubat 2014; 16:30:32 >

• Allah başka dert vermesin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.