Şimdi Ara

volkswagen gibi deve yakısmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
0
Favori
6.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baska servise gosteremiyorum aracı nasıl cektirecegim oraya buraya şimdi almanyaya mail atacagım sert dille uyardım ama yok maalesef nuh diyorlar peygamber demiyorlar
  • dialogcenter@volkswagen.de

ingilizce de yazılabilir.aşağıda sıkıntı yaşayan bir vatandaşın durumu geçiyor.

http://www.vwturk.com/forum/archive/index.php/t-80031.html

aşağıdaki arkadaş ise tüketici hakem heyetine başvurmuş ona da servis aracınızı basınçlı su ile yıkamayın demiş.

http://www.turkiyeotoforum.com/oto/showthread.php?3852-Do%F0u%FE-Oto-ve-Volkswagen-i-T%FCketici-Hakem-Heyeti-ne-%DEikayet-Ettim.-SONU%C7.

• Almanyaya mail atmak işe yarayabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

dialogcenter@volkswagen.de

aşağıdaki arkadaş ise tüketici hakem heyetine başvurmuş ona da servis aracınızı basınçlı su ile yıkamayın demiş.

http://www.turkiyeotoforum.com/oto/showthread.php?3852-Do%F0u%FE-Oto-ve-Volkswagen-i-T%FCketici-Hakem-Heyeti-ne-%DEikayet-Ettim.-SONU%C7.

ilginize cok tesekkür ederim almanyada yasıyan bi arkadasım vasıtasıyla almanca olarak güzel bir mail atacagım akşama sizce nasıl bir mail atayım direk bu yaşadıklarımdan yola cıkarak nasıl bir yol izlersem faydası olur bana ?

• Geçmiş olsun hocam vw gözüküyor bazen bu sorunlar doğuşun bana kalırsa çok bir ayıbıdır. Şuan 90binde caddy kullanıyorum 80binde almıştım arabayı benden önceki sahibi aracın hiç baskı balatasının değişmedini söyledi araba şuan 90 binde baskı balata ufakdan beni değiştir demeye başladı ama nerden baksan yine bir 110 bin yapar. Bence başka bir servise gidin ve biraz sert çıkın müdürle konuşun garantiye sokarlar belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawruaslan

quote:

dialogcenter@volkswagen.de

ilginize cok tesekkür ederim almanyada yasıyan bi arkadasım vasıtasıyla almanca olarak güzel bir mail atacagım akşama sizce nasıl bir mail atayım direk bu yaşadıklarımdan yola cıkarak nasıl bir yol izlersem faydası olur bana ?

Bu tip şikayetlerde öncelikle kullandığınız aracın şase no yani ne zaman üretildiğini üreticiye mutlaka bildirmeniz gerekir.

daha sonra problemi ve size hangi yetkili doğuş servisinin ne söylediğini yazabilirsiniz.

• FORD TOURNEO CUSTOM YENI BIR VIP ARAC OLARAK ALINABILIR IMKANINIZ VARSA.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam şase no sunu ekliyecegim mutlaka tesekkür ederim ilginize hepinizin...
  • Hocam hakkınızı arayın. Şikayetvar.com'a şikayet yazın, vw global'e de mail atın. Aynı durum amerikada başkasının başına gelse hemen ücretsiz değiştirirler. Tamamen ülkemize yönelik bir tutum, hakkımızı arayın. Böyle markalara ve böyle markaları savunanlara koca bir
  • şikayetvar.com a yazdım zaten akşamda bi arkadasım vasıtasıyla almanyaya direk olarak mail atacaım arabayıda suanda almıyorum serviste yatıyor
  • Yine bir baski-balata sorunu.

Baski balata sarf malzemedir. HICBIR MARKA bunu garanti kapsaminda degistirmez.

Parcayi disaridan temin edip ozel serviste yaptirin.
  • O gerizekalılara söyle, patinaj çeken arabanın balatası bitmez lastiği biter, patinaj çekiyorsa zaten balata yapışmış sürtünmüyor demektir. Ben aracımı rampalarda, kırmızı ışıklarda bile fren kullanmadan debriyaj ile tutarım. Yani balatam sürekli sürtünme halindedir. Benim balatam niye bitmiyor? Ne demek patinaj çektirmişsiniz balata bitmiş? Dandik mal kullanıyoruz dayanmıyor nazik sürün demiyorlarda karşısındaki insanı salak yerine koyuyorlar adiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Yine bir baski-balata sorunu.

tamam da vw bu konuda diğer markalar gibi değil. caddy alanlar az mağdur olmadılar

volkswagen gibi deve yakısmadı
  • vw böyle şeyler yakışmıyor sana.. prenminyum markasın sen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Yine bir baski-balata sorunu.

tamam da vw bu konuda diğer markalar gibi değil. caddy alanlar az mağdur olmadılar

volkswagen gibi deve yakısmadı

aynı şeyi audi a3 tede görmüştüm.adam arabanın camına bu araç 2010 model olup bir yıl içinde 10 muydu 20 miydi tam hatırlamıyorum arıza çıkartmıştır diye ilanla gezdiriyordu arabayı.

• İyice uçtu ya bu doğuş-vw..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun...

Üstte bir arkadaş Caddy ve sahibinin sorununu içeren bir resim koymuş.Buna benzer bir kaç tane daha fotoğraf mevcut internette.Fazlasıyla bu sorunu yaşadılar.
  • Oncelikle baski balata hicbir markada garanti kapsamina girmiyor. Daha once ben Kia da yasamistim bir arkadasim da Renaultta yasamisti, Iki marka da kusura bakmayin yapacak bir sey yok demisti. Arkadasim tamam o zaman deyip parayi bayildi, ama ben cirkeflesip parami kurtardim .(tabi bunda servis sahibinin tanidik olmasi ve araci bana memlekette reklam olmasi amaciyla satmis olmasinin etkisi de buyuktu) Bir kac ay sonra da bir akrabam VW de yasadi dizel Golf 6siyla ama onu musteri memnuniyetinden ucretsiz degistirmislerdi.(Samsun Ozon da yapilmisti bu degisiklik) Memeleketim Ordu ama okulumdan dolayi yilin buyuk bolumu Istanbuldayim. Memleketee VW alan herkes servisin kalitesinden ilgisinden bahsedip (hepsi Samsun Ozona gidiyorlar) daha onceden kullandiklari markayla kiyaslayarak VWnin farkini en bariz burda hissediyorsunuz diyorlar. Ancak Istanbulda insanlarin bircogu VW servislerinden memnun degil. Samsuna mi ozel yoksa kucuk sehirlerdeki VW servislerinin hepsi mi boyle bilmiyorum ama Samsundaki VW servisi musterilerini gercekten memnun ediyor.

• almanyaya yaz ve aynı zamanda araın için zor kullanılmış-patinaj felan çekilmiş diyen servisten garanti başvurusunun red edildiğine dair yazı iste. elinizde yazılı belgeniz olsun. almanyanın durumuna göre dava açın. madem zorlanmış-pati çekilmiş diyorlar ıspatlasınlar bu iddalarını...neymiş öyle 23000 de baskı balata bitmiş birde utanmadan kullanıcı hatası diyorlar.
  • Vw bayileri anketlere çok önem veriyor. Aman abi Almanya puan kırıyor hepsi check li olsun diyor. O yüzden Almanya ile iletişim mutlaka işe yarayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.