Şimdi Ara

Volkswagen'e Almanya'dan İlk Tüketici Davası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Emisyon değerlerini özel bir program yardımıyla düşük göstererek büyük bir skandala imza atan Alman otomobil devi Volkswagen’e karşı Almanya’da ilk dava açıldı.

Çevreye olan duyarlılığı nedeniyle Blue-Motion-Teknolojisi’ne sahip bir araç aldığını kaydeden adı açıklanmayan bir Alman kadın, VW’ye karşı tazminat davası açtı. Braunschweig Eyalet Mahkemesi’ne açılan davada, kendisini kandırılmış hisseden kadının, aldığı Otomobili geri vermek istediği öğrenildi.

DÜZELTMELER BEKLENTİYİ KARŞILAMAZ

Müvekkili adına açıklama yapan avukat Sascha Conradi, çevreye duyarlı bir araçla seyahat ettiğini sandığı müvekkilinin, öyle olmadığı anlaşılan bir aracı sürmeye devam etmek istemediğini söyledi. Frankfurter Allgemeine Zeitung’un haberine göre Conradi, VW tarafından yapılacağı kaydedilen düzeltmelerin de, motorun gücü, hızlanma, yakıt tüketimi ve azami hız gibi unsurları etkileyeceğinden beklentilerini karşılayamayacağını kaydetti.

Volkswagen’e karşı Baden- Württemberg’den bir yatırımcı ise, geçtiğimiz günlerde Braunschweig mahkemesine tazminat davası açmıştı. Nisan ve Haziran aylarında VW-poliçesi alan yatırımcı, skandal nedeniyle borsada değeri düşen hisse senetlerini geri vermek istediğini açıklamıştı.

Kaynak:http://www.milliyet.com.tr/volkswagen-e-almanya-dan-ilk-otomobil-2128898/

• Helal olsun aslanlara saldırın la saldırın

1 gece önce adam çevreye duyarlı araba kullandığını sanıyor eşe dosta anlatıyor . Sadece 1 gecede hayatı değişti adamın belki de iş arkadaşları her gün dalga geçiyor ona NOx diye lakap taktılar belki who knows ???

Maddi manevi kul hakkı tazminatı açılmalı .
  • rezerve önlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Helal olsun aslanlara saldırın la saldırın

1 gece önce adam çevreye duyarlı araba kullandığını sanıyor eşe dosta anlatıyor . Sadece 1 gecede hayatı değişti adamın belki de iş arkadaşları her gün dalga geçiyor ona NOx diye lakap taktılar belki who knows ???

İlk üç tazminat davasını ben de destekledim ama sonra gördüm ki niyet farklı

Ki benim VW kullanan arkadaşlarım da var.

• Toyota, ford ve GM bunu beğendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Helal olsun aslanlara saldırın la saldırın

İlk üç tazminat davasını ben de destekledim ama sonra gördüm ki niyet farklı

Ki benim VW kullanan arkadaşlarım da var.

Avrupa da bu işler farklı tabi adamlar haklı . Yani sen 5 litre tüketimi var diye alıyorsun belki 6-6.5 olacak . Veya hızlanmasına bakıp alıyorsun 7 yerine 8 saniye olacak beygirleri ölecek belki .

Tsi kullanıcısı olarak sorum şu . Almanya'daki kullanıcılar yenerse biz de yenmiş sayılır mıyız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 8 Ekim 2015; 19:50:44 >

• Burası karışacak, vaziyet alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • winter is coming

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.