Şimdi Ara

Volkswagen`den Motor Devrimi:TSI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
0
Favori
37.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: TSMC

quote:

Orjinalden alıntı: kapadokyalı

eleştirmek sorun değilki. elbette eleştirilecektir ancak "uygun bir dille eleştirilmeli" çamur atma biçiminde değil. yalnızca kötü yanlarını değil iyi yanlarını da vwyi sevmeyen biride olsa vurgulamalı.

ayrıca tsmc nin kompresor verdiğinden fazla güç alır görüşüne katılmıyorum. örnek olarakda mercedesin kompresörlü motorunu gösteriyorum. 200o cc motor normalde 136hp iken kompressörle 163 hp sağlıyor( bahsettiğim 2000 modeldekilerdi şimdi değerler değişmiştir).

Hayır ben sadece kompresörün belirli bir güç çalarak güç ürettiğini savundum. Zaten çaldığından az güç katıyorsa o kompresörü söküp atmak gerekir.

tamam dostum öyle söylesene. önceki sözlerinden bu anlaşılmıyodu çünkü. verdiğinden fazlasını alır demiştinde ondan. herneyse ama ben yinede şu görüşü savunuyorum her parca motora yük getirir. turbo için de belli bir güç kaybediyor motor turbo valflerini çevirmek için. kompresörde de aynı şey onu çalıştırmak yada çevirmek için motor belli oranda güç kaybeder. ama her ikisinde de güç fazlasıyla geri dönüyor.

• hani klimada motordan güç çalıyo ya aslında klimadan bir boruda hava filtresine gitse ve klimaya basınca aynı anda motora buz gibi hava girse ve bir nebze olsun performansı artırsa nasıl fikir ama bence faydası olurdu ...
  • Vw sitesinde 1.4 140hp olan motorla 1.4 170 hp olan motorda yazılım dışında hiçbir fark yok yazmış e o zaman 140hp olanı alıp bi chip yapıcaksın kaliteli bi markadan alpine falan gibi tamam işte al sana 170hp 140 fiyatına böyle bişeyi siteye niye yazmışlar anlamadım gerçekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoW_Rider

Vw sitesinde 1.4 140hp olan motorla 1.4 170 hp olan motorda yazılım dışında hiçbir fark yok yazmış e o zaman 140hp olanı alıp bi chip yapıcaksın kaliteli bi markadan alpine falan gibi tamam işte al sana 170hp 140 fiyatına böyle bişeyi siteye niye yazmışlar anlamadım gerçekten

Çip ile 170 hp'dende fazla alınabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoW_Rider

Vw sitesinde 1.4 140hp olan motorla 1.4 170 hp olan motorda yazılım dışında hiçbir fark yok yazmış e o zaman 140hp olanı alıp bi chip yapıcaksın kaliteli bi markadan alpine falan gibi tamam işte al sana 170hp 140 fiyatına böyle bişeyi siteye niye yazmışlar anlamadım gerçekten

fark sadece güç değil donanımda farklı.
  • Ya hala alan kullan yokmu şu arabayı yaa
    Walla kullanan fln wrsa bi yorum yazsın
    140lık mesela 2.0lık araba gbi gidiomu
    yoksa biraz yalanmı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: emread

arkadaşlar TSİ motor iyi hoşta bu donanımlat golfe hiç yakışmıyo özelliklede

dış donanımı COMFORTLİNE modeli en yüksek versiyon olmasına rağmen

15 inç jant var çıtalar boyasız araba cok biçimsiz ve dase bu motoru alınca

benim diger FSI motorlardan ne farkım olcak bir vw sahibi olarak vw golf comfortline

modelini hiç begenmiyorum aslında golfun bütün modellerini begenmiyorum
    sportline modeli vardı onuda kaldırdılar gayet güzeldi. TSI motor alıcan 15 inç jantın ve sade bir
    araban olacak oldu!!!
    modellerde dış donanımı biraz arttırırlarsa bence bu alet cok iyi satar
    aksi taktirde bu halde alınmaz bilmem sizcede ölemi???

Beğenmediğin araç bu mu

Volkswagen`den Motor Devrimi:TSI

• quote:

Orjinalden alıntı: muratcasper

quote:

benim diger FSI motorlardan ne farkım olcak bir vw sahibi olarak vw golf comfortline

sportline modeli vardı onuda kaldırdılar gayet güzeldi. TSI motor alıcan 15 inç jantın ve sade bir
    araban olacak oldu!!!

Beğenmediğin araç bu mu

arkadaşım ilk olarak ben en yüksek donanım dedim buda sanırım comfortline yanlış
    bilmiyosam degil mi? ayrıca GOAL donanınımda TSI motor yok burda goal donanımdan
    bahsetmedim! bahsetsem bir sürü eksik var kol dayama yok, koltuk kumaşarı ne öle
    sünger gibi ,sis farı yok,ESP YOK,HİLL HOLD yok vs..
    benim demek istedigim en yüksek donanımda
    bazı eksiklerin oldugu zaten onu da yukarda vurgulamışım.

esas sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emread -- 16 Kasım 2006; 19:14:05 >

• BEn duruşundan bahsediorum dış donanımını beğenmiyorum yazmışşın tsi olsa nolcak yazmışşın yazdığını oku bi önce sana

• nerenden okuyosun anlamadım goal donanımdan bahsetsem dedim
    bunlar bunlar yok dedim neyi güceniyosun bu kadar anlamadım yoksa
    sende bu özellikler yok diye mi
    ben ne kadar comfortline dedimsede taktın goale ben napıyım
    yanlış okuyosan cocuk gibi sürekli banlıyosun zaten comfortline dan bahsettim
    en yüksek donanım seviyesi olmasına ragmen 15 inç jant var çıtalar boyasız
    araba sade demişim.ayrıca tsı motor alsam önden yada
    arkadan baktıgında bir fark olsun isterim bu kadar yazdıgımı okudum arkadaşım!

araban olacak oldu!!!

al buda yazdıgım ne fark varmış bakalım açıkla!!!

• beyler olayı kişisel tartışmaya dönüştürmeyelim. varsa TSI motor hakkında görüşünüz bilginiz paylaşıcak herhangi bir şeyiniz buyrun. yoksa ya yeni başlık açın yada özelden halledin işinizi.
  • çok güzel bir iş yapmış VW ama millet ne kadar zenginmiş yahu. 53 milyardan başlıyor 170hp golf. metalik boyası cartı curtu var. çok ucuz çok ucuz ne kadar yorum yapılmış. aynı sınıftaki bazı arabaların 2 katı fiyatı var. güzel ama abartmayalım.
  • emreye hak veriyorum şu noktada: golfte en üst donanimda bile bi kaç eksik var mesela çıtaların ve kapı kollarının boyasız olması. yani ister TSI olsun ister FSI bu gibi açıkları kapatsalar daha iyi olur. TSI motor alınca insan istiyorki donanimi, hiç değilse jantı o motora özgü olsun. şahsen ben TSI ye bakmaya gitmiştim bayiye orda midline donanimi vardı ve içimden hiç almak gelmedi yani. GT modeli (170hp) çok güzel gel beni al diyor neden çünkü diğer modellerden farklı. en önemlisi de 17 inç jantı var. (buarada bayide GT yoktu).
  • geçen gün doguş oto da gördüm bir tane kırmızı GT cok hoştu golfün
    alıncak en iyi modeli fiyat olarak donanım olarak çift egzoz, jantlar
    felan cok güzel duruyor arka koltuklarda bile fan çıkışı vardı...
  • vw bu yapar ....

TRANSPORTER 2.5 TDI 175 HP
  • quote:

Orjinalden alıntı: herrero

vw bu yapar ....

TRANSPORTER 2.5 TDI 175 HP

reno nun dizel motoru 2.0 175 Hp.
  • arkadaşlar şu aleti artık birileri alsada yorumları yazsa artık meraktan çatlayacağız
  • ankarada 1.4 140ps lik golflere deneme sürüşü yaptırıyolarmış randevu almak şartı ile..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Villeneuve

çok güzel bir iş yapmış VW ama millet ne kadar zenginmiş yahu. 53 milyardan başlıyor 170hp golf. metalik boyası cartı curtu var. çok ucuz çok ucuz ne kadar yorum yapılmış. aynı sınıftaki bazı arabaların 2 katı fiyatı var. güzel ama abartmayalım.

Aynı güce sahip araçlar ne kadar peki? Aynı sınıfta?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.