Şimdi Ara

VOLKSWAGEN Caddy mazot işigi yaninca kaç km gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
12.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2007 VOLKSWAGEN Caddy m var mazot işigi yaninca ortalama kaç km gidiyor. kullanicisi varsa bilgi alabilirmiyim.

• birde bunun yol bilgisayarini bilen varmi hangi bölüm ne anlama geliyor bi türlü anlamadim. saygilar
  • Yol bilgisayarında aslında anlaşılamayacak bişi yok, fakat ilk zamanlarda bende anlamıyordum sorarak araştırarak anlayabildim en azından bildiklerimi söyliyim yanlışım olursa düzeltirler saten; yol bilgisayarında sürekli değişen rakamlar bölümünde, anlık yakıt göstergesi var; viteslerde aracın nekadar dizel yaktığını gösteriyor, pompa göstergesinde ise; bulunan yakıtla kaç km mesafe yapacağınıda yazıyor, diğeri ise 100km.lik yolda kaç litre mazot yaktığınıda yazıyor, ben genel olarak şu kanıya vardım...90-110km/h ile gittiğinde şehirdışı ortalama yol durumu değiştirebilir 6.5litre yakıyor fakat 120km/h dan sonra yakıt sarfiyatı artmakta bu özellik sadece 1.9TDI için söylüyorum...
  • Aynen bende 2006 1.9 TDI Caddy sahibiyim ve ortalama 6.5 lt yakıyor 100 km.de . Yandığında ise 50 60 km gidiyor şehir dışında.
  • Pompa ışığı yandığında tam olarak 70km yol yapabilirsin de lamba yanmakta, sonrası malum...
  • Bu herzaman 70 km de mi yanar. farklı zamanlarda yandığını gören varmı? ben aracımda olan bir problemden dolayı özel bir servisde beyninin versiyonu değiştirildi dün ve şu an 50 km de iken ışığı yanmamıştı. biraz once bayıra bıraktın 40 km ye düştü yakıt ve ışık yaktı sizce geçici bişeymidir yoksa versiyondan sonra bi anormallik veya değişiklik olmuşmudur? bu versiyon atmanın chip tunung gibi şeylerle alakası varmıdır. zararı varmıdır ?
  • pompa ışığı yanmıştı kilometreye baktım ve merak ederek kaç km yapacak dedim aracım henüz 10bin olmamıştı herhalde şimdi 32bin.

sanırım karışık olarak yarısına yakın sehirler arası yol olmak üzere bilgisayar range 10 km deyince risk almak istemedim ve yakıt almağa girdiğimde kilometre 70km yapmış gösteriyordu.galiba şehirler arası olursa 100km rahat yapar gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pompa ışığı yanında maksimum 70km. gidiyor denedim gördüm...
  • Aracın deposundaki mazot miktarı 7 lt'nin altına inerse ışık yanar. Kalan mesafe ile ışığın bir bağlantısı yok. 7 lt. mazot ile aracınız kaç km yol katedebiliyorsa okadar gidersiniz. Benim önerim, mazot pompasının sağlığı açısından 60 km'yi pek geçirmeyin...
  • 70 km gösterir. Ama 2. vitesle kalkmaya çalışırsanız 65 e düşer.
  • herkese tesekkurler
  • 95 km gittim bir sefer.
  • 2012 caddy mazot ibresi 0 a kadar düştü o halde 70 km e gidio arac bilginiz olsun.
  • bende 60 -70 km arası gittim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.