Şimdi Ara

Volkswagen Bora 1.6 Trendline (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
11.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 01 model comfortline bora var bende. 94.000 km de . bugune kadar ne yolda bıraktı ne canımı yaktı. servisten servise goturdum sadece aracı bakım için. evet tek sıkıntısı eski tip motor var ve cok yakıyor. Onun haricinde hiç bir sıkıntı cıkarmadı... Gayette memnunum aracımdan. Neden kötüleniyor hemen anlamıyorum doğrusu...
  • o fiyat çok ama millet galerici oldu neymis ötv artmış.adam 131 e bile 5 lira istiyor ötv ne alaka.
  • 18 bin yapar masrafsızsa.15 diyenler Boranın nasıl bir araba olduğunu bilmiyorlar galiba.bulursanız 15 tane de bana alın da alım satım işine gireyim
  • Bora'ya binip o konforu tadmamış olanlar genelde olumsuz yorum yapmışlar heralde..daha 2 ay olmadı alalı..2001 comfortline aldım ve iyiki de almışım diyorum..ben de bu forumda çok dolandım almadan önce..100 kişiden 80'i alma dedi..gittim aldım ve şuan cok memnunum ve inşallah hep te öyle kalırım.

kötü araba yoktur,bakımsız araba vardır.temiz ve bakımlı bir Bora bulduktan sonra (comfrotline daha caziptir) ve bir yılda 10 bin km üstü yapmayacaksanız Bora tadından yenmez..duruşu yeter :))

Trendlinler donanım olarak biraz zayıftır ama daha uygun fiyatlıdır.2000 model ise 18.000 liraya alınabilir.tabi renk te önemli.Gümüş gri ise 500 fazla verilebilir.şimdiden hayırlısı olsun..
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tandem_78 -- 24 Şubat 2012; 23:27:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar6055

Bora'ya binip o konforu tadmamış olanlar genelde olumsuz yorum yapmışlar heralde..daha 2 ay olmadı alalı..2001 comfortline aldım ve iyiki de almışım diyorum..ben de bu forumda çok dolandım almadan önce..100 kişiden 80'i alma dedi..gittim aldım ve şuan cok memnunum ve inşallah hep te öyle kalırım.

kötü araba yoktur,bakımsız araba vardır.temiz ve bakımlı bir Bora bulduktan sonra (comfrotline daha caziptir) ve bir yılda 10 bin km üstü yapmayacaksanız Bora tadından yenmez..duruşu yeter :))

Trendlinler donanım olarak biraz zayıftır ama daha uygun fiyatlıdır.2000 model ise 18.000 liraya alınabilir.tabi renk te önemli.Gümüş gri ise 500 fazla verilebilir.şimdiden hayırlısı olsun..

aynen katılıyorum.güzel özetlemişsiniz.bu forumda müthiş bir vw çekememezliği var.yani meyve veren ağaç taşlanır misali VW ye sürekli taş atılıyor.hadsizlere haddini bildirdiğimiz zaman da marka fanatiği ilan ediliyoruz bu da çok komik yahu adamlar araba yapmış herşeyiyle kalite işte.bazılarının çekememesi birşeyi değiştirmez.dünyada bir VW gerçeği var.mantıksız muhalifler;bence siz de muhalefet olmak yerine bütçeniz ölçüsünde bir VW alın da stresten kurtulun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 24 Şubat 2012; 22:02:08 >

• 200bin de çokmuş yaw...Amerikada olsa alırdık 125bin mil denk gelyor, burada alamayız sayko millet km konusunda. 2000 bora 14 15 ver de sende bir 50bin kullansan son sahibi olursun artık onun kanımca...
  • 10 sene bora kullandık hiçbir kronik arızası yok geçen sene annem düz kullanamıyor diye acıyarak sattık.arkadaşlar kanıtlasın kronik arızaları kendimi 1 hafta uzaklaştırıcağım
  • VW Bora'da kronik arıza olsaydı dayımın kullandığı araç çoktan pert olurdu. Türkiye'yi birkaç kere turlamış araç hâlâ diriyse kronik sorundan bahsetmeyin.
  • Kronik arıza olarak göğüs tek parça olmadığıdan aşırı tıkırtılar vardır bildiğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDROIDER -- 25 Şubat 2012; 22:41:07 >
  • kullanmadan kullanmaya değişiyor tabi.bazı boracı arkadaşlardan tıkırtı olduğunu ben de duydum.ama benim bora 150 binde ve en ufak tıkırtı ses hiçbir yerde yok.kötü şartlarda, hor kullanılan ve çok el değiştiren her araçta olabilecek durumlar bunlar.2000 2001 model boranın diğer marka emsallerine bir bakmak lazım.11-12 yıldan sonra nereleri tıkırdıyordur Allah bilir
  • motoru bakımlı olduğu sürece sorun çıkarmaz 200 bindeki borayı 17binden fazla verilmez hakkı odur.
  • kronik derken herkeste olması şart mı? genel olarak olabilen mi? hangi tür bi kronik tanımı yapılıyor..benim gördüğüm kadarıyla ön orta göğüs kısmından ufak da olsa sesler - kapı swicleri arızası - gösterge hoparlörü (buzzer) gibi kronik sorunlar baş gösterbiliyor..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.