Şimdi Ara

Volkanın ıskasını arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 kere üst üste ıskaladı.2. vuruşda pek emindi ama onada vurmadı o görüntüyü arıyorum

• Kalesine dönerkenki surat ifadesini hiç bir şeye değişmem
  • varsa bide maldonadonun hareketini alalım.. hadi volkanın ki her kalecinin başına gelebilir ama maldonadonun ki ayrı bi yetenek
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaXiLoPeZ

varsa bide maldonadonun hareketini alalım.. hadi volkanın ki her kalecinin başına gelebilir ama maldonadonun ki ayrı bi yetenek

o ne yaptı ben göremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fanatik123

quote:

varsa bide maldonadonun hareketini alalım.. hadi volkanın ki her kalecinin başına gelebilir ama maldonadonun ki ayrı bi yetenek

o ne yaptı ben göremedim

taç çizgisinin 1 metre yanından topu taca atmaya çalışıyodu baya bi süre topla mücadele verdi fakat baktı ki olmuyo en sonunda top maldonadoya çarpıp dışarı çıktı

• Bir de Edu'nun son dakikalarda kafasına çarpan top vardı kornerden gelen..nereye bakıyosa artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

o ne yaptı ben göremedim

taç çizgisinin 1 metre yanından topu taca atmaya çalışıyodu baya bi süre topla mücadele verdi fakat baktı ki olmuyo en sonunda top maldonadoya çarpıp dışarı çıktı

• şaka gibiydi maldonadonunki...
  • quote:

quote:

quote:

o ne yaptı ben göremedim

• yok mu arkadaşlar. izleyemedik malesef
  • yok mu yav
  • quote:

quote:

o ne yaptı ben göremedim

Pstation oynayanlar bilir adamı analogları kullanarak kendi etrafında 360derece döndürürsün ve rakibi geçmeye çalışırsın.

İşte maldonado topla takılırken sanki biri tribünden analogu döndürdü.Baktım adam kendi etrafında dönüyor falan tekme sallıyor

• bir dahaki maçı bekleyin volkan bir daha yapar nasılsaVolkan daha iyi yapasaya kadar en iyisi bu ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kulspruta

quote:

quote:

o ne yaptı ben göremedim

Pstation oynayanlar bilir adamı analogları kullanarak kendi etrafında 360derece döndürürsün ve rakibi geçmeye çalışırsın.

İşte maldonado topla takılırken sanki biri tribünden analogu döndürdü.Baktım adam kendi etrafında dönüyor falan tekme sallıyor

Abi yokmu bunun bi videosu izleyelim

• maldonadoda çok koptum ya...
    yok öyle birşey
  • quote:

Orjinalden alıntı: Varol53

buldum

http://www.videonuz.com/15897_fb-dkv-sampiyonlar-ligi-volkan-in-hatasi__1.htm

bunun abiside böyleydi, bknz: Rüştü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.