1.5 yıldır futbol bölümüne girmiyordum. Neler olmuş neler. Fenerliler volkana galatasaraylılar meloya saydırıyor. Maçı izlemedim ama videodan Melonun bir adım geri gelip volkana özellikle çarptığı gözüküyor. Ama volkan çarpışmayı engelleyebilir miydi? Tabi ki bence ikisinde de suç var.
quote:
Orijinalden alıntı: mur@t_fb
İlk izlediğimde de anlamadim, sonraki izlediğim videolarda da anlamadim, melonun ne kabahati olduğunu.
Adam gayet normal bir şekilde kacirdigi penaltiya uzulurken, bizim hanzo adamin tepesine zipliyor çocuk gibi.
Koru körüne savunmanin anlami yok. Neredeyse melo kambura yatti diyeceksiniz
Volkan gibi ayının teki koşarak senin üzerine atlasın bakalım o anda sırtını dönüyor musun .
Ya hepsini geçtim Volkan sevinecek edecek tamam da kardeş ova gibi sahada melonun dibinde ne işin var ? kasti yapılmış bi hareket yine volkan karaktersizliğini gösterdi çirkeliğini yaptı herzaman ki gibi.
Yazık yahu yazık şurada hala Volkan'ı savunan varsa yazıklar olsun bu herifi savunan bu ülkenin vatandaşlarına da yazıklar olsun.
Hepsi boş. Bu pislikler futboldan temizlense de taraftarlar içindeki pislikleri kim temizleyecek, federasyon mu? Memleket kötüye gidiyor, futbolu da onunla birlikte. Siz hala kim haklı kim haksız tartışın. Bu olayda maalesef haklı yok. Yönetici, futbolcu, taraftar, medya herkes haksız, herkes suçlu.
Bu kadar tartışacak ne var anlamıyorum. Nasıl melo her maçta başta emre olmak üzere karşı takımın futbolcularına oynuyorsa burada da volkan onu sinirlendirmek için arkasından koşarak seyirciye yumruk yapacaktı. melo kabak gibi ortada olduğu üzere geri geri gelip volkan'ın altına girdi. Maçlarda çokca yaptığı gibi. melo dil çıkardığında emre gidip dalaştı mı? melo da basıp sahasına gitseydi.
Koskoca ceza sahasında koşacak yer mi kalmadı da kendini melonun üzerine atıyor ?
KuzuXx
kullanıcısına yanıt
bütün suç melo'da. gelmiş kasıtlı olarak sevinçten zıplayan volkan'ın zıplama alanına girmiş. ondan sonra da suçluluk psikolojisiyle! volkan'ın aksine hiç bir taşkınlık yapmayarak kendi görev bölgesine dönmüş. volkan da haklılığını! ispat edercesine melo'ya saldırmaya devam etmiş ama melo yine cevap vermemiş. bunları gören hakem de haklı! olarak doğrudan melo'ya gidip sarıyı basmış, sonra da haksız! olarak volkan'ı sarılamış. volkan'ın melo'yu ve hakemi dava etmesi, ben ve benim gibilerin de bu ülkeden acilen defolması lazım. beyin nakli yaptırın arkadaşlar.
Yaptığınız terbiyesizlik, ahlaksızlık hala arkasındayım diyor sizi gidi fanatik ne yaptığını bilmeyen adamlar futbolun katilisiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: wakepeople16
Gerçekten çok komik burası ya. Fanatiklikten kendi futbolcularınızın hatasını göremiyorsunuz resmen. Şu Fenerbahçe-Galatasaray derbilerinde hep oluyor bu ve sıktı. Bir Beşiktaşlı olarak (Taraftarlık) gözlüğünüzden göremediğiniz şeyi açık açık söyleyeyim. Volkan artistik yapacak ya Melo'ya doğru koşuyor kıskırtacak. Melo da ruhunda bulunan çirkefliği yüzünden itlik yapacak ya geri adım atıyor videoda çok bariz belli bilerek yapıyor ya. Niye Fenerliller Volkan'ın bu kışkırtmasını GS'lilerde Melo'nun hatasını göremiyor anlamıyorum ya.
Beşiktaş Pascal'ın şort olayında nasıl yolladı Pascal'ı. Fener'de Volkan'ın ilk ayılığında Galatasaray'da Melo'nun ilk itliğinde yollayacaktı bunları. Şimdi adam akıllı derbi izleyecektik ve yetişen yetenekleri genç futbolculara da sağlam bi ders olacaktı çirkef olmasınlar Fair Play'i öğrensinler diye.
Siz burada sizi görünce afedersiniz bir yerine takmayacak Volkan ve Melo'yu sanki ana babanız gibi korurken onlar yatında grup yapıyor. Geceleri alemlere akıyor. Siz boşuna sinirlendirin kendinizi.
Ama Yemin ediyorum şu iki futbolcunun yaptığını Olcay yada Tolga yapsa yemin ediyorum korumam onları. İnşallah fedarasyon bu kişiliksizlere ağır bi ceza verir de Türk futbolu temizlenir.
fener taraftarı olarak bende sizin gibi düşünüyorum.
Fenerbahçeliyim, Melo'dan da nefret eder, kin beslerim ama şu pozisyonun savunulacak hiç bir tarafı yok. Açık ve net kırmızı kart görmesi gerekirdi.
Volkan Fenerbahçe'ye yakışmıyor. Onu savunmak da Fenerbahçelilere.
quote:
Orijinalden alıntı: KuzuXx
Videonun 40. saniyesini açın. Melo volkanın geldiğini görüyor, gördükten sonra arkasını kasıtlı dönüyormuş gibi geldi bana. Bilmiyorum ama birde siz bakın.
sinekten yağ çıkarmaya uğraşmayın volkan %100 kusurlu!
quote:
Orijinalden alıntı: eyes-on-you
Fenerbahçeliyim, Melo'dan da nefret eder, kin beslerim ama şu pozisyonun savunulacak hiç bir tarafı yok. Açık ve net kırmızı kart görmesi gerekirdi.
Beşiktaşlı arkadaş güzelce özetlemiş. Ama kırmızı falan ne alaka yahu volkan onu sinirlendirmek istiyor. Melo da kurnazlık yapıyor. Olayın özü bu sarı kart normal.
başka bişey olsa 7 sayfa tartışmazsınız bırakın bu boş işleri
Herkes kendi takımını haklı görüyor buradan doğru bir sonuç çıkmaz
quote:
Orijinalden alıntı: volkantipi
quote:
Orijinalden alıntı: eyes-on-you
Beşiktaşlı arkadaş güzelce özetlemiş. Ama kırmızı falan ne alaka yahu volkan onu sinirlendirmek istiyor. Melo da kurnazlık yapıyor. Olayın özü bu sarı kart normal.
Topla alakası olmadan tamamen rakibe yönelik koşup üzerine atlıyor. Temas olmasa neyse ama adamın üzerine çıktı resmen. Melo'yu yolundan çekilmedi diye suçlayamayız. Açık ve net kırmızı kart.
Yakıyordu takımı, değişiklik hakkımız da yoktu.
eyes-on-you
kullanıcısına yanıt
Hocam görüntüleri nasıl izliyorsunuz bilmiyorum ki dediğiniz gibi yapsa neyse de amacı gayet açıktı. Melo'nun önceki maçlarda yaptığı provoke etmek istedi. Melo penaltıdan sonra sahasına dönse volkan sinirlendirmek için arkasından koşup gidecekti onun geldiğini görüp geri geri gidiyor.
Nasıl son dil çıkardığı maçta emre hata edip kırmızı gördüyse burada da melo tuzağa düştü. Doğru yapmadı ama melo'ya karşı bazı oyuncular dolu ve böyle fırsatları kolluyorlar.