Şimdi Ara

volkan demireli harcamaya değer mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: y8igit

barcayi 4-0 yendim süper kupada 0 hile.

fenerbahçeyim, sow show yaptı :p ama inanın stegen ben oha dedim görmedim böyle bişey...

Bende Dortmund manu ve marsilya grubuna düştüm dedim marsilyayı yenip çıkarım uefaya diye :) deplasmanda marsilyadan 3 yedim manudan 7 yedim ama evimde Dortmund ve manuyu yendim bekliyorum şimdi evimde marsilya deplasmanda Dortmund maçı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emeksiz005

quote:

Orijinalden alıntı: Wrocław

60 milyonu görünce ben de bi oha demiştim ama para biriminin tl olduğunu görünce anladım herşeyi

Euro olarak bakarsak 25-30m arası bir para çıkıyor. Saydığım oyuncularda bu para bile fazla hele ki Baroni ve xelçuk için :)

tabiki yine fazla ama ama neyse bari liraymış gibi bi tepki oluyo ister istemez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emeksiz005

quote:

60 milyonu görünce ben de bi oha demiştim ama para biriminin tl olduğunu görünce anladım herşeyi

Euro olarak bakarsak 25-30m arası bir para çıkıyor. Saydığım oyuncularda bu para bile fazla hele ki Baroni ve xelçuk için :)

tabiki yine fazla ama ama neyse bari liraymış gibi bi tepki oluyo ister istemez

:)

• Bu arada konuyu ilerletmek istiyorum devre arasında birkaç maç kaldı ve ilk yarıyı değerlendirceğim. Kendi kariyerlerinde olumlu veya olumsuz gördükleri sonuçları yapabilirsiniz

Örneğin meirelese 9m€ teklif var (para birimini Euro yaptım)

Meirelesten yararlanabilen var mı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emeksiz005 -- 23 Ocak 2014; 14:29:46 >
  • Fenerbahçenin kaleci ihtiyacı yok özellikleri çok iyi volkanım. AB statüsünü uyguladım derseniz stegen derim
  • ab statüsü ini ben yama indirdim ancak benim süperlig süperlig oldu çaykur rize falan uçuyor adamlar barça madrid gibi oynuyorlardı şaşatım kaldım bende sinir oldum sildim sanırım yama temzi değildi bunun temiz olanı mevcut mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

Fenerbahçenin kaleci ihtiyacı yok özellikleri çok iyi volkanım. AB statüsünü uyguladım derseniz stegen derim

İyi oynuyordu 10m€ fiyat biçtim mcity Barca takipteydi Fiorentina ya gitti. Merte devrettim gayet iyi kupada hiç gol yemedi. Avrupada keza başarılı. Gerçi takımda öyle değişimler olduki volkan transferi masumca. Yıllık 5m istemeyi biliyor ama

• emeksiz005 E kullanıcısına yanıt
    Ertuğrul'a bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

Ertuğrul'a bak derim

Kayseri kiralığı bitsin fenerde duracak

• rodrigo gomez i al sattıysan eğer bütçenle para kaldıya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

rodrigo gomez i al sattıysan eğer bütçenle para kaldıya

Öneri için teşekkürler bakacağım ama şimdilik ara verdim fm ye
  • Bir de sorum olcak sen ok kadar parayı nasıl kazandın? Tabi Fenerde birçok çöp isim var onları satıp şampiyon oldun sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

Bir de sorum olcak sen ok kadar parayı nasıl kazandın? Tabi Fenerde birçok çöp isim var onları satıp şampiyon oldun sanırım

Özetleyecek olursak 13 oynadığım için avrupa cezası yok çöpleri sattım yabancılardan sow Emenike Alves kaldı. Sattıklarımın hepsinin yerini gençlerle dolduruyorum Alvesin yerine marquinhos yetişiyor. İlk sezon cl de manu Dortmund marsilya grubundan 12 puan ile lider çıktım sonra Zenit, ardından citye elendim 2. Sezon volkan 10 m € ya gitti mert sırtladı. Stoch kiradan dönünce yararlı oldu. Alper Potuk kilit oldu. Herhangi bir sorun varsa cevaplarım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.