Şimdi Ara

Volkan Demirel'i neden yollamıyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bu adamı 40 yaşına kadar kalede izlemek zorundamıyız. Sözleşmeside bitiyor heralde, neden imzalıyoruz ya başka kaleci yokmu piyasada

şerefsizim fabrinin refleksi volkandan çok daha iyi. bakın refleks diyorum genel kalecilik demiyorum

Bjk gökhan ve caneri nasıl aldı? Neden Volkan'ı da almıyorlar ki neden neden neden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -davaro- -- 1 Haziran 2017; 15:16:51 >

• Kalede Volkan olduğu sürece stoperler Ramos ve Boateng de olsa gol yemeye devam edeceğiz

Yönetim ve Volkan fanatiklerinin bunu görmesi lazım artık.

Son 3 yıldaki performansını göz önünde bulundurursak Volkan gibi bir kaleciyle şampiyon olmak için çok fazla gol atıyor olmak lazım

Bizim atanımız da tutanımız da kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendini heralde totti gibi görüyor olabilir. romalılar tottiyi çok sever ve 40 yaşına kadar takımda tuttular

ama eminim volkan takımda kalsın mı diye fenerlilerin arasında anket yapılsa, en az %40 hayır çıkar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: -davaro-

kendini heralde totti gibi görüyor olabilir. romalılar tottiyi çok sever ve 40 yaşına kadar takımda tuttular

ama eminim volkan takımda kalsın mı diye fenerlilerin arasında anket yapılsa, en az %40 hayır çıkar bence

düzelteyim. ''en fazla''
  • volkan be volkan ya adam gerçek fenerbahçeli, volkanı görünce abiii fotoğraf lütfennn. abi abiiiii lütfen fotoğraf çekinelim diyenler kalsın der ancak

ama benim gibi bilinçli taraftarlar gitsin der

@We Will Dominate
  • kulüpte fenerbahçeli ruhunu taşıyan, kulübün hafızası haline gelmiş tek kalan isim volkan.

oynamasa bile takımda kalmalı. gelen yabancı futbolculara fenerbahçeliliği aşılamalı.

yoksa daha çok ruhsuz futbolcu izlemeye devam ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

kulüpte fenerbahçeli ruhunu taşıyan, kulübün hafızası haline gelmiş tek kalan isim volkan.

oynamasa bile takımda kalmalı. gelen yabancı futbolculara fenerbahçeliliği aşılamalı.

hocam senelerdir var da noluyo ya, hani nerede başarı?

bari yedek kalsın da iyi bir kaleci alalım artık yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • matrax33 kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçe ruhu her maçta jeneriklik gol yemek değildir.
  • "plonjon" kelimesini ilk defa TV'de Volkan'a giydirilirken öğrenmiştim
  • Yollamiyoruz degil yollayamiyoruz olay bu

• Azizin takım içindeki ajanı. ne oluyorsa anında ispiyonluyor Azize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

kulüpte fenerbahçeli ruhunu taşıyan, kulübün hafızası haline gelmiş tek kalan isim volkan.

Saçma sapan penaltı atmasa kupayı almıştınız belkide.

• Volkan çok istiyorsa atsın boş mukaveleye imza bedavaya dursun klubede cok seviyor madem klubu.zaten profosyonellik namina bisey yok kokoreç reyizde idmana cikmasada bisey fark etmez

• adamın asli görevi penaltı atmak değil.

sahada 90 dk içinde başakşehiri yenemeyen takım kupayı zaten haketmiyodur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.