Şimdi Ara

Volkan Demirel Gercekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Euro 2016 elemelerinde kiz gibi trip atti.Ve milli takimdan cikti.Maci terketti.Sonra bakti milli takim duzeliyor falan Aziz Yildirimla Yandex reklaminda benim milli takimla sorunum yok.Cagirirlarsa giderim falan dedi.Onca emegi hice sayarak simdi bu adam bedavadan hic bu finallere gitmesinde payi olmadan Euro2016 finallerinde forma giyecek buna da adim gibi eminim.Bu arada bana gore Volkan Babacan suanda Volkan Demirelden daha iyi kaleci.Eger Euro 2016ya Volkan Demirel cagirilirsa Volkan Babacan'in hakki gasp edilmis olue.Bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Volkan babacını göreceğim ben ispanya ingiltere belçika gibi takımların karşısında
  • Ayrica Omer Toprak da cagrilmamalidir.Sacma sapan bir olaydan Gokhan Tore uzerinden prim yapmaya calismistir.Hakan Calhanoglu nasil aslanlar gibi geliyor? Hep Gokhan Toreyle yanyanalar.Kutlamalarda bile.

• + Olarak volkan o açıklamayıletonya ile 1 1 kaldığımız maçtan sonra sorulan bir soru üzerine yaptı milli takım o ara iyi falan gitmiyordu yine uydurmuşsun.

bir diğer yandan Ömer Toprak sonuna kadar haklıdır prim yapıyormuş yav he he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeQiu -- 15 Ekim 2015; 18:13:23 >
  • Arkadasina silah ceken adam oynarken Volkan'in oynayip oynamamasi bence tartisilcak konu degil.

• Terim geçtiğimiz haftalarda Almanya ya bi ziyarette bulundu. Yunus ve Ömer ile görüştü. Ömer sakatlığını atlatınca Milli Takım a dönecek, bi problem kalmadı.

Volkan Demirel için Milli Takım kapıları kapandı. 33 yaşında ve öyle ahım şahım bi oyun da sergilemiyor. Onun yerine Babacan,Mert, Tolga, Onur u koysan o kadar oynayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

Volkan babacını göreceğim ben ispanya ingiltere belçika gibi takımların karşısında

bir kere de mantıklı bir şey yaz dişimi kırcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamza Hocam Suçsuzdur
    10 yıl önce açıldı
    Fatih Terime Taş (Mancini)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • volkan kritk anlarda takımın felaketi oldu
  • Fatih Terim Vokan'ı milli takıma çağırmaz panik yapmayın. Ama olur da takımın başından giderse ilk maçta Volkan kalede...
  • Benim bildigim Terim volkan demireli kadroya almaz ha alirsa kendi kaybeder

• Volkan yüzünden 2014 dünya kupasına gidemedik. Eksik kalsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Terim geçtiğimiz haftalarda Almanya ya bi ziyarette bulundu. Yunus ve Ömer ile görüştü. Ömer sakatlığını atlatınca Milli Takım a dönecek, bi problem kalmadı.

Volkan Demirel için Milli Takım kapıları kapandı. 33 yaşında ve öyle ahım şahım bi oyun da sergilemiyor. Onun yerine Babacan,Mert, Tolga, Onur u koysan o kadar oynayabilir.

Valla o saydıklarının hepsini cebinden çıkarır Volkan kendimizi kandırmaya gerek yok

Terim zorda kalırsa çağırır Volkanı kapı kapanma gibi bir durum yok

• Volkan şu anda iyi bir performans sergilemiyor ki yani volkan babacan ın eemeğini boşa sayacak kadar?
    Neden gündem oldu anlamadım

• '' bana gore Volkan Babacan suanda Volkan Demirelden daha iyi kaleci''
  • Shinku kullanıcısına yanıt
    Kendiniz demiyor musunuz 3 kere geldiniz 3 gol attiniz Gomez

• Volkan milli takımda oynayamıyor beyler. Olayı uzatmanın anlamı yok. Fatih Terim'in çağıracağını da hiç düşünmüyorum zaten.
  • quote:

quote:

Terim geçtiğimiz haftalarda Almanya ya bi ziyarette bulundu. Yunus ve Ömer ile görüştü. Ömer sakatlığını atlatınca Milli Takım a dönecek, bi problem kalmadı.

Valla o saydıklarının hepsini cebinden çıkarır Volkan kendimizi kandırmaya gerek yok

3 tane grup maçı, çeyrek final-yarı final-final.

Toplam 6 maç yapacağız eğer sonuna kadar gidebilirsek. 50 tane maç yapsaydık, ilk 20 maçta Babacan kötü performans göstermiş olsa neyse de zaten epi topu 3-5 maç yapcağız. Volkan ı çağırmaz.

• quote:

quote:

Çağıralımda Koller dövsün biraz ya da top ıskalasın.
    Volkan ne zaman milli takımda kalecilik yaptıda sanki Neuermiş gibi mesajlar yazıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

3 tane grup maçı, çeyrek final-yarı final-final.

Toplam 6 maç yapacağız eğer sonuna kadar gidebilirsek. 50 tane maç yapsaydık, ilk 20 maçta Babacan kötü performans göstermiş olsa neyse de zaten epi topu 3-5 maç yapcağız. Volkan ı çağırmaz.

Büyük konuşmamak lazım Terim bu.

@Shorunmuuu Sen bugün rezil olmaktan bıkmadın mı ? daha o açıklamayı hangi maçtan sonra yapmış onu bilmiyorsun gelip konu açıyorsun üstüne cevap bile veremiyorsun.

attığınız gollerde ortada biri ofsayt biri faul hala boş boş konuşuyorsun.

• Adam hayal aleminde yaşıyor. Bir varsayımla giriyor olaya,sanki çağırılmış gibi çatacak yer arıyor. Alemsiniz ama güldürüyosunuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.