Şimdi Ara

Voleybol Topu hakkında öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
21.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar millet okula voleybol topu alacaktık. 35 liraya mağazada kadın Nike önerdi. Molten ve Nike iyidir dedi. Aslında ben Mikasa marka düşünüyordum. Ama o mağazada yokmuş. Top aşağıdaki top nasıldır nike ın voleybol topları uzun ömürlümü oluyor. Okulda arkadaşlarla para topladık bu iş için. Sağolsun müdürümüz pek cimride 5 kuruş vermiyor. Okulda bir tane top yok:=) Bilenler yazıversin... Şimdiden sağolun...

•  Voleybol Topu hakkında öneri

başka iyi valeybol topu markası yok zaten bu 3unden birini seç

• hangisi daha uzun ömürlü olursa o iyi olur bizim için Nike nasıl diğerlerine göre bana iyi gibi geldi. Çabuk açılmayacak alacağımız top. Malum öğrenciyik:) Para :)
  • Oda top buda top. Hepsi yuvarlak değilmi anasını satiyim ?
  • nike daha hoş gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: likable06

hangisi daha uzun ömürlü olursa o iyi olur bizim için Nike nasıl diğerlerine göre bana iyi gibi geldi. Çabuk açılmayacak alacağımız top. Malum öğrenciyik:) Para :)

ben molten derim ama şekili markalı dersen nikeda olur ama molteninm daha uzun gideğiniş düşünoyorum
  • hımm eyvallah Nike daha hoş diyen arkadaşda şekline bakmış herhalde Gösteriş değil içerik önemli dostum:D Yoksa dışı güzel 10 lirayada top var ama şişirirken patlıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • betonda oynarsan ve ayak vurursan mikasa da yıpranıyor diğerleri de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: likable06

hımm eyvallah Nike daha hoş diyen arkadaşda şekline bakmış herhalde Gösteriş değil içerik önemli dostum:D Yoksa dışı güzel 10 lirayada top var ama şişirirken patlıyor

nike ın ürettigi topta heralde bakkalda satılan 5 liralık top gibi olmaz demi? nike çok kötü marka sanki

• Bugüne kadar kinner,sportive,selex,mikasa,ve bir de adını bilmediğim envai marka dandik voleybol topu kullandım.
    Ben şu an bunu kullanıyorum 65'e aldım;

Sana da şunu tavsiye edeyim,git paraya kıy moltenin dışı süngerli olanından al(en fazla 40 olsa gerek).Nasıl olsa açık sahada kullanacaksın ,elinde sonunda yıpranacak.Ben tel örgülü sahada mikasa mgv-260'ı 6 ayda harcadım(haftada 2 gün ve sert oynayarak).Mutlaka yapıştırmalı top almalısın,dikişlileri es geç.Molten al bence.Şu beyaz,kırmızı ve yeşilli olanlarından.Dışı süngerli olacak dikkat et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biofreak -- 10 Mayıs 2009; 23:16:18 >

• ..

• Voleybol topunun makbul olanı hafif olanıdır,marka pekte önemli değil,ağırlıkları değişkendir hafif olması önemli..
  • Mikasalar dayanıklı diye biliyorum o 2. mesajdaki mikasa toplardan bizim okulda vardı gayet sağlam toplar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaFleur.

başka iyi valeybol topu markası yok zaten bu 3unden birini seç

Evet 2si de çok iyi, babam benim beden eğitim öğretmeni onlar mikasa alıyor hep. Yanlız bunlar salon topu öyle ayakla falan vuracak varsa aranızda sakın almayın

• Molten, Mikasa Voleybol toplarıwww.sporalisverisim.com 'da. En Çok çeşit ve en ucuz fiyatlarla.
  • öğrencinin kullandığı toptan hayır gelmez
  • Ben voleybolcuyum.
    Resmi maçlarda bunu kullanıyoruz. Modeline göre farklılık gösteriyor mu bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.