Şimdi Ara

VOLAR 9.7 Tablet Paylaşım-Destek [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
15
Favori
107.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende alıcam ekrak koruyucu bulursam sana pm atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofarukdemir

quote:

Orijinalden alıntı: Pesimistt5

Arkadaşlar tablette Oyun kolu (gamepad vs.) deneyen oldu mu? Fifa 12'yi oyun koluyla oynamak istedim ama beceremedim maalesef yardımcı olabilecek var mı?

Up

bende takıcam bende real football 2012 var onu denicem çalışırsa yazarın
  • Bende e kere değişim ve iadeden sonra tam vazgeçmişken başka bir a101 den tekrar tableti alarak doğru tableti buldum. wifi çekimi iyi çizik yok . usb belleği uygulamaların arasında explorer diye proğramı çalıştırınca göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokolik35 -- 5 Ocak 2013; 10:38:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete1229

quote:

Orijinalden alıntı: ofarukdemir

Ya bu tablete ekran koruyucu bulan varmı?

+1 internetten sipariş verebileceğimiz bir yer arıyorum

http://www.elektrodepo.com/?urun-34780-Artes-LP-9701-9-7-Tablet-Ekran-Koruyucu-i9701-icin.html bu iyimi 9.7 inc ben aldım ekran koruyucu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

Bende e kere değişim ve iadeden sonra tam vazgeçmişken başka bir a101 den tekrar tableti alarak doğru tableti buldum. wifi çekimi iyi çizik yok . usb belleği uygulamaların arasında expşorer diye proğramı çalıştırınca göreceksiniz.

saol explorer olmasın o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC01EF7CE -- 5 Ocak 2013; 10:32:11 >

• Hızla yazarken yanlış yazmışım.
  • Arkadaslar ben de 1 haftadir kullaniyorum aleti. Tam cinden getirtme isleri ile ugrasirken ayni fiyata burdan garantili cok iyi denk geldi.

Ses olayini Arkadasin dedigi gibi cozdum cok iyi oldu. Sanirim referans tasarimin biraz disina cikilmasindan kaynakli sorun. Hoparlorun İki cikisindan kameraya yakin olani elinizle kapatinca gercekten hem ses artiyor hemde duyulmayan sesler duyuluyor. Buraya kucuk bir parca normal bant yapistirin olay cozuluyor.

Wifi olayina gelince, evet biraz az cekiyor belki bazi arkadaslarinki cok daha az. Ama bu sorunun en olasi sebebi cevrenizdeki wifi aglarinin ayni kanali kullanmasi olabilir. Wifi analyzer adli kucuk programla en uygun hangi kanaldan yayin yapmaniz gerektigine bakabilirsiniz. Ona gore wireless modeminizin kanalini degistirirsiniz. Bu konuyu da yazmis bir arkadas zaten. Ben android telefonumu hot spot yaparak wireless e erisiyorum. Telefon 2.3.5, kanal degistirmeme izin vermiyor otomatik gorunuyor hep. Tabletten wifi analyzer ile baktigimda channel 1 den yayin yaptigini goruyorum. Etraftaki diger kanallar 5 ve 10. Bu da neden wireless problemi yasamadigimi gosteriyor sanirim. Tabii 3 oda oteden cekmiyor orasi oyle. Ama sony laptop da 1 dis cekebiliyor o mesafeden zaten. Bu sebeple sikinti etmiyorum.

Ben de ekran koruyucu film bakiyorum ama kamera deligi uyan bulamadim henuz. Artes olan uymuyor gibi gorunuyor. Gerci cok onemli degil de alirken uyani alsak diyorum.

A101 e tekrar tesekkurler cin derdinden kurtardi bizi.

• Tableti iade etmeyen ve memnun kalan az sayıda kişi kaldık anlaşılan...
  • Sorunsuz az sayida tablet var. Bende 5 deneme yaptiktan sonra bulabildim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de wi-fi olayını sıcak fırsatlarda da konusu geçen tp-link mr3020 3g kablosuz router kullanarak çözdüm. Cihazı repeater olarak kullanıyorum ve evin heryerinde kablosuz full çekiyor.
  • quote:

Arkadaşlar tablette Oyun kolu (gamepad vs.) deneyen oldu mu? Fifa 12'yi oyun koluyla oynamak istedim ama beceremedim maalesef yardımcı olabilecek var mı?

Hala cevap bekliyorum arkadaşlar bilen varsa...

2 Soru daha sormak istiyorum;

1- Tabletle beraber orada satılan kılıftan da almıştım. Bu kılıf tablette 1-2 çiziğe neden oldu. Çiziğe neden olduğu için iade etmek istiyorum desem alırlar mı? Yoksa iade hakkımız sadece elektronik cihazlarda mı var?

2- Wifi sorunu yüzünden iade eden arkadaşlar tabletiniz kaç metreye kadar çekiyordu acaba? Benim elimde ki en fazla 7-8 metreye kadar çekiyor (Arada en fazla 3 duvar var). Diğer arkadaşlardaki gibi 8. kattan veya 3. kattan hiç denemedim ama oralardan çekeceğini zannetmiyorum sizce bu Wifi sorunu bende de mi var acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ranking07
    bende takıcam bende real football 2012 var onu denicem çalışırsa yazarın

Teşekkür ederim. Cevabını bekliyorum...
  • Tablet gun gectikce daha da cok hosuma gitmeye basladi. Muzik calarin eqolayzirini ayarlayinca canavar gibi calmaya basladi. Blueutouth ile de 5.1 ev sinema sistemime baglayinca canavar gibi oldu.

• quote:

quote:

1- Tabletle beraber orada satılan kılıftan da almıştım. Bu kılıf tablette 1-2 çiziğe neden oldu. Çiziğe neden olduğu için iade etmek istiyorum desem alırlar mı? Yoksa iade hakkımız sadece elektronik cihazlarda mı var?

2- Wifi sorunu yüzünden iade eden arkadaşlar tabletiniz kaç metreye kadar çekiyordu acaba? Benim elimde ki en fazla 7-8 metreye kadar çekiyor (Arada en fazla 3 duvar var). Diğer arkadaşlardaki gibi 8. kattan veya 3. kattan hiç denemedim ama oralardan çekeceğini zannetmiyorum sizce bu Wifi sorunu bende de mi var acaba?

hiçbir sorun çıkarmadan geri alırlar içiniz rahat olsun.

wi-fi işine gelirsek modemle aramızda bir duvar ve 10 metre var yok o civarda bi mesafe ve modemi bazen görüyor bazen görmüyor. gördügünde baglanıyorsun baglantıo kopuyor felan yani idare edemedim iade ettim..

• Bugun aksam launcer arayuzunde ana ekranda iken yatay konumda sag tarafta ekran ciziminde sorun oldu. Dugmelerin oldugu taraf oluyor. Bir parmak kadar genislikte bir alan cizilemiyor gibi bir durum ama kitlenme falan bir sorun yoktu. Benzer durumdan bahseden arkadaslar vardi. Sarjzdan sonra olmasi da kafama takildi. Biraz kurcaladim. Gelistirici secenejklerinden cizimi sadece gpu yapsin deyince cozuluyordu. Ama alet tekrar baslayinca yine bozuluyordu. Yalniz sorun dedigim gibi sadece dedigim durumda olusuyordu. Herhangi bir baska ekranda uygulamada sorun yok. Sadece launcer kullaninca ana ekranda ve yatayda oluyordu. En son arkadan reset atayim dedim. Sadece kapanip acildi bir sey degismedi. Sonra ayarlardan sifirla dedim bir suru uygulama gitti ama sorun cozuldu.

Go launcer ve hd background ile ilgili biraz uygulama yuklemistim sanirim ayarlari bir sekilde bozdu bunlar. Yine kullanmaya devam bakalim. Cozulemeyen bir sorun oldugunda geri goturecegim, kutu falan her sey aynen duruyor.

• Yukarıdaki mesajımda wifi iyi demiştim ama ilk 3 ünden daha iyi desem daha doğru olur. Fakat bu gün biraz karıştırdım ve marketteki hemen hemen bütün uygulamaları yükleyebileceğiniz bir build.prop yaptım (sağdan soldan ;) ) note2 de de mali400 olduğu için onu ve wirelessla ilgili diğer rk3066 cihazların build.proplarından bazı ayarları ekledim buna. Root etmenize gerek yok fakat 1-2 program yüklemelisiniz.
    1-http://www.moborobo.com/download/index.html buradan moborobo adlı yönetim programını indirin (nokianın pcsuiti veya samsungun KIES i gibi bir program) bununla ADB sürücülerini bilgisayarınıza yüklemiş oluyorsunuz.

2- Ardından aşağıdaki linkten ADB klasörünü herhangi bir yere açın bende c:\ADB\ ve içerisindeki build.prop push.cmd dosyasını çalıştırın.
    program Sisteme dosyayı yükleyip re start yapacak , tablet tam açılınca markete girin ve daha önce yüklenemeyen bir çok uygulamanın yüklenebildiğini görün :) ( bende cache v.b temizlemeye falan gerek olmadı)

http://www.mediafire.com/?ct123cvw61z0g65

güle güle kullanın.

Not: Bendeki cihazda bir sıkıntı olmadı , ama sizdekinde olursa mesuliyet kabul etmem. USB yi ise üsttekine takacaksınız. Geniş tarafı ekrana doğru bakacak. Moborobo güzel bir program yüklemiş olduğunuz programların v.b yedeğini alabiliyorsunuz. Fabrika ayarlarına geri döndüğünüzde tekrar geriye kolaylıkla yüklemenizi sağlıyor.

Edit: Derleme numarasındaki tarih 20130107 olanlar aşağıdaki yeni ADB programını kullanabilirler. Çalıştırılacak program buildproppush.cmd

adb2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz72 -- 24 Temmuz 2013; 21:32:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

quote:

hiçbir sorun çıkarmadan geri alırlar içiniz rahat olsun.

wi-fi işine gelirsek modemle aramızda bir duvar ve 10 metre var yok o civarda bi mesafe ve modemi bazen görüyor bazen görmüyor. gördügünde baglanıyorsun baglantıo kopuyor felan yani idare edemedim iade ettim..

Teşekkür Ederim. Şu kılıfı iade edeyimde 20-25 TL'ye çizmeyecek kılıflardan bulayım. Güzel kılıftı aslında tableti takıp çıkartması kolaydı ama ne yapalım :)

• Mutlu azınlık olduk hakkaten.
    Bu arada ben de tableti HAME MPR A1 ile kullanıyorum. Çinden almıştım 20 veya 25 dolar civarında birşeydi. Evde telefon tablet ve bilgisayar olunca üçünü birden tek ona bağlıyorum. Wifi de sıkıntı yaşamadım. Tablette CyanogenMod olsa iyi olurdu ama yeni bir tablet olduğu için daha kimse o işe girmemiş. Aslında romu da bayağı stabil çalışıyor. Ben de tereddüte düştüm. A101'deki elemana hiç iade eden oldu mu diye sordum. Yok abi dedi.
    Kısmet herhalde
  • nokia telefondan interneti joiku spot ile wifi üzerinden paylaştırıyorum. Tablet gormuyor cozumunu bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madanadam

quote:

Orijinalden alıntı: zatenkafayiyemis

download.ployer.cn adresinde arama kismina gelin ve momo11 yazin 20121206 tarihli rom ile calisiyor
    http://pan.baidu.com/share/link?shareid=168619&uk=4029273141

Ben de pipo m1 ile yuandao n90 arasında kalmıştım model olarak bir sorun çıkarsa onları deneyecektim.

- arkadaşlar bu romu yüklersek garantisi biter mi? yüklemeden önce yedek alabilirmiyiz? nasıl?
    - bu romu yükleyince 3g modem çalışıyor mu?
    - Bluetooth üzerinden internete çıkabilen var mı? BlueVPN diye bir uygulama indirdim ama benim nokia telefon ile bluetooth üzerinden "tether" yaptıramadım bir türlü. Bağlan deyince telefondan çevirmeli ağ başlatıyor sonra ana ekrana geri dönüyor. Acaba bluetooth üzerinden bu tabletle nete çıkabilen var mı? Yada forumda bu problemin yaşandığı konu ve çözümü?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.