vişne süt bımbık diyince gözleri kapanıp yastığa uzanan bebek kuzunun 20 aralık 2014'den beri görülmemesi üzerine ilan edilmiştir
her normal kuzu gibi cane kuzukdur vişne süt bımbık diyince gözlere kapanır sanki yoğurtlar ve ayran yemiş gibi bu odur başka kimse değil kimse değildir o başkasına benzeyen bazen de dövmek pataklamak adeta nefret fışkırmak isteriz ona bu kadar güzel olarak niye varsın diye ? çünkü her şey kötü geliyor başka ona bakınca 3 dakka
ve bir yıldır uyutuyorduk onu öyle oda büyüyordu mutluydu boy attı yanakları vardı fotosu vardı onun da yanaklarının kendisi bi ara çekmişti fotoda tüylendi ve bazen peynir yapıp yiyordu bebeklik yaşantısıydı bu bir gün kayboldu çünkü bebekti bebeklerin kaybolduklarıyla ilgili gerçekler ortadadır;
ve onu aradık annesi koşturuyordu yavrum nerde onun yanağı vardır tek başına napar kurtarın kurtardık da onu bir binanın üstünde bulduk. meğerse yanında gökharitası ve teleskop vardı uzaya bakmak isterdi ama aslında öyle olmamıştı uzay palavraydı uzaya bakmak vesayre gerçek olan gizli şeker yemekti ve bunu uzay hobisi maskesi olarak kullanıp anne kuzuyu kandırmaktı bu kandırış uzun sürmedi çünkü kuzu uyumuştu şekerleri yiyemeden bunun sebebi ise;
burda şeker yemeye hazırlanırken hoparlöründen ses gelmiş vişne süt bımbık satıcısının o onu uyutmuş burada ve bulunamamış o sebeple ürünlerini satmak için adeta şöyle bağırıyormuş sonra öğrendik bımbık vişne süt satıcısı ''vişne süt bımbıkkkk bımbık süt vishnee vişneler bımbık süüüt süt süt vışnik bimbe bımbık vişne vışnık süüt süt süt bımbıks bımbıki südella vişne bımishe süd vishnek bımbıki vishnez-i südü ''
kuzunun tipi ekstra ekstra uyutulmuş bu laflarla günlerce uyumuş burda zaten doğuştan vişne süt bımbık denilince uyur bunlar bayılttı resmen annesi koştu yavrum burda mı diye sanki bımbık çok güzeldi der gibi bakıyordu kuceğimde kuzuk yavru cane annesine gösterdim onu ve biraz kendisine gelmesi lazım dedim öptüm onu ve kaçırdım bi yere burada biraz kaçırılmış olsun da üzülsün diye üzülmek onu kendine getirirdi su çarpmış gibi ve ağladı işde onu köye getirdik şimdi ağlıyor ama vişne süt bımbık diyerek şükür uyuttuk onu umarım yine kaybolmaz kaçmaz da bir daha
ertesi gün kapısına dayandırttım kendimi kıbmıb tüs enşiv kımbıb tüs enşiv uyan güzel kuzu yeter güzel bebeklere 8 saat uyku yeter de artar hadi biraz peynir yap ve ye dedik köyce doyarsın o da köyce dediğimiz şeyi tek başına yaptı peynir yaptı uyandı da gezdi de kaybolduğunu unutmuştu tastamam
çok mutluydu o hep nasayla görüştük neden bu kadar mutlu diye;
kolay uyuyor ve sağlıklı bir birey. bu nedenle mutlu. hayat böyle kolay uyuyan kurtulur. gözlerine bakalım çapakları bile alınmamış ama uyanıp mutluca geziyor. pimpis olmasına rağmen halat gibi süzülüyor çayırda. iş aş gerek yok peyniri kendi yapar. südü kendi eritiyor karnından aşağıya kovaya. peynir yapar yoğurt yapar kürd gibi yoğurur bunları. hiç makyaj yoktur etek hak getire kilo alsa çayırda yine uzanır uyur güler gezer. dolanır gelir en güzel sevdiği ayrılır yine bulur birini
saol güzel bebek nasa dedik köyce ve sarıldık güzel bebek nasaya sandro