Şimdi Ara

vodem r201 wifi kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    vodem r201 wifi kullanan varsa goruslerinizi ogrenebilirmiyim. yalin interneti kapatip almayi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ethan

merhaba
    vodem r201 wifi kullanan varsa goruslerinizi ogrenebilirmiyim. yalin interneti kapatip almayi dusunuyorum

Konuyla ilgisi pek yok ama,hangi kampanya yada paketle kullanacaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

quote:

Orijinalden alıntı: ethan

merhaba

Konuyla ilgisi pek yok ama,hangi kampanya yada paketle kullanacaksınız?

5gb uc ay yari fiyatina, 24 ay taahhutlu olanla
  • Takipteyim :)
  • Eylül ayı başında kontratsız olarak satın aldım. Antensiz olmasına rağmen wi-fi kapsama alanı gayet iyi. Bataryalı olması hafif, küçük ve ince olması sayesinde 3g' si olmayan tablet sahiplerinin yanında taşıyabilecekleri bir ürün. Satın alırken diğer operatörlerin sim kartları ile de çalışabildiği bilgisini bayiden almıştım. Vodafone teknik elemanları da sim kilitinin olmadığını çalışacağını iddia ediyorlar ama ne Turkcell ne de Avea sim kartları ile çalışmıyor. Topu diğer operatörlere atmaya çalışıyorlar ama ikna olmadım. Şu an beklemedeyim çalışmasını sağlayamazlarsa iade edeceğim. Sürekli Vodafone ile kullanacaksanız tavsiye ederim. Gerçi ben de satın alırken Vodafone'dan başka operatörde kullanmam sanıyordum ama yanılmışım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Vınn Huawei E182
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.