Şimdi Ara

Vodem Fiyatlarında Değişiklik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone uçuk teklifleriyle herkesin Vodem sahibi olmasını sağlamaya devam ediyor! Vodafone Vodemler artık 65 TL’den başlayan fiyatlarıyla Vodafone Satış Merkezleri’nde...

Bundan böyle Faturasız Vodem Kampanyası kapsamında 3.6 Mbps hız destekli E160E Vodem’i 65 TL’den, 7.2 Mbps hız destekli K3765 Vodem’i 95 TL’den abonelerimize sunabiliyor olacağız.

Üstelik aboneler bu iki Vodem’den birini almaları durumda 30 gün kullanım süreli 1GB data kullanım hakkına sahip olmaya da devam edecekler.

• 4 lira indirim yapmış. Geçenlerde 39 liraya satıyordu bunu limango diye bir site.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft
    4 lira indirim yapmış. Geçenlerde 39 liraya satıyordu bunu limango diye bir site.

kampanya idi o bitti :) bende misal haziranda mı ne babalar günü diye bir kampanyası vardı o zaman 54 tl ye almıştım.Bu tip kampanyaları yakalamak gerekiyor.Yoksa standart fiyatlar yukarıdakiler.
  • Telefonu modem gibi kullanıp interneti yayıyorum. Wifisi olan herkes giriyor:) Yada netbookta kullanıyorum dahili simkart girişine. Bence çok makul olmalı vodemler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Telefonu modem gibi kullanıp interneti yayıyorum. Wifisi olan herkes giriyor:) Yada netbookta kullanıyorum dahili simkart girişine. Bence çok makul olmalı vodemler.

Telefonla nasıl wifi sinyali yayıyorsun hocam? Hangi telefonla? Böyle birşeyi ilk kez duyuyorum da
  • quote:

quote:

Telefonu modem gibi kullanıp interneti yayıyorum. Wifisi olan herkes giriyor:) Yada netbookta kullanıyorum dahili simkart girişine. Bence çok makul olmalı vodemler.

Telefonla nasıl wifi sinyali yayıyorsun hocam? Hangi telefonla? Böyle birşeyi ilk kez duyuyorum da

s60 ve Windows Mobile telefonlar için program var 17 Tl. İlaçlı filan yükleyedebiliyorsun. Tabi telefonda wifi olmalı :)
  • quote:

quote:

quote:

s60 ve Windows Mobile telefonlar için program var 17 Tl. İlaçlı filan yükleyedebiliyorsun. Tabi telefonda wifi olmalı :)

Hocam s60 nedir? Symbian mı Bende 5800 var bu işi bir halletmeliyim. Yalnız telefonun sinyal yayıyor olmasına çok şaşırdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • JoikuSpot program. 5800 destekliyor. Oviden freesini indir dene veya hack yaptı isen 5800 ın ilaçlısı mevcut reiste sanırım.
  • quote:

JoikuSpot program. 5800 destekliyor. Oviden freesini indir dene veya hack yaptı isen 5800 ın ilaçlısı mevcut reiste sanırım.

Telefon hackli değil hocam free olanını bir deneyeyim. Çok iyi olacak bu çok sağol
  • Harika bir olay bu ya. Keşke daha önce haberim olsaydı 10 cm lik usb kablodan ve şarj kablosunun esaretinden kurtulurdum. Tekrar teşekkürler
  • quote:

Harika bir olay bu ya. Keşke daha önce haberim olsaydı 10 cm lik usb kablodan ve şarj kablosunun esaretinden kurtulurdum. Tekrar teşekkürler

Olsun bundan sonra keyfini sürün. Ben orjinal alacağım programı. teli garantiye vereceğim. Format atarlar filan. Sonra uğraşmayalim. Gerçekten süper birşey bu internetin olmadığı yerde herkese internet verebilirsin:)
  • quote:

quote:

Harika bir olay bu ya. Keşke daha önce haberim olsaydı 10 cm lik usb kablodan ve şarj kablosunun esaretinden kurtulurdum. Tekrar teşekkürler

Olsun bundan sonra keyfini sürün. Ben orjinal alacağım programı. teli garantiye vereceğim. Format atarlar filan. Sonra uğraşmayalim. Gerçekten süper birşey bu internetin olmadığı yerde herkese internet verebilirsin:)

Bir güzel yanı da girenleri görebiliyorsun. İstemediklerini atabiliyorsun falan. Harika valla

• quote:

4 lira indirim yapmış. Geçenlerde 39 liraya satıyordu bunu limango diye bir site.

hediye çekleriyle falan 26tl ye aldım ben...ayrıca telefon ile bilgisayardan internete bağlanmak pek sağlıklı olmuyor...telefonun pilinin ömrü çabuk tükeniyor ve cihaz aşırı ısınıyor...bence en iyisi yine mobil modem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

hediye çekleriyle falan 26tl ye aldım ben...ayrıca telefon ile bilgisayardan internete bağlanmak pek sağlıklı olmuyor...telefonun pilinin ömrü çabuk tükeniyor ve cihaz aşırı ısınıyor...bence en iyisi yine mobil modem...

Pilin ömrü çabuk tükeniyor ama çok da ısınmıyor. En iyisi mobil modem diyordum ben de ta ki JoikuSpot ile tanışana kadar

Edit: Bu programla ısınıyormuş, usb ile bağladığımda ısınmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0ft -- 22 Ekim 2010; 20:13:37 >

• Joikusoft JoikuSpot Light v3.10.997 S60v3/S60v5/S^3 SymbianOS9.x Signed-Freeware

Hackli olmayan telefonlara da kurulabilir. Ücretsiz sürümdür ve resmi Türkçedir.

http://mountfile.com/file/9c4c6b10/81007951/joikulight_s60_3_0_s60_5_0_s3_v_3_10_977_express_signed.sis/
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Joikusoft JoikuSpot Light v3.10.997 S60v3/S60v5/S^3 SymbianOS9.x Signed-Freeware

Hackli olmayan telefonlara da kurulabilir. Ücretsiz sürümdür ve resmi Türkçedir.

http://mountfile.com/file/9c4c6b10/81007951/joikulight_s60_3_0_s60_5_0_s3_v_3_10_977_express_signed.sis/

Onu kurdum zaten. Ama şifrelemek lazım. O nedenle hacklemek gerekecek.

• Benim tel n78 bu yukarıdaki programı kullanarak bağlandığımda aşırı ısınıyor telefon sanırsın ki eriyecek.
    Ben de vodem le kullanıyorum. Şİmdilik bluetoot ile deneyeceğim. Şarj ve ısınma problemi olmassa bluetoot ile kullanabilirim.
  • Vodem fiyatları daha ucuzlamalı hala pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

Benim tel n78 bu yukarıdaki programı kullanarak bağlandığımda aşırı ısınıyor telefon sanırsın ki eriyecek.
    Ben de vodem le kullanıyorum. Şİmdilik bluetoot ile deneyeceğim. Şarj ve ısınma problemi olmassa bluetoot ile kullanabilirim.

vodafone n78 ve n79 u 3g de yakıyor:)
  • telefonu kullanınca zamanla batarya mefta oluyor 3 ay kullandım öyle 2 bataryamın 2 side mefta :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.