Şimdi Ara

Vodefone net almayın iste yasadiklarim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone Net üzerinden aldığım internet hizmetimi adres aynı kalacak şekilde devretmek istiyorum. 10 gündür gerekli belgeleri mail olarak gönderin dediler gönderim her gönderimden sonra müşteri hizmetlerini arıyorum talebinizi aldik diyorlar. Ertesigun arıyorum sonuç ne oldu diye hızlandırmak için not alıyoruz diyorlar. 10 gün sonra bugün aradım ve bana mail olmaz faks gönderin dediler. 10 gündür maile itirazınız yoktu diyorum sadece faks olur cevabını aldım . Bunun üzerine faks çektim sonucu görmek için 48 saat beklemeniz lazım diyorlar. Asla sonuç alamıyorsunuz. Abone olurken internet üzerinden bir formla işlem yapılıyor devir edeceğim diyorum 10 gündür sonuç alamadim. Utanmasalar telgraf çekin diyecekler bu yüzyılda. Vodafone dan uzak durun.



  • Aman hocam geçince de ayrı sorunlar başlıyor, akşam 9-12 arası paket kaybı ve hız düşüklüğü yüzünden internet kullanılmaz duruma geliyor, 1 aydır sorun devam ediyor onca kişi şikayet ediyor ama çözüm yok hâlâ.
  • Her gün ya da gün aşırı arıyorlar..
    Evde 2 kisi kullanmamiza rağmen sanki yüzlerce kişi ayni nete baglanmisiz da hep beraber video izlemeye calisiyormusuz gibi oluyor geceleri.. kaç defa şikayet amaçlı aradık. Bir sonuç elde edemedik..
    Taahhüt bitsin diye bekliyoruz.
  • Bende aynı durumu yaşıyorum.MH. ile defalarca görüşüp arıza kaydı bırakmmama rağmen bir sonuç alamadım.Internet trafiğini rahatlatmak için bence kasten hız düşümü yapıyorlar.Arıza olsa neden hep 9-12 arasında oluyor ?
  • bu sorunu sadece siz mi yaşıyorsunuz? ben geçmeyi düşünüyorum ama kesin böyle bir sorun yaşayacağım diye bir şey var mı onu merak ediyorum.
  • AdaminTeki kullanıcısına yanıt
    100 mbps şuanki hızıdır.Seçim sizin.988 1 mbps bile değil.
    Vodefone net almayın iste yasadiklarim
  • 17. Gune giriyorum ariyorum neden devir gerceklesmedi diye belgelerde eksik yok diyorlar sorun ne diyorum yanit yok. Yetkiliye baglayin diyorum biz ileticez diyorlar. Sikayet kaydi oluşturuyorum sonuç yok.
    Bugun yeni basvuru icin numarami girip islemi yarida biraktim taşıma için fiber altyapi yok dedikleri binada yeni abonelik için fiber altyapi cikti cok ilginc. Tasima yapin diyince o bölüme biz bakmiyoruz diyorlar. Sakın ama sakın Vodafone a bulasmayin. 1 tane muhatap yok surekli talebinizi aldik diyorlar ama sonuç yok geri dönüş yok.
  • taşıma yapın sonra iptal edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.