Şimdi Ara

Vodafone Yeni Data İnternet Tarifeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
7.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tarifeler 24 aylık tahattütlüymüş ve sadece 3 tarife var. Sadece internet için kullanılır yani ses olayı yok :)

1-) 5 gb internet + vodafone TV = 25 TL

2-) 10 gb internet + vodafone TV + sinema paketi = 35 TL

3-) 20 gb internet + vodafone TV + sinema paketi + taraftar paketi + 1 tb güvenli depoloma = 65 TL

Bu linkten inceyebilirsiniz

Öncelikle şunu söyleyeyim benim evimde internet yok ve türk telekom ile turkcell çekmediğinden sadece vodafone paketlerine bakmak zorunda kalıyorum.

Paketlerin 24 ay tahattütlü olaması kötü olmuş. Şimdi ben bu paketlerden birisini alsam ileride daha uygun tarifeler çıkarmı onu merak ediyorum yani kotayı biraz daha arttırırlarmı acaba?

Sizinde görüşlerinizi bekliyorum daha uygun tarifeler varmı yada çıkabilirmi arkadaşlar?

Bende bir tane eski s2 mini var kullanmadığım hattı ona takarak cepte wifi olarak kullanmayı düşünüyorum:) yoksa cihazlı tarifeler daha pahalı:) Yine de isteyen olursa buraya link bırakıyorum

Birde turkcell az da olsa 1 yada 2 diş 3g çekiyor eğer vodafoneden daha uygun tarifeler varsa buraya yazabilirsiniz arkadaşlar.

İnternetin yanında ek olarak paketler koymuşlar :) İncelediğim kadarıyla bir işe yaramıyor o paketler :) iyi olan varsa o da iyi değil ama vodafone tv internet kotası yemiyor hiç yoktan :) onun da içinde 30-40 kanal var yarısı zaten TRT nin kanalları ile dolu ama yinede size inceleme linki atayım bakarsınız. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler.

Vodafone TV

Sinema paketi

Tarftar paketi

Güvenli Depo

EDİT!!! : Vodafone Tv internet kotasından gidiyormuş. Bu konu hakkında sitede hiçbir bilgi vermiyorlar satın alınca da kotalı olduğunu öğreniyorsun aktive ederken. Yani bu tb uygulaması data paketine özel diğer tv paketi gibi değil kotadan gidiyor bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Far2Cry -- 13 Mayıs 2016; 21:28:35 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Evde az internet kullananlar icin ilk iki paket tercih edilebilir. 20gb'lik paket biraz pahali bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scoopi kullanıcısına yanıt
    Ben 10 gb olanını düşünüyorum ama 24 ay tahattüt kafamı karıştırıyor. Sizce acelemi ediyorum daha tarifeler çıkarmı ki hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil internet için uygun fiyat

• Lig tv paketi vermesi iyimiş bu arada

• Bence de 24 ay taahhut olmasi pek mantikli degil. 12 ay olsa neyse de 2 yila mahkum kalmak istemez insan. Zamanla daha iyi paketler cikacaktir diye dusunuyorum. Cunku operatorler buyuk para harcadilar bu 4g isine. 4g de internet hizmetine dayali bir teknoloji, dolayisiyla bundan para kazanmak icin mecburen farkli paketler cikaracaklardir.
    Tabi internet konusunda rekabet ne zaman kizisir orasi belli degil:)

• Ben bu data paketlerini bekliyordm
    Ama
    Fiyatlar yüksek,ek paketler bi işime yaramıyor
    Bi de 24 ay sözleşme yapacakmışım,başka emrin var mı VDF
    Zaten Turkcell;
    6 gb data paketini 29 tl
    10 gb data paketini 39 tl ye verior
    1 senedir 10 gb paketini kullanıyordum,
    Yeni 4,5G paketleri çıkacak diye sözleşme bitiminde hemen iptal ettim.

Şimdi Turkcell in misillemesini beklemedeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman biraz daha beklicez artık. Belki 15 gb tı falan 35 liraya verirler:)

• Bekleyin 24 ay taahhüt çok fazla, mutlaka daha iyileri çıkacaktır.

• 24 ay sözleşme yapsanız bile 12 ayın sonunda herhangi bir ceza ödemeden iptal ettirebiliyorsunuz. Maddeyi ekledim.
    Bence cihaz + 20Gb internet + hediyeler (ligtv + sinema paketi) güzel fiyat. 1GB internet 3.5TL ye geliyor.
    Ek paketler pahalı. 15 TL ye 4gb.(ek 1gb 3.9 TL ye geliyor) 100 TL de fatura stop var.
    Mevcut telefonumda 4g yok. Yeni telefon almadan 4g internet kullanabilmek için güzel kampanya diye düşünüyorum.

6062 Tüketici kanunu madde 52 / 4
    4) Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir. Süresi bir yıldan az olan belirli süreli abonelik sözleşmesinde satıcı veya sağlayıcı tarafından sözleşme koşullarında değişiklik yapılması hâlinde de tüketici sözleşmeyi feshedebilir. Fesih bildiriminin kâğıt üzerinde veya kalıcı veri saklayıcısı ile satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir. Satıcı veya sağlayıcı, abonelik sözleşmesinin feshi için sözleşmenin tesis edilmesini sağlayan yöntemden daha ağır koşullar içeren bir yöntem belirleyemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: anthon

24 ay sözleşme yapsanız bile 12 ayın sonunda herhangi bir ceza ödemeden iptal ettirebiliyorsunuz. Maddeyi ekledim.
    Bence cihaz + 20Gb internet + hediyeler (ligtv + sinema paketi) güzel fiyat. 1GB internet 3.5TL ye geliyor.
    Ek paketler pahalı. 15 TL ye 4gb.(ek 1gb 3.9 TL ye geliyor) 100 TL de fatura stop var.
    Mevcut telefonumda 4g yok. Yeni telefon almadan 4g internet kullanabilmek için güzel kampanya diye düşünüyorum.

6062 Tüketici kanunu madde 52 / 4
    4) Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir. Süresi bir yıldan az olan belirli süreli abonelik sözleşmesinde satıcı veya sağlayıcı tarafından sözleşme koşullarında değişiklik yapılması hâlinde de tüketici sözleşmeyi feshedebilir. Fesih bildiriminin kâğıt üzerinde veya kalıcı veri saklayıcısı ile satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir. Satıcı veya sağlayıcı, abonelik sözleşmesinin feshi için sözleşmenin tesis edilmesini sağlayan yöntemden daha ağır koşullar içeren bir yöntem belirleyemez.

Vodafone kullanım esaslarında bu maddeyi eklememiş. Ben bu hakkımı kullanmak için vodafone dava açmak gerekiyor ve vodafone bunu bilmiyor mu sanki vodafonun işi ne bunlar ile uğraşıp açık bulmak.

Aslında sormak lazım bayiye direk sorun çıkarmadan bırakabiliyormuyuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Far2Cry -- 22 Nisan 2016; 13:40:33 >

• Yok öyle bir dünya size yapılan indirimleri alıyorlar, sonrada biz cezai bedel yansıtmadık size yapılan indirimleri aldık deyip sıyrılıyorlar.
  • elbette eklemezler :). Yasal değil çünkü. Sözleşmelerde yasaya aykırı maddeler olabiliyor.
    12 ayın sonunda cezasız iptal talebinizi yerine getirmezler ise Hakem heyetine başvurduğunuzda kazanırsınız.
    Başvurudan sonraki kullanımları da ödemezsiniz. 6062 52/4 bunu söylüyor.

Operatörler bizim insanımızın hakkını aramadığını veya bilmediğini bildiği için bu tip teknik taktiklerle gün be gün karlılıklarını arttırıyorlar.
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    12 aydan önce çıkmak isterseniz alırlar. 12 dolduktan sonra isterseniz alamazlar. Daha doğrusu vermemelisiniz :)
  • anthon A kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Tivibu vardı dolayısıyla cihaz filan hepsiyle birlikte 14. ayda iptale gittim. 227 TL ceza çıkardılar. Bende aynen bu yasayı hatırlattım onlarda biz size herhangi bir cezai bedel yansıtmıyoruz, sadece size yapılan aylık 19 TL indirimi alıyoruz dediler. Birde Cat6 kablo soyulmuş diye 69 TL ceza ile toplam 227 ediyordu vazgeçtim. Çünkü geri kalan ayları kullansam daha ucuza gelecek.

Tüketici Hakem Heyeti'de siz olayı çok yanlış anlamışsınız öyle olsa adam 24 aylık taahhütle cep telefonu alır yarısını ödemeden iptal eder dedi. Bu yasa sadece işletmecinin cayma bedeli adı altında aldığı parayı almamasını sağlıyormuş. Yani Cayma Bedeli adı altında işletmeci eğer 7. ayda iptal ederseniz belirli bir ücret alıyor ama bunu 13. aydan itibaren alamıyormuş.
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    işte tam bende bundan bahsediyordum. Çünkü vodafone sitede indirimsiz aylık fiyatı vermiş.

• fıyatı ıyıde 24 ay bıraz dusundurucu...bır gırdınmı baska tarıfeyede atlayamıyorsun..
  • Fiyat iyi bence. Halen Türkcell Data 6 gb pakede aylık 33 TL ödüyorum. Bir aylık taahhüdüm kaldı, 20 gb + cihaz teklifi 69,00 TL çok cazip. Vodafone TV sınırsız ve datadan yemiyor, lig tv ve sinema üyeliği ücretsiz daha ne olsun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi hocam bana 10 gb lık tarife daha mantıklı geliyor. Çünkü ek internet paketleri 4 gb 15 tl ve istediğimiz kadar alabiliyoruz bunu taki 100 tl ye kadar.

8 gb 30 tl yapar. Yani 10gb + 8gb=18 gb internet 30+35=65 tl ye gelmiş olur ve bunu tabiki isteğin zaman kullanıyorsun her ay 65 vermektense bu mantık daha iyidir çünkü 24 ay tahattüt adamı bitirir bir noktadan sonra.

Cihazlı tariferde cihaz 4x24=96 tl ye gelmiş oluyor. Bu cihazlardan hiç kullandınız mı hocam yada kullanan arkadaşlar varmı arkadaşlar nasıldır iyimidir verimlimidir? Birde bunu sonradan alsak bu fiyata bulurmuyuz bu cihazı?

• Aldım 20 gb olan pakedi ancak bu digiturkplay zımbırtılarını Nasıl aktifleştireceğimi halen bulamadım müşteri hizmetleri desen fiyasko hiç haberleri yok.. Pazartesi bayiye gidip halletmeye çalışıcam olmadı iade ederim ne yapayım film ve maç paketlerini kullanamadıktan sonra..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.