Şimdi Ara

Vodafone Yalın 16 Mpbs İnternet 49.99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VODAFONE SÜPERNET YALIN ADSL İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLANLAR.

Arkadaşlar ben dün yani 14.2.2015 tarihinde Vodafone SüperNet ADSL başvurusu yaptım. İşte evraklarımın kuryeye verildiğini 3 iş günü içerisinde elime ulaşacağını söylediler. Şimdi pek bilgim yok bugün Cumartesi ve gelmedi büyük ihtimal pazartesiye sarkmıştır. Benim sorum şu Kurye'nin gelmesi zaman alır mı ? ve Kurye geldiğinde sadece Evraklarımı getiriyor yoksa Modem demi geliyor ? Kurye geldiğinde Telefon hattı çekiyorlar mı çünkü evde hat yok henüz.

• memoligencer M kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_99883043/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

http://forum.donanimhaber.com/m_99883043/tm.htm

Sağolasın kardeşim :)
    Hocam telefon hattını telekom ekipleri gelmeden çektirin, hem direk bağlanır ve bir sorun varsa direk müdahale edebiliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Hocam telefon hattını telekom ekipleri gelmeden çektirin, hem direk bağlanır ve bir sorun varsa direk müdahale edebiliyorlar

Telekom ekipleri gelmeden hattı kime çektiriyoruz acaba ?
    Elektrikçi te cektirteceksiniz. Ekipler gelince ankastreden bağlantıyı yapacaklar

• quote:

Elektrikçi te cektirteceksiniz. Ekipler gelince ankastreden bağlantıyı yapacaklar

Babam elektrikçi zaten gelenler evin içine kadar çekiyor bağlantıyı babam yapıyor normalde.
    ekipler binaiçi tesiasata karışmazlar. kablolar hazır olduğunda bağlantıyı yaparlar kablo yoksa oraya iki tel bırakır giderler
  • Ben dsmartta hızımı arttırdım 16 mb yukseltim

Fakat bana gelen 8 MB hız idi
    Aradım sordum neden halen hızım düşük diye

Bina tesisatı + kutusu 16 MB desteklemiyor muş
    2 yıllık binaya boyle tesisat taktırıyorlar
    Gerçi bana mantıklı gelmedi ama

İlgilenecek zaman yok?
  • TTNET imi Vodafone Nete taşıyarak çok büyük bir hata ettim. Bu durumu kısaca sizinle paylaşayım. Aralık 18 de aboneliğim başlatıldı (sözde). Telefonuma mesaj geldi kullanıcı adınız şifreniz bu kurulum için bize ulaşın tarzında. Kendimce kurulumu yaptım ama bağlantı sağlanamadı. Aradım müşteri hizmetlerini telefonda destek verdiler. Yeniden birlikte kurulum yaptık. Bağlantı yine yok. Modemden farklı ayarlar denetmeler, dns değiştirtmeler, CMD satırından komut girdirmeler falan ne denediysek başaramadık. PC de sorun var dediler 3 farklı PC ile aynı işlemler tekrar tekrar denendi. Yine tık yok. Modemde sorun var dediler 4 farklı modem buldum yine sonuç olumsuz. Bu bahsettiğim süreç yaklaşık 30 gün sürdü. İnterneti memleketteki evimi güvenlik kamerasıyla seyretmek için kullanıyordum. Kendim bizzat orada bulunamadığım için bilgisayarcı arkadaşlarla, kuzenlerle denendi bu işlemlerin tamamı. Bu kadar süre nasıl sabrettin diye soranlara bu cevabı vermiş olayım. Defalarca telefonda destek alınmasına rağmen sorunum çözülemedi. En sonunda tak dedi canıma açtım telefonu müşteri hizmetlerine. Defalarca telefonda denedik olmadı. Ekip gönderin dedim. Ama aldığım cevap karşısında şok oldum. Bizim ekibimiz yok sadece telefonda destek veriyoruz dediler. Şaka gibi. Adamlar sadece telefonda destek veriyorlar. Siz dedim bildiğimiz Vodafone musunuz ? Hani şu dünya markası(!) olan. O kadar uğraştırdınız telefonda dedim. Her şeyi yaptık. Komut mu girmedik, modem mi değişmedik, firmware mi güncellemedik. Ne dediyseniz harfiyen yaptım kaldı ki PC den anlamayan birisi de değilim. Bu ne saçmalıktır. Farzedinki yaşlı başlı biriyim, bilgisayarı açma kapama dışında birşeyden anlamıyorum, belki malım, geri zekalıyım. Telefonda söylediklerinizi yapmak zorunda mıyım ? Söylediğiniz komutu girmek zorunda mıyım ? Gelin çözün kardeşim sorunumu. Begenmediğimiz TTNET bile bir telefonla kapıya ekip gönderiyor. Vermediğiniz hizmete 2 tane de fatura gönderdiniz. 1 kb lık internet bile kullanmadık. Velhasıl uzatmayayım kavgalı bir görüşme sonrası üyeliğimi iptal ettim. Vodafone net için tekrar düşünün derim arkadaşlar.

• abbet kullanıcısına yanıt
    Valla gecmeyi dusunuyodum ama gozum korktu bendede superonline var ama ekipleri var mi bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 gün sonunda pes ettim.az önce iptal ettirdim.d smart fibere gecicem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu olayı anlamadım ben. oturduğum evde eskiden telefon kullanılıyor muydu bilmiyorum ama şuan bütün evler adsl kullanıyor. illa elektrikçi mi getirtmek gerek ??
  • Hat yoksa mecbursunuz

• quote:

Hat yoksa mecbursunuz

Benim şu anda ev telefonum var ama vodafone a yalın adsl ile geçmek istiyorum. Ev telefonumu kapattırıp vodafone a üye mi olmalıyım yoksa o işleri vodafone mu hallediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbet

TTNET imi Vodafone Nete taşıyarak çok büyük bir hata ettim. Bu durumu kısaca sizinle paylaşayım. Aralık 18 de aboneliğim başlatıldı (sözde). Telefonuma mesaj geldi kullanıcı adınız şifreniz bu kurulum için bize ulaşın tarzında. Kendimce kurulumu yaptım ama bağlantı sağlanamadı. Aradım müşteri hizmetlerini telefonda destek verdiler. Yeniden birlikte kurulum yaptık. Bağlantı yine yok. Modemden farklı ayarlar denetmeler, dns değiştirtmeler, CMD satırından komut girdirmeler falan ne denediysek başaramadık. PC de sorun var dediler 3 farklı PC ile aynı işlemler tekrar tekrar denendi. Yine tık yok. Modemde sorun var dediler 4 farklı modem buldum yine sonuç olumsuz. Bu bahsettiğim süreç yaklaşık 30 gün sürdü. İnterneti memleketteki evimi güvenlik kamerasıyla seyretmek için kullanıyordum. Kendim bizzat orada bulunamadığım için bilgisayarcı arkadaşlarla, kuzenlerle denendi bu işlemlerin tamamı. Bu kadar süre nasıl sabrettin diye soranlara bu cevabı vermiş olayım. Defalarca telefonda destek alınmasına rağmen sorunum çözülemedi. En sonunda tak dedi canıma açtım telefonu müşteri hizmetlerine. Defalarca telefonda denedik olmadı. Ekip gönderin dedim. Ama aldığım cevap karşısında şok oldum. Bizim ekibimiz yok sadece telefonda destek veriyoruz dediler. Şaka gibi. Adamlar sadece telefonda destek veriyorlar. Siz dedim bildiğimiz Vodafone musunuz ? Hani şu dünya markası(!) olan. O kadar uğraştırdınız telefonda dedim. Her şeyi yaptık. Komut mu girmedik, modem mi değişmedik, firmware mi güncellemedik. Ne dediyseniz harfiyen yaptım kaldı ki PC den anlamayan birisi de değilim. Bu ne saçmalıktır. Farzedinki yaşlı başlı biriyim, bilgisayarı açma kapama dışında birşeyden anlamıyorum, belki malım, geri zekalıyım. Telefonda söylediklerinizi yapmak zorunda mıyım ? Söylediğiniz komutu girmek zorunda mıyım ? Gelin çözün kardeşim sorunumu. Begenmediğimiz TTNET bile bir telefonla kapıya ekip gönderiyor. Vermediğiniz hizmete 2 tane de fatura gönderdiniz. 1 kb lık internet bile kullanmadık. Velhasıl uzatmayayım kavgalı bir görüşme sonrası üyeliğimi iptal ettim. Vodafone net için tekrar düşünün derim arkadaşlar.

bende gecmeyi.dusunuyodum ama bilgilendirmeniz icin tesekkur ederim.size de gecmis olsun.insan.dogal olarak akk siz sinirsiz internetini uygun fiyata kullanmak istiyor ama iste gunumuzun kapitalizmi izin vermiyor.bizde boyle maceralar ariyoruz ve sonunda dili yanan hep biz oluyoruz.bi internet icin 50tl oduyoruz (ki ben73tl ) oduyorum.buna ragmen bari adam gibi internet verin hizmet verin.yok bide.ustune.kaz gibi yolunuyoruz.milletce ayaklanip aklimiz basimiza gelmedigi surece bu gibi durumlari malesefki cok yasariz

• gurkanse kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Aman diyeyim sakın benim düştüğüm hataya düşmeyin. Herşeylerini oturtsunlar bir kaç sene sonra belki. Ama şuanda kesinlikle tercih etmeyin derim.
  • Haydaa, geçen hafta Rusya dan istanbula dönüş yaptım. Eve internet baglatcam ama ttnet kazık den kazık yemeyeyim, kullanmayacagim telefonun parasını vermeyeyim derdindeydim. Bu kampanyadan internet i alırım diyordum ama yorumları okuyunca tüm düşüncelerim yalan oldu((( Gözünü seveyim Moskova da ayda 10 dolara 4mbps sınırsız internetim vardı. Şimdi ttnet'in kalitesiz hizmetine damardan kan aldırır gibi ücret ödeyeceğim.

Evde telefon da modem de yok, artık sınırsız internet için ttnet benden binbir türlü isim altında kaç lira talep edecektir merak ediyorum.

Merak ettiğim bunların destek sayfaları yada hizmetlerini puanlayabilecegimiz. kalitesiz bir hizmeti fahiş fiyata sattıklarını anlatabilecegimiz bir platform var mı?

• 8mbit internet kullanmaktaydım 1.5 ay önce vodafone'a geçtim. Geçerkende özellikle arayan elemanlarına 16mbit internet için size geçiyorum deddim. Kendisi de hattımı kontrol etti ve hattımın 16mbit desteklediğini söyledi. Zaten yıllardır 20mbit hız destekliyordu ve en ufak bir sorunum yok.

1 ay boyunca 16mbit hızda interneti kullandım. Bu ayın sonunda internet portumu değiştirdiler. Bu değişimden sonra hattımın değerleri sapıttı. 12, 10 ,8'e kadar düştü. 2 hafta boyunca 1ay "16mbit kullandığımı port değiştirdikten sonra hattımın değerlerinin bozulduğunu" söylememe rağmen en son dedikleri hattımın 8mbit desteklediği.

Salı gününden beri iptal ettirmeye çalışıyorum. 4 gündür internetim yok. Hafta sonuda bu şirket yüzünden iş yerinde yatacağım.

Hayır asıl sorun yıllardır 20mbit destekleyen hatta ttnet'in hipernet alabilirsin dediği hattım artık 8mbit'i sorunlu olarak destekliyor. Yeni abone olacağım yere birde bunu düzeltirmeye çalışacağım.

Bence şu an için vodafone'dan uzak durun. Hele müşteri hizmetlerini aramanız gerekirse boşverip iptal edin.

• arkadaşlar veridkleri modem nasıl birde bursa mudanya nasıl yavaş kalırmı sizce internet 16 mpbz lik paketi yaptırdık ???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.