Şimdi Ara

Vodafone'un Süper Müşteri Hizmetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sözün bittiği yer ya diyecek hiç bir şeyim kalmadı. Mart ayının 1 inde başvurumu alıp modem yolluyoruz diye geçiştiren ......... müşteri hizmetleri sonunda yaptı yapacağını. Beni arıyorlar ve ev telefonu numaramı yanlış yazmış abonelik iptali gerekiyor. 2 kere teyit etmesine rağmen ev telefonunu yanlış yazan süper vodafone müşteri hizmetlerini buradan anıyorum. Sinirden şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Şu ülkede 1 kişi işini düzgün yaptın dişimi kırıcam vallaha canıma tak etti ya.

• Vodafone net 2 haftada aktivasyon yapamadı bendede.Vodafone mhsi kadar işe yaramaz başka mh yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 gün bekledim.dün iptal ettim.iptali bile beceremediler. 1 haftada iptal olurmuş bende btk ya şikayet ettim .hemen iptal istiyorum dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu bende yaşadım 12 gün boyunca vodafone Mh uğraştim hayatımda bu kadar bilgisiz insanlar görmedim hepsi farklı farklı konuştu 12 gün boşuna bekledim aman aman kimse bulaşmasın

• aynen dedıgınız gıbı cok cok problem actırması ve ıptal ettırmesı ıcın gunlerce haftalarca beklıyorsunuz..aradıgınızda hıc bır zaman yetkılı yok hep mh lerı yazıp gonderıyor dogru yanlıs oldu olmadı beklıyorsunuz habıre..
    ben pişman oldum..sadece zarar baska bişi dııl...
  • Halletcez hocam inş merak etme :)
  • TTnet'ten ayrılıp VodafoneNet'e geçmem 1 gün içerisinde oldu. Tabii tanıdık olması gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nike35

TTnet'ten ayrılıp VodafoneNet'e geçmem 1 gün içerisinde oldu. Tabii tanıdık olması gerekiyor.

interneti taşımak kadar basit bir iş için bile tanıdık isteyen saçma sapan bir ülkede yaşıyoruz. durum tam olarak bu, birileri iki klavye tuşuna basamadığı için 15 gündür internetimin taşınmasını bekliyorum.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Vodafone MH ara XDSL Numaranı öğren. Numarayı alıp vodafone bağlattığın yere ilet. Onlar telekoma verip işi hızlandırıyor.
  • quote:

Vodafone MH ara XDSL Numaranı öğren. Numarayı alıp vodafone bağlattığın yere ilet. Onlar telekoma verip işi hızlandırıyor.

hocam biz dsmarttan vodafone'a geçiş yapmaya çalışıyoruz. başvuru yaparken dsmart xdsl numarımızı vererek başvurduk zaten. ona rağmen bekletiliyoruz.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Anladım. Ben vodafone'ye geçerken bayii tanıdıktı, bana XDSL numaranı öğren bana getir aynı gün açtırayım dedi.

Öğrendim, ilettim. AÇTI. Sende biraz baskı yap istersen, kaç gündür bekliyorum iptal ettirecem diyip göz dağı ver.
  • Bende ayni sekilde vodafone net iptali icin ugrasiyorum ama iptal ettiremiyorum.İptal basvurusunda bulundum kayit aldilar.Ertesi gün gonderilmeyen modem gonderildi , modemi teslim aldiginizda internete girebilirsiniz diye sms geldi saka gibi ya tabi ben farkli bir firma ile anlastim internetini kullaniyorum adamlar 3 gun icinde herseyi yaptı.Beni nasil bir surec bekliyor bilemiyorum ama gozum korktu cunku iptal sorunu yasayasan cok kisi var bakalim ne yapicaz.

• bende gecen gun vodafone yı ıptale dustu telekoma gıttım net alacam dedim ,,,880 ıle baslayan numarayı verdım hemen actılar hıc eve gelmeden anında acıldı aktıvasyon yaptılar..-_-

herhalde o numara baglı olan port no oluyor sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 12 Mart 2016; 22:22:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrblg

Bende ayni sekilde vodafone net iptali icin ugrasiyorum ama iptal ettiremiyorum.İptal basvurusunda bulundum kayit aldilar.Ertesi gün gonderilmeyen modem gonderildi , modemi teslim aldiginizda internete girebilirsiniz diye sms geldi saka gibi ya tabi ben farkli bir firma ile anlastim internetini kullaniyorum adamlar 3 gun icinde herseyi yaptı.Beni nasil bir surec bekliyor bilemiyorum ama gozum korktu cunku iptal sorunu yasayasan cok kisi var bakalim ne yapicaz.

aynen bende 2 cı abonem ıcın iptal sorunu yasıyorum 15 subattan bu yana devamlı halldecekler sozde..daha dun cebe mesaj geldı iptal talebınız dogrultusunda hızmetınız kısıtlanmıstır diye..
    1 ci aboneyı ıptal yaparken aynı mesaj gedlıgnde 5 cı gunde iptal yaptılardı..
    aynen dedıgın gıbı tlkm gectım 1 gunde acıldı aktıvasyon yaptılar tbrk etmek lazım..-_-
    cok problem bu vodafon actırma ve abone iptalı ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 12 Mart 2016; 22:26:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

hocam biz dsmarttan vodafone'a geçiş yapmaya çalışıyoruz. başvuru yaparken dsmart xdsl numarımızı vererek başvurduk zaten. ona rağmen bekletiliyoruz.

Bende Dsmart tan geçiş için başvurdum 15 gün bağlanmasına iptal talebi oluşturdum. Bence hiç uğraşmayın kapatcam deyin smile size vodafone den daha uygun fiyat verir. (Fiber se onu bilmiyorun)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frantic2

quote:

Orijinalden alıntı: onrblg

Bende ayni sekilde vodafone net iptali icin ugrasiyorum ama iptal ettiremiyorum.İptal basvurusunda bulundum kayit aldilar.Ertesi gün gonderilmeyen modem gonderildi , modemi teslim aldiginizda internete girebilirsiniz diye sms geldi saka gibi ya tabi ben farkli bir firma ile anlastim internetini kullaniyorum adamlar 3 gun icinde herseyi yaptı.Beni nasil bir surec bekliyor bilemiyorum ama gozum korktu cunku iptal sorunu yasayasan cok kisi var bakalim ne yapicaz.

aynen bende 2 cı abonem ıcın iptal sorunu yasıyorum 15 subattan bu yana devamlı halldecekler sozde..daha dun cebe mesaj geldı iptal talebınız dogrultusunda hızmetınız kısıtlanmıstır diye..
    1 ci aboneyı ıptal yaparken aynı mesaj gedlıgnde 5 cı gunde iptal yaptılardı..
    aynen dedıgın gıbı tlkm gectım 1 gunde acıldı aktıvasyon yaptılar tbrk etmek lazım..-_-
    cok problem bu vodafon actırma ve abone iptalı ..........

Bizim sozlesme imzaladiktan sonra cayma hakkimiz 7 mi 14 gun mu ? Vodafone 14 gun dedi bana. Ayrica su bur gercek diger kullanicilarin sikayetlerini inceledigimde buyuk bir cogunluk basvuru sirasinda ve iptal asamasinda yasandigi gozukuyor.Iptal ettirdikten sonra almadigi hizmet icin fatura ile muhattap olan bile var.Keske hic bulasmasaydim ama oldu bir kere .Kurtulmaya bakiyorum artik.Dun netyardim@vodafone.com dilekce gonderdim iptal icin ayrica her ihtimale karsi fax cektim.Mesaj geldi banada hizmetiniz kısıtlanmıstir diye.Fakat musteri hizmetleri tam bir facia , mesaj geldikten sonra aradim size mesaj mi geldi bi okusana mesaji dedi bana.Sinirleriniz cok saglam olmasi gerek onu anladim.Kurtulacagim gunu iple cekiyorum.Hatta telefon hattimda vodafone sogudum vodafonenda.Onu bile ileride iptal edebilirim.

• almayan 1 pişman oluyor hani,,,alanda 1000 pişman oluyor....yaşamayan bilmez....
  • evde vodafone net kullanıyorum 2 aydır sorun yok. indirme hızı 1,5 mb/sn.
  • Her firmanın müşteri hizmetleri aynı. Kadınlar özellikle pek anlamıyor.
  • Vodafone Katlayan Net firmasına sakın geçmeyin, aldırtmayın, almayın sakınnnn..!!! Bir çok kişi şikayetçi ve bende aynı durumdan mustaribim 17 gündür bağlayamadılar... ve sonunda alt yapı arızası deyip başvurumu iptal ettiler bakın aşağıda ekran görüntülerimi paylaştım... bunlar bana yapılan port bağlantıları... TTNET'in alt yapısını kullanıp, TTNET'den fazla hız ve kotayı vaade diyorlar ve bölgelerde ki Telekom'lar yüzünden anlaşamayıp bu hızı size veremiyorlar hepsi bu yani ya tutarsa misali gidiyorlar... Benim başvurumu Alt Yapı Eksikliği (Kablolala yanlış diyorlar ama gördüğünüz gibi herşey tamam iP de alıyor ama malesef Aktivasyon yapamadılar) Bugün TTNET başvurdum 2 saatte açıldı saçmalık resmen keşke bu zamana kadar hiç bulaşmasaydım...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.