Şimdi Ara

Vodafone Türkiye'nin ilk çeyrek sonuçları açıklandı: Servis gelirlerinde yüzde 19 artış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ticari bir şirket sonuçta, kâr için iş yapıyor. Büyüğüm diyerek varını yoğunu tek bir ülkeye yatırmıyor. Şu da var. TL'nin durumu belli, buradan aldığı 4 - 5 avroluk fatura ile ne kâr elde edebilir, ne yatırım yapabilir. Biraz da bundan, bir şekilde varlıklarını sürdürmeye ve bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ama fazla yatırıma girişmeden. Vodafone grubunun biraz da benim gözümdeki durumu böyle. Yurtdışında da hızlarından şikayet ediliyor biraz.

• Turkcell saçmalamaya başlayınca Vodafone'a numara taşıdım şuanlık bir sıkıntı yok. Turkcell de abartmasın kardeşim salla kazan da bile üçün beşin hesabını yapıyor genelde hep sms hakkı çıkıyor kim kullanıyor artık Allah aşkına zati akıllı telefonlarda sms de artık internet üzerinden gidiyor. Neyse sayacak çok şey var da değişecek bir şey yok.

• GSM Operatörlerinden bazıları, 40 TL'den az yükleme yapmıyorlar. Acil bir işimiz olsa, 5 veya 10 TL.ye işimizi göremeyeceğiz. Buna itiraz etmemiz gerekiyor. Ben şikayet ettim, bir kişi ile tabii ki olmaz, hepimiz bu işe itiraz ve şikayet etmemiz gerekiyor.

• aknctn kullanıcısına yanıt

Tarifeniz nedir peki?

Bana göre turkcell'in alternatifi türk telekom.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lexco

Tarifeniz nedir peki?

Bana göre turkcell'in alternatifi türk telekom.

Kırmızı fırsat paketi 13+2 Gb internet, 750 dk konuşma, Vodafone Tv içinde ek 2gb(gereksiz) = 42 TL

• Vodafone 3 operatörün en kötüsü (tabii benim bölgemde)

• Herkes kapsamı alanını artırırken vodafone baz istasyonu söküyor herhalde. Berbat bir kapsama alanı var.

• Soyguncudur biraz bu gsm firmaları özellikle alt kadrolar bayiiler aman dikkat bayiden kimsenin dediğine kolay kolay inanmayın her bir bayide genelde 1-2 hırsız dolandırıcı insan olur tabii bunların sorumlusu genelde bayi patronudur onların sorumlusu kim peki ? tabi ki kar hırsıyla müşteri hakkaniyetine pek önem vermeyen firma yöneticileri sahipleri...

• İlk üç ay indirim sonra bindirim taktiğiyle milleti bağlıyorlar 3 kuruşluk paketi 10 kuruşa almaya mecbur ediyorlar. En iyisi Bimcell cam gibi saydam, şeffaf 10 ver 5 al 20 ver 10 al mantığı hile hurda yok taahhüt yok.

• REDMOD kullanıcısına yanıt
    BİMcell'e zam geldi, 15 GB 43 ₺ oldu 20 GB kalktı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • her yıl zam geliyor

• merak ediyorum hızlar kötü diyenler ne kadar kötü?

35mbps DL, 25mbps UL görüyorum

• Bimcell'in sitesinde bir değişiklik yok paketler duruyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: REDMOD

Bimcell'in sitesinde bir değişiklik yok paketler duruyor ?

Yarın değişecek, yeni paketler hazır bile.

3 GB 26 TL
    6 GB 30 TL
    9 GB 35 TL
    15 GB 43 TL

• aycibin A kullanıcısına yanıt
    İyi olduğu yerler var ama genel olarak 0.03 DL, 10 UL.

• Yazık olmuş bu paketlerin çok bir avantajı yok, içeriği düşürdükleri gibi fiyatları da artırmışlar. Teknosacell var ama muhtemelen yakın zamanda ona da zam gelir.

• REDMOD kullanıcısına yanıt
    Güncel olarak faturasızda en iyi operatör 1.Teknosacell 2.BİMcell 3.Pttcell oldu.

Yani devir artık Teknosacell devri.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.