Şimdi Ara

Vodafone Telekominikasyon alanında dünyanın en değerli markası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marka değerlendirme alanında faaliyet gösteren bağımsız kuruluş Brand Finance, 2009 yılının dünyadaki en değerli 500 markasını açıkladı. Sektör bazında yapılan değerlemeler sonucunda Vodafone, telekomünikasyon sektöründe dünyanın en değerli markası olarak belirlendi.
    Vodafone, 28,9 milyar dolarlık marka değeri ile 2009 yılında telekomünikasyon sektörünün “en değerli” markası oldu.
    Tüm sektörlerin dahil edildiği genel sıralamada geçtiğimiz seneye göre bir üst sıraya çıkan Vodafone, 500 dünya markası arasında en değerli 7. marka olarak yerini aldı. Listenin ilk sırasını 41,3 milyar dolarlık marka değeriyle perakende zinciri Walmart aldı. 36,1 milyar dolar marka değeri ile Google ikinci, 34,8 milyar dolarla Coca Cola ise üçüncü sırada yer aldı.
    Listeyi değerlendiren Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, Vodafone’un küresel telekomünikasyon sektörünün en değerli markası olmasının kendilerine gurur verdiğini belirterek, şunları kaydetti:
    “Vodafone markası ülkemizde de hızla güçleniyor, yerelleşiyor. Bu yönde yaptığımız iletişim ve reklam çalışmalarından olumlu sonuçlar alıyoruz. Ancak markamızın güçlenmesinin altındaki temel dinamik, iletişim teknolojilerindeki küresel liderliğimiz ve bilgi birikimimizin de katkısıyla, Türkiye;deki abonelerimize sunduğumuz yüksek katma değerli ürün ve hizmetlerdir. Hizmetlerimizle abonelerimizin yaşamlarını kolaylaştırıyor, onların yaşam kalitelerini yükseltiyoruz. Müşteri memnuniyetini artırmaya odaklanarak büyümeye ve markamızı güçlendirmeye devam edeceğiz.”
    Brand Finance Global 500 raporuwww.brandfinance.com adresinden indirilebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimlican -- 16 Mart 2010; 17:00:36 >

• Vodafone bazı ülkelerde ADSL hizmeti de veriyor sanırım. acaba ülkemiz için böyle bir planları var mı ?
  • VF Borusan telekomu aldığına göre bu düşünce gerçeğe dönüşebilir.!
  • Hazır sistemlere konup kar ediyorlar. Devamlı büyüyorlar o yüzden.
  • ben deger vermiyorum. adinda turk olanlara deger veririm
  • para parayı cekıyor ornegı tam da bu olsa gerek turklerde bın yıldır somuru yapsa ıdı bız o lıstede bır numara olurduk hala somurge sıstemı devam edıyor kımse ses cıkarmıyor bır de boyle sahte lıstelerle kendılerını ovuyor reklam yapıyorlar :@
  • sahte liste ise gerçeğini senden alalım kim dünyanın en değerli markası söylede bilelim...senin sömürmek dediğin şey braz da aklını kullanmak olmasın.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican
    sahte liste ise gerçeğini senden alalım kim dünyanın en değerli markası söylede bilelim...senin sömürmek dediğin şey braz da aklını kullanmak olmasın.....

İngiliz bayrağı kaç küçük ülkenin bayrağının sol üst köşesinde ac bir bak bakalım bizde yüzyıllar boyu iddia edilen gibi sömürge zulüm tehcir vs yapsa idik biz çok daha iyi yerlerde olurduk diyorum , hem sen niye alınıyorsun arkadasım ? Bu benim yorumum Avrupa'nın tamamı küçük ülkelerin sirtindaki kamburdur , tarihi bir gerçektir bu , benim için deger ne kadar insani calışma yaptıklarına bağlıdır , deger mi soruyorsun ? En insancıl kurum TSK , Kızılay , akut , en delikanlı belki de dünyada tek parayı ikinci plana atan ülke de biziz.

İnsanlarin madenlerini , cocuklarını çalarak oluşturulan bir listenin benim için bu bakımdan bir degeri yok , o gurur duyuyorum diyen yoneticiyi de esefle kınıyorum , bunlar benim görüşlerim ama savunma mekanizmanı harekete geçirmesin sana değil genel dünya düzenine üzülüyorum ben

• Tövbe tövbe yorumlara bak ya.
  • Yanlış anlıyorsunuz beni arkadaslar bu tarz gururlanmalar benim dünya görüşüme aykırı sadece , yoksa derdim tartışma yaratmak değil , biz binlerce yıl barışa hizmet ederken , digerleri sadece paraya tamah ettiler , dunyanın akla gelen tüm enerji kaynaklarını yediler hala yetmiyor , Yunanistan ornegi ortada iste , yoksa forumdaki siz değerli dostlarimla ya da bir ticari sirketle bir derdim yok , yanlış anlasildiysam özür dilerim , sadece insanların hala somuruluyor olması , gizli kölelik gibi konular beni vicdanen rahatsız ediyor , beni üzen tek konu bu , kendi şirketlerimizde umalım ki deger anlamında en üstlerde olsun....

İyi forumlar ....
  • İyide bizim şirketlerin farkı ne bunlardan..

Koç
    Sabancı
    Uzan
    Doğan
    Kombassan
    Yimpaş
    Ülker

cart curt..

Farkı yokki Vodafonedan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

ben deger vermiyorum. adinda turk olanlara deger veririm

adında türk olan mı turk mü?

turk diye bir kelime yok türkçede.

haa yine de adında turk olup yabancıların olan bir şirkete değer veriyorsan değer yargılarında bir sorun var bence arkadaşım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

Yanlış anlıyorsunuz beni arkadaslar bu tarz gururlanmalar benim dünya görüşüme aykırı sadece , yoksa derdim tartışma yaratmak değil , biz binlerce yıl barışa hizmet ederken , digerleri sadece paraya tamah ettiler , dunyanın akla gelen tüm enerji kaynaklarını yediler hala yetmiyor , Yunanistan ornegi ortada iste , yoksa forumdaki siz değerli dostlarimla ya da bir ticari sirketle bir derdim yok , yanlış anlasildiysam özür dilerim , sadece insanların hala somuruluyor olması , gizli kölelik gibi konular beni vicdanen rahatsız ediyor , beni üzen tek konu bu , kendi şirketlerimizde umalım ki deger anlamında en üstlerde olsun....

İyi forumlar ....

dostum binlerce yıl ne barışı ya biz türkler savaşçi bir millet değilmiydik hep.

ayrıca turkcell kazakistanda, azerbaycanda ukraynada vs vs sömürgecilik mi yapıyor şimdi ??? ordaki insanları gizli kölemi yapmış oldu?

not: bunu kötü anlamda söylemedim savaşçı bir millet olmamızdan gurur duyuyorum

• türkiyedeki türk firmalarda yıllardır kendi çalışanlarını sömürmekten başka bişey yapmıyorlar...dsgnry bizim sorunumuz ne biliyormusun...çalışıp biryerlere gelmektense kısa yoldan zengin olmak için her türlü üçkağıda başvuran bir toplum olma yolunda hızla ilerlememiz....herhangibir gazeteyi al eline ve ülkede dün olan olaylara bak, siyasetçilerin tartışmalarına bak......herkes kısa yoldan kendi küpümü nasıl doldururum diye düşünüp öyle davranıyor...kimse ülkenin çıkarlarını düşünmüyor, şu an ülkenin durumu bu olay bundan ibaret...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican
    türkiyedeki türk firmalarda yıllardır kendi çalışanlarını sömürmekten başka bişey yapmıyorlar...dsgnry bizim sorunumuz ne biliyormusun...çalışıp biryerlere gelmektense kısa yoldan zengin olmak için her türlü üçkağıda başvuran bir toplum olma yolunda hızla ilerlememiz....herhangibir gazeteyi al eline ve ülkede dün olan olaylara bak, siyasetçilerin tartışmalarına bak......herkes kısa yoldan kendi küpümü nasıl doldururum diye düşünüp öyle davranıyor...kimse ülkenin çıkarlarını düşünmüyor, şu an ülkenin durumu bu olay bundan ibaret...

Buna tamamen katılıyorum aksama kadar haberturkten başka kanal izleyemez olduk , ama özümüz bu değil , evet savaşçı bir millettik ama bir kara sahası gösterin bizim hukumdarligimiza giripte bir eserimizin bir katkımızın olmadıgı , neyse konuyu saptırmayım ben , yine de yanlış anlaşılmak istemem ....

• quote:

Orijinalden alıntı: kobifone

quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

Yanlış anlıyorsunuz beni arkadaslar bu tarz gururlanmalar benim dünya görüşüme aykırı sadece , yoksa derdim tartışma yaratmak değil , biz binlerce yıl barışa hizmet ederken , digerleri sadece paraya tamah ettiler , dunyanın akla gelen tüm enerji kaynaklarını yediler hala yetmiyor , Yunanistan ornegi ortada iste , yoksa forumdaki siz değerli dostlarimla ya da bir ticari sirketle bir derdim yok , yanlış anlasildiysam özür dilerim , sadece insanların hala somuruluyor olması , gizli kölelik gibi konular beni vicdanen rahatsız ediyor , beni üzen tek konu bu , kendi şirketlerimizde umalım ki deger anlamında en üstlerde olsun....

İyi forumlar ....

dostum binlerce yıl ne barışı ya biz türkler savaşçi bir millet değilmiydik hep.

ayrıca turkcell kazakistanda, azerbaycanda ukraynada vs vs sömürgecilik mi yapıyor şimdi ??? ordaki insanları gizli kölemi yapmış oldu?

not: bunu kötü anlamda söylemedim savaşçı bir millet olmamızdan gurur duyuyorum

Ben tarihteki ornekleri kastettim dostum sirketleri değil yanlış anlamissin ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.