Etrafımda ki herkes vodafone ve sadece vodafonelularla aylık bin dk dan fazla konuşuyorum diğerleriyle de 150dk falan. Heryöne 50 sms kullanıyorumdur 50 mb da internet.
Böyle bir tarife var mı acaba ? Kombine yapabilirz faturalı yada faturasız olması önemli değil. Bir türlü bulamadım doğru düzgün bişey.
Diğer operatörleri aradığım mesaj attığım zaman fatura bana 50 liradan fazla gelecek gibi bu tarife ile başka seçeneği yok mu vodafone'un. Sorsan 10larca kampanya seçenek var derler.
up up
quote:
Orijinalden alıntı: eflatun45
Etrafımda ki herkes vodafone ve sadece vodafonelularla aylık bin dk dan fazla konuşuyorum diğerleriyle de 150dk falan. Heryöne 50 sms kullanıyorumdur 50 mb da internet.
Böyle bir tarife var mı acaba ? Kombine yapabilirz faturalı yada faturasız olması önemli değil. Bir türlü bulamadım doğru düzgün bişey.
TÜM İLETİŞİM İHTİYAÇLARINIZ TEK BİR PAKETTE! HEM DE SADECE 30 TL! Vodafone’dan faturasız abonelerin tüm iletişim ihtiyaçlarına cevap veren yepyeni bir paket geliyor!
Sadece 30 TL karşılığında hem her yöne 500 dakika hem her yöne 100 SMS hem de 100 MB internet!
Vodafone faturasız hattı kullanan tüm aboneler sadece 30 TL’ye istedikleri kişiyle doya doya konuşup mesajlaşırken mobil internetten de faydalanıyorlar!
Kampanya her yaştan tüm bireysel abonelerimize açık! Tek yapmaları gereken KOMPLE yazıp 7000’a SMS göndermek!