430tl görünüyor yanımda uygulamasında, vodafone fiber kendi alt yapısı. |
VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU- (520. sayfa)
-
-
100 mbit için iptal birimininden teklif alanlar pm atabilir mi rica etsem ? ona göre pazarlık yapayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi condemned890 -- 22 Aralık 2024; 16:22:8 > -
Hocam niye pm atsınlar anlamadım. Biz neden yazışıyoruz son 4 sayfadır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben yazışan kimseyi göremedim burda. geçen sene bu zamanlar alınan tekliflerle ilgili her gün 10 mesaj atılırdı simdi herkes kendine müslaman olmuş. buraya yazmaktan çekinenler varsa diye pm atsınlar yazdım ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi condemned890 -- 22 Aralık 2024; 22:37:57 > -
Ben size PM attım. Mesajı geç gördüm. 08502100542 i arayın kampanyalar yada paket değişiklik için herhangi bir müşteri hizmetlerine bağlanın. Durumu anlatın. Taahhüt sürem bitmek üzere deyin. Sunulan kampanya çok yüksek. Diğer insanlar 100 MB için 310 lira ödüyorlar ustunede hediye çeki almışlar deyin. Ben de çek istedim fakat karşımdaki kadın sanki çok da ısrar etmeyin dercesine onu ben yapamıyorum dedi. Ben şuan 220 oduyordum 75 MB hız için. Yeni taahhüt için. ilk 3 ay 200 lira sonraki 9 ayda 350 lira ve yeni modem getirmeleri üzerine anlaştım. Son olarak gün içinde sadece 2 sefer aradım. İlk aramada biz sizi arayacaz dediler aramadilar sonra da ben yeniden aradım. Hepsi bu kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modem olarak ne getirdiler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
henüz modem getirmediler. hafta içine getirecekler sanırım.
-
Vodafone verdiği Nokia modem kadar dandik modem yok piyasada herhalde.Wifi çekim gücü yerlerde.Değiştirme şansım yok mu bu modemi ?
-
Yılbaşından sonra MH'yi arayacağım bende bu konu için. Bende de dandik Nokia modem var. Yeni müşteriye o dik duran beyazı takıyorlar. Hali hazırdaki müşterilere dandik itelemeye devam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben defalarca aradım, sosyal medyadan yazdım. madem modem kirası ödüyorum yeni wifi6 destekli modem istiyorum diye, sadece yeni müşterilere özel, bölgenizde bu modem dağıtımı yok vs. hep bahaneler uydurdular ama karşı binamda var bu modemden kullanan. kendim wifi 6 destekli modem ve nokia gpon aldım, mac klonlama yaptım routere ama gpondaki pon ışığı nedense sabitlenmiyor yani sinyal almıyor farklı marka gpon ile denemk lazım sanırım.
-
Yeni modem için anlaşılan bastırmak lazım yoksa uyutmaya devam edecekler.
Upload 20'den yükselir mi acaba yeni yılda.
-
Tahahüt yenileyince 200/20'den 200/100'e çıktı benim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Bozoğlu -- 25 Aralık 2024; 17:20:24 > -
Süper olmuş ama başkalarında da var mı onu öğrenmek lazım.
Tekirdağ Çerkezköy mü hocam lokasyon
Kapaklı hocam.
-
Çerkezköy benimde. 100/48 veriyordu tarifeyi 200 mbps çıkardık. Ama upload 20 ye düştü anlamadım. Sizin çok iyi upload 100 olması
200mbps tarifenin sonunda ne yazıyor kod olarak? bende daha önce s yazıyordu yenileyince wp yazmaya başladı.
Önceki tarifemde 200mbps idi, önceki tarife adı, ev interneti devam kampanyası fiber (vf) 2022 200mbps-s-
Şimdiki vodafone ev interneti 2024 sonbahara merhaba devam kampanyası WP-VF 200mbps'e kadar.
-
Paket
200 Mbps - D
Kampanya Vodafone Ev İnterneti
Devam Kampanyası D
2024 - VF
Bu şekilde yazıyor hocam.
O sondaki harften kaynaklı olabilir isterseniz arayıp durumu bildirin. tahahüt sonrası upload hızım düştü deyip kayıt açtırın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X