Bildirim
Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) (482. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Hocam zaten benim sorduğum soru Vodafone sistemlerinde ne göründüğüydü. Yanımda uygulamasında ve faturada farklı isimler kullanılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Ekran Kartı: ROG STRIX GeForce RTX 4080 Super, CPU: AMD Ryzen 7 5800x3D, Kasa: Cooler Master MasterCase H500 ARGB, CPU Soğutucu: Corsair H100 RGB, Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI), RAM: Corsair Vengeance RT 4x16GB 3600MHz CL16, SSD1: Corsair MP510 480 GB M.2 NVME, SSD2: Kingston M.2 NVMe 500 GB, Klavye: GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch, Mouse: SteelSeries Rival 600 Gaming Mouse - Oyun Konsolu: PS4 - PS5 Pro | Xbox Series X | Nintendo Switch OLED White | ROG Ally Z1 Extreme -
Şu anda Turkcelldeyim vodafone a hattımı taşırsam red sınırsız 24 ay taahhüt 1090 TL’ye nasıl kullanabilirim bilen var mı hemen geçmek istiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
1090₺ değil de, 890₺’a 12 ay olan garanti çıkıyor diyebilirim.
Faturasız Vodafone’a geçiyorsunuz, 1-2 gün içinde teklif yüzde 90 olasılıkla hattınıza geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ 
BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷 -
Hocam zaten Bitlis’te bir ilçede yaşıyorum bulunduğum bölgede kırsalda yollarda Vodafone çok iyi çekmiyor Turkcell kadar iyi değil olamazda , ama Turkcell de şuanda 5G ultra gnç 60 gb 800 TL’ye kullanıyorum , fizyoterapistim yakın zamanda başka yere gidebilirim taşınabilirim o zaman 1090 TL’ye 24 ay taahhüt çok mantıklı geliyor ( bu arada şuan güncel 2250 tl cayma bedelim var turkcellde birkaç aydır bekliyorum geçen sene olduğu gibi uygun yeni gelen kampanyalarıda olmuyor artık )
Bir de şu var, siz diyelim 890₺’ya 12 ay taahhütlü olana geçtiniz diyelim, atıyorum 3-4 aylık bi kullanım dan sonra 2 senelik Limitsiz tarife de teklif edilebilir size ama riskli bi iş, hiç teklif gelmeyebilir de veya 1-2 aylık kullanım dan sonra yani daha erken de gelebilir, belli olmuyor bunların işleri.
BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷 -
Hocam şuan da evde ve işyerinde wifi olmasına rağmen minimum 40-50 gb lık bir kullanımım oluyor , sınırsız çokta gerekli gibi değil diyorum bazen ama 1090 tl 24 ay taahhüt mantıklı geliyor fiyat olarak , en azından artık sürekli uygulamaya girip ne kadar internetim kaldı diye kaygılanmıyor insan , ama Turkcell zamanında özellikle bizim doğu bölgesine nasıl yatırım yapmışlarsa Türk Telekom Vodafone eline su dökemiyor bu konuda bu bölgede , Türk Telekom vodafonedan da kötü burada birde şu var Vodafone şarjı çok hızlı bitiriyor telefonum 16 pro Max Turkcellde daha iyi gidiyor şarjım
Türkcell sahanın taşeronu birkaç tanıdık vardı geçen sene diyarbakıra falan hala yatırım yapılacak direk dikilecek çok yer var diyodu. Doğuya cidden iyi yatırımı var turkcellin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Öyle hocam gerçekten en iyi hizmeti veren burada Turkcell , pahalıda olsa kullanmak zorunda kalıyoruz maalesef , il merkezine 50 km uzaklıktayım Turkcell hattım yolda gidince çok nadir anlık bir iki yerde şebeke kesilebilir ama Türk Telekom ve Vodafone yol boyunca çekmiyor mesela
Kim yatırım yapıyosa parayı o götürür...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
İleride kabul etmediğine pişman olacaksın :) sonra alıntılarız bunu. Umarım ben yanılırım.
Olabilir ama şimdi de 1 sene heba olacak kabul edersem, öyle düşünmek lazım.
Sanırım 2750₺ gibi bir şey olur 2027 sonlarına doğru, bakalım kısmet
BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt