< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hayırlı olsun diyen herkese teşekkürler. 5G'nin ihale tarihi ve kullanıma sunulma tarihleri kesin olarak açıklanınca artık fiyatlar henüz 5G ihalesi zamı almamışken 2 yıllık 1190 tl sınırsız tarifeye geçmek mecburi oldu Şuan bile sınırsız tarife 80 GB'lık paketten daha makul durumda. 5G'ye geçince tarifelere yapılacak olan genel zam sonrasında düşününün bir de.🤔 ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 21 Eylül 2025; 22:43:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2 yıla kim öle kim kala yüzbaşım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sınırsız olunca parasına değiyor Her türlü bunun verdiği rahatlık başka Zaten bence şu an bile çok pahalı değil. Çünkü 1045 liraya Ben TT'de 70 GB + sınırsız sosyal medya kullandım üstelik verdikleri sınırsız sosyal medya da düzgün çalışmıyordu. Daha o yüzden taahhüt bitse bile daha ayrılmam Vodafone'daki sınırsız'dan. Gerekirse 3000 lira 2000 lira olsun taahhütsüz olarak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 22 Eylül 2025; 10:5:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hayırlı olsun. 2 yıllık almanız iyi olmuş. özellikle nisan 2026'da 5G geldikten sonra 2 yıllık taahhüt yapmanın ve sınırsız kullanmanın rahatlığını çok hissedeceksiniz . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 22 Eylül 2025; 12:57:16 > |
|
Zamanında 2g/3g kullanan tarifeler zamanında 4g'ye geçebildi. Bence Sınırsız/kotalı veya 4g/5g ayırt etmezler bence bu konuda herkes 5g'ye geçer. Artık 5g daha fazla da gecikmez çünkü artık önceki açıklamalar gibi ay/yıl gibi değil de 16 Ekim 2025 ve 1 Nisan 2026 diye kesin gün olarak ihale / kullanıma sunulma tarihleri söylendi. ![]() 5G ihale tarihi açıklandı! 1 Nisan 2026'da kullanıma sunulacak https://www.donanimhaber.com/5g-ihale-tarihi-aciklandi--195615< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 22 Eylül 2025; 13:10:0 > |
|
Bana da geldi 1 aylık faturalıda durdum teklif geldi ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 22 Eylül 2025; 19:29:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2 yıl olan çok mantıklı, bir süre sonra 5g ile çok daha faydalı olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE…
|
Haklısınız hocam Üstelik 80 GB'lık yeni müşteriye tarifesinden daha uygun 1190 TL'lik 24 aylık olan bile: ![]() ![]() Ayrıca sınırsızların tadını alan bir defa bırakamıyor. yoksa 5-10 gb'dan fazla kullanan adam değilim normalde evde wifi var yani. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 22 Eylül 2025; 20:42:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |