Şimdi Ara

Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) (346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.248
Cevap
118
Favori
512.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vodafone yanımda tahutlerim kısmında 1.ci dönem kampanyasi ibaresi varsa.2.ci dönem hakkınız oluyor.Musteri hizmetleri ile konuşum.2.ci dönem ne kadar fiyatla devam edebilirim diye.

2-3 müşteri hizmetleri arayıp teyit ettirirseniz daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XrebeLLiousX kullanıcısına yanıt

evet hocam geçerli

• Bu internet 1050 lira olacakmis gitme zamani geldi

Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU)

• pixelllll kullanıcısına yanıt

Eve internet çektim altyapı maksimum 60 mb'i destekliyor. Vodafone internetinden sonra sanki çağ atlamış gibi oldum. Bende de aynı bu şekilde kötüydü akşam saatlerinde yüksek kaliteli videolar izleyemiyordum. Şimdi 4k film izleyebiliyorum.

• tens T kullanıcısına yanıt

ben soyleyeyim muhtemel nedenini

1000lira isteyip 3 5lira elektrikten tasaruf etmek icin gucu dusuruyorlar ve kullanicilarin butun verilerini cesit cesit kayit, analiz cihazindan geciriyorlar onlari da 3 5liraya satip uzerinden ticari gelir elde ediyorlar.

kotu interneti birak birde sarjim cabuk bitiyor hemde pilim eskiyor sonra daha erken degistirmek zorunda kalacagim.

Evet pili de sömürüyor doğru. Wifi kullanmak mümkünse kesinlikle wifi kullanın hocam, pili çok az harcıyor cihazlar ısınmıyor.

• Sınırsız hız olan paketi 530 tl den kullanıyorum. Banada 999tl sınırsız 919 tl 10mbit olarak seçenek veriyor. Büyük ihtimalle türk telekoma geçiş yapacağım. Su anda o kadar fiyata daha iyi tarifeler bulunabiliyor.

o paraya yurtdışında sınırsız 5G var, tam soyuluyoruz.

• Arkadaşlar kimse tarifeye 1000 tl vermezse fiyatı aşağı çekmek zorunda kalırlar. 1000 tl bu tarifelere vereceğinize evinize gigabit internet çekersiniz.

• 135 TL ödediğim tarifenin taahhütü bu ay bitiyor daha önce taahhütsüz fiyatı 171,64 tl olan fatura 780 tl oluyor sizce bu normal mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anil_sz kullanıcısına yanıt
    Tamamen size sağlanan indirim oranlarıyla alakalı bir durumdan kaynaklı taahhüt sonuna kadar taahhütsüz fiyat bu şekilde kalıyor hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mustpre M kullanıcısına yanıt
    Taahutsuz fiyat hiç artmaz mı sabit mi kalır hep?

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Taahhütü belirli bir ana fiyata sağlanacak olarak indirim için vermiyor muyuz? Taahhutsuz fiyatı arttırıp İndirim katsayısını arttırmakla uğraşmıyorlar.

Umarım dediğiniz gibidir.

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Yani şu belirli tarihten sonra şu kadar arttırılacak dendiyse zaten geçmiş olsun taahhüt dönemi sonlarında bunu yapıyorlar.

Taahut dönemi sonlarından bahsetmiyorum. Şu an zaten taahutsuz kullanıyorum. Şu anki fiyattan bahsediyorum

• Aynı tarifem 2.dönem bitiyor bu ay osnu. Bakalım taahattuz devam edeceğim. Umarım fiyatı 469 tlden yukarı yükseltmezler. Bu arada ben 210 ödüyorum. Durma özelliği eklenmiş seninkine 27 tl. Sen ekletmediysen durdur. Zaten internet sınırsız :)

• HeavyClocker H kullanıcısına yanıt

Hocam zam artısı yok değil mi. Benimde bitiyor. Ne yapacağım bilemedim.

• Havaist kodu gerekiyor acil arkadaslar varsa cok memnun olurum

• 
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.