Şimdi Ara

Vodafone sahtekarligin arkasinda duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayrintili anlatayim tek istegim yayilmasi belki internet vasitasiyla bu tarz olaylar paylasilirsa artik engellenir 2013 senesinde on odemeli Vodafone hattimi faturaliya cevirip ustune taahutlu telefon alma ahmakliginda bulundum ucgun sonra hattin aveaya tasinacagi mesaji geldi engellemek ne mumkun hat sozde sahsima ait ama tasima islemlerinde sozum gecmiyor hat tasindi vodafone tabi hemen cezai bedeli ilk faturada 1200 lira olarak yapistirdi el mahkum odedik bayi kodu falan filan arastirdim tasiyan bayiyi aveayla kavga dovus ogrendim inanirmisiniz 3,5 saat boyunca inat ettim kapatmadim telefonu ancak oyle ogrendim tasiyan bayiye gittim adam bana bir vodafone bayisi tarafindan evrak getirildigini bunu surekli yaptiklarini kotalarini bu sekilde doldurduklarini soyledi evraklari getiren vodafone bayisine gittim bu sefer kimlik fotokopimi ve numarami nerden bulduklarini sordum kacamak cevaplar verildi isin ticaretini yapan sahislar varmis bunlara getirir evrak basina para alirlarmis falan filan yalan tabi neyse savciliga gittim sikayet ettim savcilik kagidi iki bayiyede gitmis vodafone bayisi beni aradi sikayetimi cekersem zararimi karsilayacagini soyledi zaten savcida bayi para cezasi alir yirtar sen bari zararini karsilat demisti ben sikayetimi geri cektim cekmesinede savcinin karsisinda arkadasin zararini karsilayacaz diyen bayi degil zararimi karsilamak telefonlarima cikmadi ben isin pesini biraktim ama devlet birakmamis tekrar cagirildim 2015 subat ayinda zararin karsilandimi diye sordu savci hayir dedim sikayetimin devam ettigini soyledim savcilik gene bu bayileri cagirmis bu sefer tehditler basladi megerse infazi olan arkadaslarmis bunlar konusalim diye dukkanlarina cagirildim vodafone bayisi olan sahsin dukkaninda dort saate yakin rehin kaldim en sonunda savciliga gidelim ben vazgeceyim dedim ama savci bunu yemedi durumu anladi polis korumasi verdi bana avea ve vodafone kanallarina bunlari anlattiysam da bayilerini koruyorlar para onlarda tabi disli bir avukat tutmak dunya para ancak derdimizi forumlarda anlatip baskasinin da cani yanmasin diye ugrasiyoruz ne yapalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu okuyan arkadaslar mumkun mertebe konuyu internette yayarsaniz en azindan bu gibi konular azalir

• Arada bir nokta ve virgül koyun derim.
  • Ha pardon onemli olan dilbilgisi degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mbayraktar1408

Ha pardon onemli olan dilbilgisi degil mi?

Konuyu tane tane ve sırayla paragraflı olarak yazarsan daha iyi anlaşılır
    Biribirine girmiş kelime kalabalıklığı anlaşılması zordur

Ben okumadan yorumlardan bir şey çıkartayım dedim o da nafile geldi.
    birisi özet geçebilir mi ne olmuş?

Ben de vodafone kullanıyorum
  • Ozet geceyim Vodafone BAyisi benden habersiz ustunde telefon taahutu olan hattimi Aveaya tasimis hatta takla attirmak icin.
    Savciliga gittim diye tehdit edilip rehin alindim.
    Elimde resmi evrak olmasina ragmen Vodafone ve Avea hicbir sekilde bayilerine toz kondurmuyor.

• Rehin tutulmuşmuş. Bence sen dizi senaryosu yazmalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Rehin tutulmuşmuş. Bence sen dizi senaryosu yazmalısın.

Oooo vodafoneun bordrolu calisani sensin demek memnun oldum

• Demislerdi bi maasli calisani var o topicte ne tepki gosterecek diye maas aldigin yerin verdigi tepkiyi verdin de benim elimde evrak belge var be onu napcaz

• Sen ne yasandigini biliyor musun da konusuyorsun belesten hem maddi hem manevi zararlarim var hepsi belgeli burda savciligin dosyasini oldugu gibi yayinlasam adamlarin zorla imzalattigi delil teskil eden vazgecme dilekcesini gostersem utanacak misin uckagitci mafya cikmasi bir adamin yaptigi dolandiriciliga tehdite hirsizliga hak yemeye nasil arka cikiyorsun isin bu tarz forumlarda yapilan elestrilere dezenformasyon yapmak mi

• Senin kafan mi guzel ? Vodafone'da çalışıyormuşum. Turkcell'i hakkında bir sey söylesem Turkcell elemanı mi oluyorum. Burası mahkeme degil gidersin avukat tutup bunları savcıya açıklarsın.

• Mafyaya bulaşmışsın sen resmen. :D

Yazılarda noktalama işaretleri kullanımına dikkat edelim, böyle çok karışık dörünüyor. Çoğu kişi okumaya bile çalışmaz.
  • quote:

Senin kafan mi guzel ? Vodafone'da çalışıyormuşum. Turkcell'i hakkında bir sey söylesem Turkcell elemanı mi oluyorum. Burası mahkeme degil gidersin avukat tutup bunları savcıya açıklarsın.

İstedigim yerde istedigim seyi yazarim fikrin yoksa zikrin de olmasin hic lafa soze bulasma

• quote:

quote:

Senin kafan mi guzel ? Vodafone'da çalışıyormuşum. Turkcell'i hakkında bir sey söylesem Turkcell elemanı mi oluyorum. Burası mahkeme degil gidersin avukat tutup bunları savcıya açıklarsın.

İstedigim yerde istedigim seyi yazarim fikrin yoksa zikrin de olmasin hic lafa soze bulasma

Vodafone çalışanı diye iftira atarsan karışırım.

• Bos bos konusma o zaman avukatlik yapmiyorsun madem ne lafa karisiyorsun ben derdimi anlatmisim yazmazsin olur biter senin senaryo dedigin seyleri birebir yasadim ben yorum yapma hakkin yok yasadiklarim hakkinda madem ilgilenmiyorsun

• Geçmiş olsun, operatörlerin bu konularda vurdumduymaz olması ayrı bir olay. Resmen suça ortak oluyorlar. Btk'nın da bu tür olaylar karşısında ciddi önlem alması gerekiyor artık.
  • quote:

Bos bos konusma o zaman avukatlik yapmiyorsun madem ne lafa karisiyorsun ben derdimi anlatmisim yazmazsin olur biter senin senaryo dedigin seyleri birebir yasadim ben yorum yapma hakkin yok yasadiklarim hakkinda madem ilgilenmiyorsun

Kafan güzelmiş Güle gule kullan

• Polemige girmeyelim sen maasini almaya devam et beni onu dolandirip senin maasini oduyorlar sen de gorevini yapiyorsun ekmek parasi haklisin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.