köydeki bağ evimize internet almak istiyoruz ancak tüm servis sağlayıcılarını aradık ve hiçbirinin altyapısı yok. tek çare turkcell superbox ya da vodafone redbox gibi kablosuz 4.5g hizmetler gibi görünüyor. ama işimiz dolayısıyla aylık kullanımımız neredeyse 1tb olabiliyor. Vodafone sınırsız seçenek sağlıyor gibi görünüyor ama sözleşme detaylarında 500 gb aşanların sözleşmesi iptal edilebilir diyor (turkcell'de bu değer 1tb) yani aslında turkcell daha cazip duruyor ama neredeyse iki kat fiyat farkı var. bunun yanında her ikisi hakkında da sayısız şikayet gördüm ve herkes 4.5g ile bu işin olmayacağını söylemiş bana tavsiyeniz nedir arkadaşlar? internete ihtiyacım var ama altyapı yok. bu superbox ve redbox gerçekten çeker mi düzgün? evde mobil interneti denedik Vodafone 20 mbps verdi, ama modemi telefondan daha kötü sonuç veren kişiler olduğunu gördüm internet için 15 mbps civarı download ve 5 mbps upload yeterli olacaktır ancak hızdan ziyade stabiliteye ihtiyacımız var. dalgalanan, gidip gelen, arada kesilen bir internetle çalışmamız çok zor sizce nasıl yapmalıyız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |