Şimdi Ara

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.640
Cevap
36
Favori
220.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Redbox aboneliği olduğunda vodafone red kampanyalarından faydalanabiliyormuyuz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aylmz07

    O zaman 2. 12 ay taahhütte girer ve ayrica 300-400 daha ceza ödersin.

    hocam müşteri temsilcisi bana şu an ayrılırsanız 228 tl + 150 tl kurulum ücreti yansır dedi. size de 150 tl çıktı mı ekstra?

  • seperatex S kullanıcısına yanıt

    Yok hocam cıkmadı ben tasıdıktan sonra vodafone son faturanız+228₺ modem ücreti ödeyeceksiniz diye msj attı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocalarım 12 ay redbox kullandık sonra iptal ettik diyelim 200 küsür lira modem taksit parası cıkıyor ya hani. O parayı da ödeyince modem bizim mi oluyor. Modem taksit değil de kira parası diye biliyorum. Abonelik sonlanınca modemi kargolayıp geri yolluyorsun yada full 700-800 lira parasını ödüyorsun modem sende kalıyor diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARGl K kullanıcısına yanıt

    Hocam ben şu an sadece modemin kalan taksidi olan 228₺' yi ödüyorum.Modem bana kaldı.Hatta selfy sosyal paketine taşımıştım hattımı ona takıp kullanıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman o uygulama turkcellde var galiba. 5-6 yıldır aynı adsl modem Superonline kullanıyordum. Gecen sene iptal ettirdim başka firmaya geçmek için. Modemi geri istediler yollamazsan faturanıza yansır dediler. 200₺ yansıdı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu salak vodafone redboxlıları sallamıyor. Yada gerçekten salak bu sistemi tasarlayanlar. Taşınabilirlik özelliğini açmak için yani heriflere extra para vermek için sabahtan beri uğraşıyorum. Muhatap yok. Telefon suratıma kapanıyor. Şikayet yazmayı denesem data hattı olduğu için doğrulama kodu gelmiyor falan. Tam gerzek bunlar. Açabilen var mı taşınabilir özelliğini?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 28 Ağustos 2021; 12:31:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    1. Az önce müşteri hizmetleriyle görüştüm. Bana ilk 12 ayın bitmesiyle 2. 12 ayın başlayacağını üstelik yaklaşık 10 tl'lik yeni hat vergisi de bittiğinden 10 tl indirimli kullanacağımı söyledi.
    2. Eğer kişi ilk 12. ay çıkmak istiyorsa "modem ücreti" + "kullandığı tarifenin indirimsiz tutarı üzerinden kullandığı gün kadarlık kısım" tahsil edilecek. Benim tarifem 150 gb olan ve vergiyle 100 tl'ye denk geliyor. İndirimsiz hali ise 250 tl imiş. Çıkacağım 12. ay, 10 gün kullanmışsam, 250 tl 30'a bölünür birim gün başına düşen tl, kullanılan günle -10 gün- çarpılır. Yani 8×10=80 tl ödenecek.
    3. Yanımda uygulamasında yer alan geçebileceğim tarifeler kısmındaki mobil tarifeler ise sistemsel bir hata sebebiyle henüz tam entegre olmadığından yer almaktaymış. Yani bu paketlere geçilemiyor sadece redbox tarifelerine -200 gb ve sınırsız 15mbps-geçilebiliyor.
    4. En çok şaşırdığımsa, redbox tarifesini iptal etmeniz durumunda sim kartının da iptal edileceğini söylemesi oldu. Halbuki forumda başka hatta taşıdığını söyleyen kişiler vardı. Temsilci uzmanlara mesaj dahi attı. Başka hat yahut vodafone üzerinden faturasız yahut faturalı mobil hat olmadığını sim kart redbox hattı olduğundan tarife iptali durumunda sim kartın da iptal edileceğini söyledi. Doğrudan böyle bir şey planlayan kişilere tavsiyem önce müşterği hizmetleriyle görüşsünler.
    5. Son olarak yer değişikliği durumunda önce müşteri hizmetleriyle görüşülmesi gerekiyor. O yerdeki adsl bağlantıları, 4,5g gücü vs. kontrol edilip buna göre karar veriyorlarmış. Nakil işleminin şu an ücretsiz olduğunu söyledi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdnanAkıncı -- 28 Ağustos 2021; 15:45:26 >




  • AdnanAkıncı kullanıcısına yanıt

    *Ben pazartesi itibariyle numarami taşıdım hocam Turk Telekom selfy'e.12 ayda olduğum için cayma bedeli çıkmadı.Sadece modem kalan taksidini ödeyeceğim ki, Vodafone msj attı zaten.228₺+son fatura diye.

    *Ayrıca daha önce bana normal tarifeleri de teklif ettiler.39₺'ye 1500dk+2gb internet hattı iptal etmemem için.

    Yani isterseniz normal red tarifelerine geçebilisiniz.Taahhüt bozulmadan.


    Yani konuştuğun müşteri hizmetleri bazı konularda eksik bilgi vermiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aylmz07 kullanıcısına yanıt

    evet mesaj görüntüsünü görmüştüm. Olabilir zira yeni bir sistem olduğundan hala tam olarak oturtamadılar ve müşteri hizmetleri de yanlış bilgi verebiliyor.

  • nemesis kullanıcısına yanıt

    gecen ay 1 saat bekledim tam musteri temsilcisi baglandi hat kesildi ( saat 22 de aradim hafta ici) 10 dakika sonra yeniden aradim 5 dakikada baglandi hemen tanim yapti ve heryerde ozelligi aktif oldu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdnanAkıncı kullanıcısına yanıt

    turkcell superboxta da iptal talebi yaparsanoz hat iptal oluyor o yuzden hatti taşıyın ben turktelekoma taşıdım faturasiz olarak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet nasıl 150 lira, 200 lira aylık bu superbox ve redbox cihazlarına veriyor anlamıyorum, ekonomi kötü diyorlar ama ayda 200 lira internete veriyorlar, hiçbir partiyi savunmam ama millet nereden buluyor bu paraları, ben bile asgari ücret üstü almama rağmen internetsiz kalıp, vermiyorum redbox'a 159 lira, internet sahibi olmakta değişik bir dert bu ülkede.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FieldTeam -- 29 Ağustos 2021; 21:3:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HarveyElliott H kullanıcısına yanıt
    Yolda dilenciyi silksen o parayla 50 tane redbox alırsın, millet kirli çıkı ya, e paran var ama o zaman neden televizyonlarda ağlıyorsun param yok geçinemiyorum diye, hiçbir parti sempatizanı fln'da değilim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.