QR ödeme cashback yüklenme tarihi neydi? |
Bildirim
QR ödeme cashback yüklenme tarihi neydi? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Fatura iadesi geçen ay da kayıt açılarak yatmıştı sanırım bu ay da aynısı olacak. Niye böyle herkese yatmıyor da illa ugrastiriyorlar anlamadım. Muhtemelen çoğu kişi ugrasmayacagini dusunerek üstüne yatmaya calisiyorlar. Devir böyle artik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yarına diye not almışım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1-14 arası yatıyor da qr ve fatura iadesi yattı bugün o gelmedi bakalım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bende dogalgaz ilk kez ödedim yatmadi bugün. Sikayet edeceğim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sanıyorum ki şu madde yüzünden alamadık iadeyi. İlk işlem olanı sayar dedi, Vodafone faturasını da kurum olarak saymış. Ancak kampanyaları birleştirmemiş, sadece Vodafone fatura iadesi olarak yansımış. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 13 Ocak 2025; 20:55:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ana sayfadan VARLIKLARIMA tıklayın orada pasif sanal kart olarak gözüküyor, üzerine tıklayınız geçmiş hesap hareketlerini görebilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |