Şimdi Ara

Vodafone operatör logosu indir kullan :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
13.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda bu tarzda bir başlık daha vardı fakat ordakini yapmayı beceremedim ben birkaç arkadaşında isteyi üzerine biraz araştırma yapıp kendim yapmayı becerdim . İndiriceğiniz dosya içerisinde nasıl yapılıcağıda yazıyor buraya ayrıca yazmaya gerek görmedim.Uyarı olarak eklemek istiyorum Vodafone_tr.bundle klasörünün yedeyini almanız iyi olucaktır bir arıza olmasına karşı , ve son olarak ben kendi cihazımda uyguladım bir sorun olmadan çalıştı 2.2fw jb li cihazda denedim herhangibir arızada sorumluluk kabul etmem yapıp yapmamak size kalmış paylaşması benden yapması sizden :)

Logolar (Yıldızları silmeyi unutmayın)
    http://r*a*p*i*d*s*h*a*r*e.com/files/198128357/Vodafone_carrier_bundle.rar.html

Buda kendi cihazımda test edip cektiğim ss ler

Vodafone operatör logosu indir kullan :)

Upload ve konu bana aittir kesinlikle (Ç)alıntı deyildir

• Bende kablosuz bağlantı yok, 3g vodafone den alınma cihazım var ama gprs e bağlanamıyorum, bunu nasıl yapabileceğimi anlatacak bir kul arıyorum.
  • Kablosuz bağlantıyo hiç gerek yok iFunBox diye bir program var forumda verilmişti daha önceden bu program sayesinde usb kablodan bağlanarak iphone içindeki bütün klasörleri görebilir klasör ve dosya kopyalayıp silebilirsiniz kullanmasıda çok kolay google da ve forumda aratın mutlaka bulursunuz
    Noxco
  • Cydia installer gibi uygulamalardan program indirmek için kablosuz moden veya gprs gerekiyor fakat benım kablosuz modem im olmasına rağmen hiç kullanmıyorum iphone a kurmak istediğiniz programın ipasını google dan aratarak bulabilirsiniz bulduğunuz ipa yıda cihaz a usb den bağlanarak itunes dan atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrkilic -- 14 Şubat 2009; 23:24:35 >

Orjinalden alıntı: cnrkilic

teşekkürler dostum su kırmızı yazı beyaz olsaymıs süper olumrus

Aynısını bende düşündüm.Biraz uğrasıp ilerki günlerde beyaz ınıda yapıcam inşallah
    quote:

* Cydia source:http://apt9.yellowsn0w.com/
    * Installer repo:http://i.yellowsn0w.com/
    buradan 0.9.6 versiyonunu kullanacagiz...

quote:

Orjinalden alıntı: a.candemir

Cydia installer gibi uygulamalardan program indirmek için kablosuz moden veya gprs gerekiyor fakat benım kablosuz modem im olmasına rağmen hiç kullanmıyorum iphone a kurmak istediğiniz programın ipasını google dan aratarak bulabilirsiniz bulduğunuz ipa yıda cihaz a usb den bağlanarak itunes dan atabilirsiniz.

• Ne işe yarıyor bu program sorması ayıp? Bukadar aradığına göre faydalı birşey heralde

quote:

Ne işe yarıyor bu program sorması ayıp? Bukadar aradığına göre faydalı birşey heralde

Orjinalden alıntı: Noxco

Bendeki cihaz vodafone, ve turkcell hat çalıştırmıyor, bu programı yüklersem çalışacakMIŞ!

quote:

Ne işe yarıyor bu program sorması ayıp? Bukadar aradığına göre faydalı birşey heralde

Hımmm evet bende google dan arattığımda buna yakın sonuçlara ulaştım unlock programıymış.Program bir uygulama olmadığı için ipa sı yok.Wireless bağlantı bulmaktan başka çareniz yok yani Yakınlardaki bir alışveriş merkezine filan gidin artık heryerde var wi-fi .

• Bu saatde b iyere çıkılmaz, benim tek çarem Vodafone GPRS ayarlarını bulmak sanırım :)

Orjinalden alıntı: Noxco

Bu saatde b iyere çıkılmaz, benim tek çarem Vodafone GPRS ayarlarını bulmak sanırım :)

Oda mantıklı ama ben şuana kadar vodafone dan gprs hiç kullanamadım ayarlarını tutturamadım bi türlü
  • Evet gerçekten ilginç . Müşteri hizmetleri yardımcı olur belki size ayarlar konusunda.
  • lınk olmus baya zaman gecmıs aradan

bu logoyu upload edecek bır arkadas varmı acaba?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.