Yaklaşık bir haftadır hiçbir şekilde ödemeli arama yapamıyorum acaba bu istanbulda yaşanan sel ile alakası var mı bu durumun. Ben zor bir durumda kalsam ve kontörüm olmasa ki yok, bu hizmeti alamıyorsam niye vodafone kullanayım yakın zamanda yeniden numaramı taşıyacağım herhalde bu gidişle. Benim gibi sorun yaşayan var mı acaba.
ödemeli aramada sorun olabiir sel ile ilgili ama 7038kontör transfer düzeldi ve artık smslerde zamanında gidiyor, sadece günde birkaç kez şebeke meşgul hatası alıyorum, o da birkaç güne düzelir.
açıkçası bende numaramı taşıyacaktım ama vodafone kendine gelmeye başladı ve fikrim yavaş yavaş değişiyor, inşallah sorunlar tekrar olmaz bi daha
ödemeli arama düzeldi vodafone'da
Hala çalışmıyor sadece sistemde problem olduğunu bildiren bir mesaj çıkıyor neyse hayırlısı olsun yarın avea'ya geçicem