Şimdi Ara

Vodafone net taahhüt iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vodafone net'e 2 yıllık verdiğimiz taahhütün 1 yıldan fazla süresini kullanmış bulunmaktayız fakat son 2 aydır ilk önce ayda 2 3 kere ikişer üçer günlük internette kopmalar kesintiler yaşıyorduk şuan iki hafta arayla internet kesiliyor ve 2 3 gün boyunca gelmiyor teknik destek tarafından bize internet kablolarızı yenileyin denilmesi üzerine internet kablolarını boşu boşuna yenilediğimiz halde internet hala 2 3 gündür yok ara ara geliyor ve tekrar gidiyor ben arıza kaydı oluşturduğum da randevu verilip bugün için yerinde teknik destek verilecek denildi fakat internet sinyali 1 2 saatliğine tekrar geri geldiği ve sonradan tekrar geri gittiği için arıza kaydını kendilerince olumlu sonuçlandırmışlar ve bana tekrardan 3 gün daha bekleyin diyorlar. Benim size sorum cayma bedeli ödemeden ben bu internetten kurtulabilir miyim çünkü taahhüt iptali etmek istediğimde çok astronamik fiyatların havada uçuşacağını biliyorum ek olarak bize vaad edilen internet hızının 8 mbps olmasına rağmen biz 2 mbps hız bulduğumuzda şükür ediyoruz. Taahhütün bitiş tarihi bu yıl kasımda olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cagriilhan35 -- 7 Ocak 2019; 20:33:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ++

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTnet abonelik iptali hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.