Şimdi Ara

Vodafone net saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hikaye 3 gün önce başladı. Taahhütün 21. Ayı 13-14 mbit hız alırken hızım 8 mbite sabitlenmiş müş. Hiz. Aradım hat bilgilerine ulaşamadı 2. 3. Aramamda aynı sonuç. kayıt oluşturuldu. 4. Aramada Mart'ın 2 sinde int. Başka firmaya taşıma isteğinde bulunmuşum. ( öyle birşey yok) 5. Aramada Nisan'ın 2 sinde Taşıma isteğinde bulunduğumu söyledi. (Öyle birşey yok) Gece 00:00 da int. Kesildi 6. Arama başka firmaya taşıma işlemi başladığı için hattımın kapandığını artık açılamayacağı istersem yeni hat açılışı yapalibeceğimi söylediler (şaka yapılıyor zannettim değilmiş) Hiçbir firmaya başvuru,onay,imza vermediğimi söylüyorum. Derdimi anlatamadım. Bu sabah mesaj geldi. Talebiniz üzerine hizmetiniz iptal edilmiştir yazıyor. Tekrar arıyorum hiçbirşey yapamacaklarını hattın kapandığını ve artık açılmasının imkanı olmadığı söyledi. Ve taahhüt bitmediği için 200₺ civarı ceza gelecekmiş. Hangi firmaya taşıma yapmışım diyorum biz bilemeyiz size mesaj gelir diyorlar. Sonuçta int. Benim bilgim dışında taşıma işlemi başlatılmış. Türktelekom,Dsmart,Superonline,Türknet'i aradım sordum adıma herhangibi işlem yapılmamış. Btk'ya şiyet yazdım bakalım sonuç ne olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Zorlada olsa müş. Hiz. Taşıma işlemi başlatan firmanın Türktelekom olduğunu öğrendim aradım neden böyle birşey olduğunu sordum ne tc numaramdan nede xdsl numaramdan Türktelekom tarafından herhangibi işlem taşıma işlemi veya başka bir işlem yapılmadığı bilgisi verildi.

    3 gündür hiçbir geridönüş yok. Btk şikatime cevap yok artık müş. Hiz. Ulaşılamıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birileri bilginize ulasip Turk Telekom a hattinizi tasimis olabilir. Sahte imzayla. Turk telekom bu şekilde başkasının yerine imza atma olayını cok yapar.



    E devlet uzerinden aktif pasif uyelikleriniz gözüküyor mu ? Ona bakabilir misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Yok hocam Türktelekom da herhangibi kayıt çıkmıyor. Zaten aradığımda da Adıma veya tc numarama hiçbir işlem yapılmamış. Vodafone net olarak 1 tane pasif abonelik görünüyor.

    İnt. Kapatıldığında modemde herşey normaldi hat bilgileri aynı şekilde duruyordu modem ip alıyor ama int. Çıkış yapmıyordu. Bu sabah kalktığımda baktım int. Gelmiş jetfatura da hala peket iptal edilmiş görünüyor. Vodafonda garip şeyler oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Btk ya yaptığım şikayete de aynı şeyi yazmışlar. Twitter'ada Türktelekoma taşıma yapıldığı için hat kapatılmıştır. Taahhüt süresi dolmadığı için ceza gelirmiş. Yine aradım Türktelekom u hiçbir şekilde kayıt çıkmıyor. Vodafone müş. Hiz. 4 gündür ulaşılamıyor. Vodafone göre hattım kapalı Türktelekom da kaydım yok. Bu int. Nerden geliyor bana o zaman. Hikaye devam ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son durum nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuasudba

    son durum nedir ?
    Vodafon'a derdimi anlatamayınca Türknet'e başvuru yaptım. Btk ya yaptığım şikayet etkili oldu herhalde cayma bedeli de çıkmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.